Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

benimde planlarım bu yönde saçımı omuz altında kestim gene bütün kırıklarımı aldırdım bu yöntemle seneye yaza saçlar gene belde olur ahh bu uzun saç takıntım beni öldürcek ya millette ne saç var doğuştan kesmiyolar herhalde şaşıp kalıyom ya tövbee naniknanik

ben kullanali cok bi zaman olmadi en fazla 3 hafta olmustur..cumartesi günü düz fön cektim sanki uzamis gibiydi psikolikmen banami öyle geliyor bilmiyorum ama cok seviniyorum.. sac kesimimde katli oldugu icin uzadigi cok fazla belli olmuyor...
saclarimi sariya boyamayi düsünüyroum boyarsam hep belli olur nekadar uzadigi ama sari sacta kötü bi etkisi olurmu bu sarimsakli sampuan bilmiyorum yaa...

sarı saçtan dilim yandı ondan kestim saçımı zaten şuan doğal saçlarım ama bilmiyorum boyayı akıtırmı geçen ay kestim saçımı bu ay resmen uzamış öz önce eşim söyledi saçların gene uzamış 1 ayda 2veya 3 cantim tam net söyleyemicem ama resmen uzadığını görüyosun farkediyosun şiddetle tavsiye ediyorum sarımsaklı şampuan uzatıyooooo o kadar......alkisalkisalkis

bende dökülme yaptı herkezde aynı etkiyi yapmıyo dikkattlli kullnmak lazımö ben arada yuruyorum sadece

benimde saçlarım dökülüyo
mecitefendiyi kullandım bi etkisini göremedim
yine dökülüyo, yine dökülüyoo
offf
pskolojimi bozdu saçlarm
günde 100 tel normalmiş
benimm iki katı dökülüyordur
saçlarım uzun koluma düşüyo
uzun uzunn dökülen saçlarım

bende uzama var ama dökülmede var yani yikarken dökülüyor sadece.. oda normalmi bilmiyorum ama beni rahatsiz etmiyor.. böyle suyla birlikte bi anda elime geliyor sonra bisey yok..

aynen ya bende acayip farkediyorum acaba suanda fönlü diyemi bilmiyorum yaaa..insallah gercekten uzuyordur.. ben arada bir aksamlari sarimsakta yutuyorum onunda etkisi vardir belki

aynen ya bende acayip farkediyorum acaba suanda fönlü diyemi bilmiyorum yaaa..insallah gercekten uzuyordur.. ben arada bir aksamlari sarimsakta yutuyorum onunda etkisi vardir belki

sarımsak yutmanın bi faydası varmı onu bilemiyorum ama saçım 1 ayda farkedilir bi şekilde uzadu daha yeni kırıklarımı aldırmıştım başka hiçbişey yapmaya gerek yok sinemakiler falan çok zor geliyo bana bu hem pratik hem garanti... şuanda saçlarım omuzumun 5,6 cantim aşağısında hesapladım 6 ay sonra istedğim saça kavuşçamm doğal ve uzunnnnkaydirigubbakcemile5

ahahah :) ne zamn su abartma huyumdan vazgecıcm bilmiyrm bende denedm bu sarmsak işini gercktn güzel ama ben 350 ml olan bıoblas sampuanm dıbnde 100 belkıde 50 ml olan şampuann içine 4 diş doğradm sadce banyodn sonra kokuyo biraz sonra ucuyor ama sanrm böyle sıcak havalarda veya saç derim terleynce de hafif bi koku oluyo en iyisi yeni bi şampuan alıp üzerine eklemek:) canm yakacagını sanmıyorm bi dene küçük bi alanda

Kızlar kesinlikle mükemmel.Ben başlarda saçlarımı döktüğü için bırakacaktım ama sonra devam ettim.İyi ki devam etmişim iki haftadr iki günde bir yıkıyorum.Dökülme azaldığı gibi önceden dökülen saçlarımın yerine kalın telli saçlar çıkıyor.Herkese tavsiye ediyorum.Saç diplerindeki kaşınma da normal başlangıçtaki dökülmeler de.Sakın bırakmayın.Çok mutluyum

denicem canım benim önlerimde azalma oldu inşallah çıkar yaa bekletmek gerekiomu saçta

kızlar nasıl kullanıldığınıda yazarmısınız lütfen ne kadar bekleticez faln

Saçlarında bekletmene gerek yok canım.İki kere sarımsaklı şampuanla yıkayıp duruluyorum o kadar.Kuruyunca koku falan kalmıyor zaten.Ama kokuya dayanamam diyorsan saçlarının uçlarına saç kremi kullanabilirsin.Ama asla saç diplerine saç kremi sürme.

tamam canım saol denicem umarım önlerimde saç çıkar yaa uzaması iyide azlığından şikayetçiyim..varmı bu yöntemle saçı çıkan

canım birde kaç ay falan kullanıca zki..her saç yıkadığımızda o şampuanla yıkanacaksa koku illaki olur ama..krem falanda etki etmiomuş ölemi

Sana bağlı ne kadar kullanacağın.Ben kolay kolay bırakmam.Öyle koku falan kalsa işe gidemem.Yakın arkadaşlarıma soruyorum koku var mı diye yok diyorlar.Şampuanını ikiye bölüp yarısına sarımsak koyabilirsin.İlk yıkamanı sarımsaklıyla,diğerini sade şampuanla yap.Böylece koku saçın ıslakken de olmaz.Kolay gelsin arkadaşım.

ben denedim ve faydasını gördüm sarımsak gerçekten çok işe yarıyor tavsiye ederim.......

arkadaşlar sarımsak saçıma koku yapar derseniz 2 şampuan kullanın
bir şampuana sarımsak rendeleyip koyun
diğer şampuana koymayın ben öyle yapıyorum.....
ilk sarımsaklı şampuanımla yıkanıyorum
sonrada diğer şampuanımla yıkanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…