Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

hiç üşenmeden konuyu baştan sona okudum ve çok heveslendim benim saçımda çok geç uzuyor yarın itibarı ile kullanmaya başlayacağım umarım güzel şeyler yazarım buraya :)

bende çıt çıt takmadan kısacık saçlarıyla dışarı çıksamayan bi insan olarak kesinlikle kullanmaya başlamalıyım bu karışımı ehehe

oyy şu anda burcu burcu sarımsak kokuyorum.zeytinyağlı sarımsak yapmıştım kafaya yıkadım ama koku gitmedi yaw.sirkelemeyi unutmuşum iyicene salataya döndü kafam
bu kadar sulamaya kuru ağaç bile can verirbenim kıl köklerinde bir oynama yok daha.ahh keşke saçımla vucdumdaki başka kıllar yer değiştireydi.en azdan çabuz uzardı saçım

meraba arkadaslar öncelikle sarımsaklı sampuan ı öneren arkadasımıza burdan cok tsk ediyorumm...benim sacım cok inatttır 1 ayda 1 cm bile uzamazdı..internette pek umudum olmasada ölesine dolanırken bu siteyi kesfettimm ve denemekten ne cıkar dedimm ve düzenli olarakk kullandımmm...benim içinn imkansızz olann bişi sac uzaması 23 yasındayımm ve ilk defa bu kadar sacım uzadıı...o yüsdenn cok tsk ediyorumm....

5 aydır düzenlii olarakk sarımsaklı sampuann kullanıyorumm...ve asla bırakmayı düşünmüyorumm...içine bi de bepanten ampul kırıorumm

bunun dısında sıcak zeytinyaglı ve sinemeki otlu karısımıı öneriyorumm müthişşş bişii :)))

opuyorumnanaktan

ben sarımsak yağını katıyorum şampuanıma daha farkedemedim saçlarım dalgalı olduğundan sanırım... sinameke bemiks ve badem yağı karışımını 3 haftadır uyguluyorum bakalım biraz geçsin neticeyi yazarım :)

yanlız bende sampuana sarımsak katanlardann dilim baslarda öle denedimm ama iğrenc bi kokusu oldugu içinn bıraktımm

sarımsaklı sampuan aldımm onu kullanıyorumm..kokusuda yok misss

5 ayda ne kadar uzadı saçın
opuyorumnanaktan

ben bitkisel şampuanın içine zeytinyağı çam terabenti ve sarımsak koydum.. saçımda bekletten sonra normal şampuan ve saç kremiyle yıkıorum. hiç koku felan olmuyo. merak etmeyin =)

sinameke bemiks ve badem yağı karışımına da başlıcam umarım iyi neticeler alırım yaaa..)

ona bende başlicam ama turplu suyu ve sarımsaklı şampuanı aynı anda yapıyorum, bir de onu yaparsam saçlarım isyan bayrağı çeker mi diye korkuyorum, malum azı karar çoğu zarar kaydirigubbakcemile3

efett kesinliklee bitkisem sampuanın içinde kokmuooo :)

az önce bende hazırladım şampuanımı umarım faydası olur içine bi şeyler katmadan bile saçım uzamaya başladı bıoblasa geçtim tavsiye ederim
az önce içine sarımsak zeytinyağı hint yağı ve badem yağı ekledim bu karışımı kardeşim kullanıyodu zaten kızın heryerinden saçlar fırlıyo ve çok güzel parlıyo gürleşti ayrıca
ve koku konusunnda takılmayın kokmuyo onda çok test ettim
eğer koku sorunu yaşarsanız, yaşamazsınız ama olurda içiniz rahat etmezse karanfili kaynatın suda soğutun koyun bi şişeye son durulama suyunda ondan biraz kullanın hiç bi şey kalmaz

rica ederim ne demeka.s

yorumlardan sonra ben de tereddüt ederek şampuanıma ezip koymuştum.sürekli uzuyolar.kokmuyolar.hiç bukadar canlı saçlarım da olmamıştı.tavsiye eden arkadaşlara çok tşkler

kızlar acaba bunu da sinameki kürü gibi aradabir kullanmasakmı.yoksa sürekli aralıksızmı kullanmalıyız ben daha hiç bırakmadım da

sarımsağı şampuana kattıktan sonra içine badem yağı koyun biraz badem yağının tüy uzatmada çok etkisi var benim kaşlarım çok inceydi hatta yok gibiler di yanlış almamdan dolayı kuaförüm badem yağı kullanmamı önerdi ve kaşlarım 2 haftada baya bi kalınlaşmaya başladı kaşta etkili oluyor saçta da etkisi mutlaka vardır. kokunun gitmesi içinde durulama yaparken elma sirkesi kullanırsanız kokunun bi nebze olsun kaybolmasına neden oluyor

ben 1 aydır kullanmıyorum
havalar ısındı korkuyorum ağır kokacak diye
serinken iyiydi koku yoktu da sıcak havada tehlikeli bence :/

arkadaşlar bu sarımsaklı şampuanı kullanıp saçları gerçekten gürleşenler var mı?cevap lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…