Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

ama az hazırlayın kızlar boş bir şişe bulup onun içine 1 hafta yetecek kadar yapıp bittikçe yenileyin daha iyii olur

ya bu sarımsağın kokusu günden güne artıyor çok ağırlaştı :S gece yapıyorum ertesi günde hala kafamda kokusu okula gidiyorum sarımsak sarımsak kokuyor :S sanırım vaz geçicemmafoldumben

cok memnundum sarimsakli sampuandan ama esim rahatsiz oldu banyodaki kokudan biraktim izinde kokusuz sampuan bakiyim bari

5 Nisan'da saçlarımı boyatmıştım ve 30 nisanda henüz takip edemiyorum demişim..
bugün 26 mayıs.. 1.5 ayı biraz geçti ve sabah bi saç çektim dibinden ve ölçtüm sonuç ne mi ) eksik fazla yok 3 cm.. ki ara ara unuttum ben sarmısaklı şampuanla yıkamayı ama 2 şampuanımda da çam terebentin vardı.gürleşme konusuna yorum yapamayacağım ancak saçlarım daha az dökülüyor bundan eminim.. özellikle kremleme esnasında elime bir sürü saç gelirdi.. artık o kadar az ki opuyorumnanaktan hihoyyyt gerçekten bu durum beni çok sevindirdi.. kestirmicem de kırık bile aldırmıcam artık.. belki 2-3 ay sonra..tavsiye ediyorum ben herkeseee

ay arkadaşlar benimdee saçlarım ince telli az upuzundu dolgnlaşsın die kestrdm bi fark olmadı olan uzun saçlarma oldu buna başlıyım hemn inş faydasını görürm

arkadaşlar saçların dolgunlaştırmak için tresan ısırgan otlu şampuan kullanın ben kullanıyorum mikemmell... ayrıca 1 ay ara verdim sadece 4 aydır aralıksız kullanoıyorum kokuyo ay bilmemne diyen kullanmasın bana hiç koku gelmiyo valla saçım böle uzadıktan sonra :) şuan saçlarım belime geldi ama insanoğlu işte yetermi yetmezzzz kalçalarıma kadar istiyorum yaa o yüzden sarımsaklı şampuana devammmmmzemuszemus

arkadaşlar ben de bir haftadır deniyorum ama şampuanın içine sarımsakla birlikte çamterebentin de koydum saçımın uzaması durmuştu şimdi uzuyor :dance: memnun kaldım ama birşey daha farkettim müthiş derecede saç boyasını akıtıyor sanki yeni boyamışsınız da ilk yıkamada akar ya öyle oluyor yıkarken

arkadaşlar bnde 1 hafta oldu sarmsak kattım yıkıyorum gürleşsin uzasında koku moku farketmez :)) çamterebentin badem yağı hint yağı fln da eklesem hepsi birlikte etkisini kaybedeermi acaba ya da zarar verirmi :uhm: yoksa sadece sarımsaklı şampuanamı devam etsem cvplarsanızz sevinirim :1hug:

ben daha önce badem yağı kullandım ama badem yağının saç uzamasına faydasını görmedim. Çamterebentin tek başına uzatabiliyor, sarımsakla birlikte kullanırsan daha etkili ama hint yağını kullanmadım CADIARZU bu arada kullandıklarımın hiçbir zararını görmedim

çok teşekkür ederim denemekten bişey çıkmazz :) sarımsaklı şampuana yeni başladım çamterebentini çok duyuyorum yrn ilk işim ondan almak olucak :)

çok belli olmuyor belki ama eklemek istedim.. sonucun görülmesi açısından..

Eklentiler

• $DSC00019.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 184
bu arada birşey farkettim sarımsak rendeleyince saçımdan arınması zor oluyor sempatiksalakcinni o yüzden sarımsak yağı kullandım ve memnun kaldım zemuszemus ayrıca saça parlaklık ve yumuşaklık veriyor

1 hafta pek olacak bişey gibi gelmiyor ama ilginçmiş..
benimki 1.5 ayda 3 cm şeklinde..memnunum sürecinden de..
ben sarmısak rendelediğimde hiç öyle elime gelmesi sorunuyla karşılaşmadım kokusu dışında parçalanma durumu da yok..

hmm zemuszemus o zaman benim baya iyimiş uzaması, ben mi iyi rendeleyemedim naptım sempatiksalakcinni neyse sarımsak yağıyla sorunu çözdüm artık rendeyle uğraşmama gerek yok :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…