Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

sarımsalkı şampuanı beğenenler olmus.benm saçlarım dökülüyor diye şampuanımın içerisine bemks evigen ampülleri dökerek kullanıyorum acaba içine birde sarımsak rendelesem olur mu ki.. !

1 ayda 10 cm mii.. ya bence bu pek mümkün deil.... bir sürü kür var topiklerde bak istersen ama 10 cm de çok fazlaa

1 ayda 10 cm en az 2 ay aliyor genelde diger konulari okursan bitane var mesela sarimsakli sampuan+sinameki+zeytinyagi kurunu yapan arkadasimizinki bayaa uzamis 2 ayda:) Ben sadece sarimsakli sampuan yapiyorum (sinameki otunu bulamadigim icin) masallah diyim iyi uzadi bende sasirdim aslinda:) inanamiyorum uzamadi ya ben yanlis olctum diye

Tatliim kesinlikle sarimsakli sampuani dene derim saclarin daha saglikli gozukuyor ve de uzuyor 2 ay bi dolsun o zmn olcer bildiririm su an az da olsa uzama var. Sarimsakli sampuan igrenc otesi terledim zaman kafamdan sarimsak kokusu geliyo... Ama olsun idare edicem biraz parfum sIkIyorum kafama bende Insallah birlikte uzatiriz canim. Hemen basla sarimsakli sampuana!!!(=

kızlar ben bi sampuan sarımsaklı ile yıkıyorum, ardından çam terebenti ekledigim sampuanla yıkıyorum.kokuda kalmıyor ... haftalık bakım yaglarıda yapmak lazım tabi bu hafta bende baslıcamm.

olsun canım 10 cm olmasında 5cm olsun ben onada razıyım yeterki uzasınama sampuanıma sarımsak katamam kokusu çok hoşuma gidiyo şampuanımın hem sarımsak lavanta ve hint yağı aldım + sinameki ve bikaç ampul karıştırcam inş bunlar birbirlerini nötrlemezlerkoku içinde sarımsak yağı sürdükten sonra sirkeli(elma) suyla yıkayınca koku kalmadığını söylüyolar ha diceksin bu seferde sirke kokucak ıslakken kokuyo ama kuruyunca hiç koku kalmıyo kepek için denemiştim sarımsaklı sampuanın kokusunada etki eder heralde

bende koydum şampuanıma sarımsak. ama biraz sütte kaynatıp kötü kokusunu aldım. kokmuyo şampuanım. şimdilik bir kere de yıkadım ama saçım yine döküldü. bide 4 diş koydum. acaba daha fazla mı koysam? :26:

şöyle küçük yaklaşık içine 1 çay bardagı su alan bir krem kutusuna (boş) şampuanımı koyup sarımsak koyucam ütünede sarımsaksız şampuanla yıkıyıcam ama krem kutusuna sizce kaç diş sarımsak koymalıyım

saçlarımı sağlıklı uzatmak için düzleştirici fln kullanmamaya karar vermiştim ama bölede hiç olmuo düzleştirici uzamasını yavaslatır mı sizce kızlar:119:

harika o zaman denemekte fayda varcanım sen sütte kaynatıp mı kullandın ve koku olmadı öyle mi??

evet. ben sütte kaynattım. çok az bir koku oldu ama öyle az ki çoğu defa sarımsaklı şampuandan sonra sarımsaksız şampuanla yıkama ihtiyacı bile duymadım

ben yaklaşık 1 çay bardagı su alabilicek bir kaba elseve komple 5 şampuanımdan koydum iki dişide sütte kaynatmadan dograyıp attım karıştırdım saçımı sarımsaklı şampuanla yıkadım sarımsaksızada 1 ampul bioxsin serum kırdım önce sarımsaklıyla sonra sarımsaksızla yıkadım saçlarım çok hacimli duruyor hangisinin etkisi oldugunu bilmiyorum ama çook güzel oldu saçım(koku pek olmadı ama 700ml lık şi,şede çok kalınca sarımsak kokuyor ben küçük bir kaba koydumki çok durup kokmasın)

bende yapıyorum sarımsaklı şampuanı. 200ml şampuan isesine kendi kullandığım şampuandan koydum 3 diş sarımsağı da sütte kaynattım daha sonra da 2-3e bölüp attım içine hiç koku olmuyor.hatta sarımsaklı şampuanla yıkadığının bile farkına varmiyorsun. ama ben yinede üstüne içine çam terebentin+badem yağı+gliserin karıştırdığım şampuanlada yıkıorum hiç kokmuyor yani kızlar..
ama uzama veya saç çıkması gibi bi etki germedim henüz.
ama saç çıkarmasını çok istiyorum. çünkü önlerim seyrek tek umudum sarımsaklı şampuan :)

daha önce 4 diş sarımsağı sütte kaynatıp koymuştum şampuanıma. dün de 3 diş daha kaynatıp sütte ekledim. ama bu sefer kokusu süte çıkmamış. şimdi şampuanım buram buram sarımsak kokuyo. 1,5 haftadır kullanıyorum bende ama saçlarımda hiç uzama yok. dökülmeye de devam ediyor. ayrıca normal şampuanla yıkayıp bir de saç kremi kullanmama rağmen bence hala kokuyo saçlarım zaten böyle şeyler bende hiç işe yaramaz. umarım herkesin ki uzar ama ben koktuğumla kalıcam sanırım. bide akşam sevgilime sorayım bakalım kokuyo mu saçlarım? o hep saçlarımın güzel koktuğunu söyler ama bu sefer "saçların sarımsaklı yoğurt gibi kokuyo aşkım valla canım mantı istedi derse hiç şaşırmam "

ilkinde kokmamıştı durdukça kokuyo.üstüne ekmi yapsam.yeni başlayanlar hepsine atmayın sakın.

sarımsak koyduğunuz bu şampuanı ne kadar tutuyosunu kafanızda acaba?ben ilk kafamı şampuanlayıp bağlıyorum sonra vücudumu yıkıyorum sonra saçlarımı yıkıyorum.bu şampuanı da böyle kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…