Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

ben yaptım saçlarım hepten dökülmeye başladı
internetten ne duyup yaptıysam fossssssssssssssssssssssssssss çıktı

ben yaptım saçlarım hepten dökülmeye başladı
internetten ne duyup yaptıysam fossssssssssssssssssssssssssss çıktı

o zaman devam etmezsiniz olur biter arkadaşlar ben garanti veriyorum resmen uzatıyo her dakika saçınızı ölçmeyin 2 ay bekleyin kullanıp farkı farkediceksiniz zaten bişey dememe gerek yok dökme konusuna gelince benim saçımı hiç dökmüyo aksine saç çıkarma özelliği var sarımsağın döken varsa bıraksın tabi ..... sarımsağı sütle kaynatma konusuna gelince bence etkisini yitiri diye düşünüyorum siz gene ilk tarifimdeki gibi yapın bence herkese sevgiler cantim isteyenlerede 2 ayda 5 cantim uzatıyo benim saçımı kişiden kişiye değişir ama

dün kuaföre gittim fön çektirmeye. kuaför saçların çok kurumuş dedi. acaba sarımsaktan olabilir mi? gerçi sadece sa<rımsak yok şampuanımda, bal ve badem yağıda var. yoksa kuaför bana ordaki ürünlerisatmak için mi öyle dedi anlamadım:26:

uzatıyo mu uzatmıyo mu bilmem ama zaten 2 defa kulladım şuana kadar sarımsak yağı ve lavanta yağını karıştırıncı iğrenç bi koku oluyo ve saça işliyo o koku çıkmıyo ha şimdiye kadar anneme arkadasıma fln sordum kokuyo mu diye kokmuyo diolar ama ben hissediyorum o kokuyu...şubatta bırakıcam 2 ay bian önce dolsada bıraksam:119:

arkadaşlar menekşe yağını duydunuz mu benim arkadaşlarım menekşe yağı kullanıyo hem güzelbi kokusu var

normal saç ayda 1 cantim uzar faydasını göremeyen bıraksın tabi ama8 haftada 4 cantimde hiç fena diil

Canim haklisiiin 2 ayda 10 cm uzadi diyenler olunca bende ole birden rapunzel olurum sandim:90::90:

Hesapladim yaza kadar belimde olacak saclarim

Coookk sagol

Bu arada kardesim sarimsakli sampuan kullanmiyor onun 1 cm uzamis 2 ayda benim 4:) Onunkiler uzun zaten ben aradaki farki gormek istedim gidip gidip olcuyorum kizin sacini

1 yıl önce yapmıştım 2 ay omuzların altındaki saç belime yaklaşmıştı :)
şimdi yeniden başladım 2 günde bi yapıcam..
inş bu seferde uzarlar :98:

benimkiler neden uzamıyor yaw kafayı yicem ölçmüyorum ama saçımda boya var daha dibim falan çıkmadı. nerdeyse 3 haftayı geçti boyayalı. 2 haftayı da geçti şampuanı kullanıyorum. bende mi gariplik var acaba. :26: her ay 1 cm uzayan saçın uzamasını mı durdurdum naptım:26:

belki sana ters tepmiştir eğer sorunun varsa kullanma mesela bende bir sorun yok dökme falan da yapmadı ama arkadaşım kullandı saçlarını baya döktü bıraktı kullanmayı şimdi normale döndü onunkiler

belki sana ters tepmiştir eğer sorunun varsa kullanma mesela bende bir sorun yok dökme falan da yapmadı ama arkadaşım kullandı saçlarını baya döktü bıraktı kullanmayı şimdi normale döndü onunkiler

aslında saçımda dökülme durdu ama uzama yok

ben sinemakiyede ugün başladım sarımsaklı şampuanı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum

Son düzenleme:
kızlar ben bebek şampuanı kullanıyorum ve sarmısağı ona kattım 2 diş rendeledim...2 diş rendelediğim halde saçım buram buram sarmısak kokuyor,yani özel bi yere gitceksem, hayatta bu karışımla saçımı yıkayamam...bi etkisini daha görmedim ve şampuanım nerdeyse bitiyor.ama illa ki birden etki göstermez sabırlı olmak gerek:)..acaba bebek şampuanında mı koku yapıyoo.bide normal bi şampuanda denesem....:26:şimdi 8 diş sarmısak mı rendelicem kızlar???

sakın hepsine katma. durdukça çok pis kokuyor ben 2 yıkamalık ayırıyorum 2 diş koyuyorum küçüklerinden.

yaaaaaaaaaaaaaaa ben hepsine kattım da
ya ağlıcam ya...
nasıl 2 yıkamalık ayırıyon ki..başka bi kutuda mı hazırlıyon canımmm

yaaaaaaaaaaaaaaa ben hepsine kattım da
ya ağlıcam ya...
nasıl 2 yıkamalık ayırıyon ki..başka bi kutuda mı hazırlıyon canımmm

evet çiçeem ya tüh keşke katmasaydın ben bitmiş krem kutusuna ayırdım 2 yıkamalık .neyse dayanmaya çalış artık olmadı glissin saç suları var güzel kokuyo sigara kokusunu bile alıyo saçından ya da elidorun hava koşullandırıcısı çıktı ya maavii durulanmayan onun kokusuda yoğun baya ve güzel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…