kizlar yikadim ve sacimda hic koku kalmadi ne islakken kokuyor neden kuruyunca..gayet iyi..ve benbunu kesinlikle sonuna kadar uzayana kadar yapicam :)) dünde sarimsak yuttum hic rahatsiz etmedi...hem yutucam hem sacima uygulucam.. önümüzdeki seneye kadar 4-5 ayda uzasin hemen istiyorum...
benimde planlarım bu yönde saçımı omuz altında kestim gene bütün kırıklarımı aldırdım bu yöntemle seneye yaza saçlar gene belde olur ahh bu uzun saç takıntım beni öldürcek ya millette ne saç var doğuştan kesmiyolar herhalde şaşıp kalıyom ya tövbee naniknanik
ben kullanali cok bi zaman olmadi en fazla 3 hafta olmustur..cumartesi günü düz fön cektim sanki uzamis gibiydi psikolikmen banami öyle geliyor bilmiyorum ama cok seviniyorum.. sac kesimimde katli oldugu icin uzadigi cok fazla belli olmuyor...
saclarimi sariya boyamayi düsünüyroum boyarsam hep belli olur nekadar uzadigiama sari sacta kötü bi etkisi olurmu bu sarimsakli sampuan bilmiyorum yaa...
benimde saçlarım dökülüyo
mecitefendiyi kullandım bi etkisini göremedim
yine dökülüyo, yine dökülüyoo
offf
pskolojimi bozdu saçlarm
günde 100 tel normalmiş
benimm iki katı dökülüyordur
saçlarım uzun koluma düşüyo
uzun uzunn dökülen saçlarım
sarı saçtan dilim yandı ondan kestim saçımı zaten şuan doğal saçlarım ama bilmiyorum boyayı akıtırmı geçen ay kestim saçımı bu ay resmen uzamış öz önce eşim söyledi saçların gene uzamış 1 ayda 2veya 3 cantim tam net söyleyemicem ama resmen uzadığını görüyosun farkediyosun şiddetle tavsiye ediyorum sarımsaklı şampuan uzatıyooooo o kadar......alkisalkisalkis
aynen ya bende acayip farkediyorum acaba suanda fönlü diyemi bilmiyorum yaaa..insallah gercekten uzuyordur.. ben arada bir aksamlari sarimsakta yutuyorum onunda etkisi vardir belki
Saçlarında bekletmene gerek yok canım.İki kere sarımsaklı şampuanla yıkayıp duruluyorum o kadar.Kuruyunca koku falan kalmıyor zaten.Ama kokuya dayanamam diyorsan saçlarının uçlarına saç kremi kullanabilirsin.Ama asla saç diplerine saç kremi sürme.
merhaba kızlar 1.5 hafta önce önce 7 diş sarımsağı şampuanıma bi güzel rendeleyip karıştırdım ne koku ne bişey 1.5 haftada 1 cm uzadı saçlarıda dökmüyo saç çıkarma özelliğide var şampuanın bence denemeye değerr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?