Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

Ampulleri eczaneden direk veriyolarmı reçetesiz? bide fiyatları nedir acaba?
tabii ki bunlar bağımlılık yapan ilçlar değil direkt alabilirsin 4-5lira falan evigen bemix bepanthen radoxan alıyorrsun içlerinde beşertane ampul var beş hafta gider yalnız istersen sadece bemixle debaşlayabilirsin ben işk kürümü sadece onunla yapmıştım birde sinameki ve bademyağı tabi

Allah ya sinemaki ve resimli diyince bi korktum:))) maasallah cok guzel olmus

Her biri 4,5 tl mi aynı fiyat hepside deyilmi?hiçbir zararı yok

yok 4-5 tl falan ya 5 lira yada 4 lira unuttum hepsi aynı fiyat değildi sanırım internette bu ilaçların adını ua fiyatı diye arat ecZane sitelerinde yazar
tamam internetten fiyatını bulurum son olarak bişey daha soracağım? evigen ve bemix almak istiyorum.bende bakım yağı var karışık içinde çam terebentinde var hepsini karıştırsan ampullerden 1 adet olurmu bu şekildede kullana bilirmiyim?çam terebentinle karıştırılırmı?

birden fazla karıştırma ama çamterebetin ile o ilaçların etkisi ters olurmu bilmem olmaz sanırım.. ama sen yinede hepsinden birer ampul at şöyle düşün günlü bemix dozunu bile vücuda enjekte ederken direkt değil serumla karışıtırarak yapılıyor yani bir ampul ideal

Anladım şampuana katanlarda var siz o şekilde kullandınızmı? şimdiden herşey için teşekkür ederim

bence 2.turuda tamamla canım sabret bende bugün 3.turumun 5.kürünü yapıcam snrasında 3 kür kalıyo.bayağı yol katettik bakalım foto nisanın 11 inde atıcam tekrar ama bnm sabit 4 cm uzama oluyor :))

aynen canım sana katılıyorum uzama olmasa bile saçların bakıma ihtiyacı var.bu kür olmazsa baska kür mutlaka gerekli.bizim kürümüzün içindede gerekli bütün malzemeler var zaten :)))

Kızlar masallah diyelim ne guzel uzamis saclar benim saclarim baya uzun ama bende belime kadar gelsin istiyorum bu gun ikinci kürü uyguladim ama ben sinemaki tatli badem yağı be sadece bemiks koyuyorum okuduğum cogu yerdeki tarifler bu sekildeydi.. birde aktardan aldigim fiyto Sarmaşık özlü şampuanin icine çam terebenti katiyorum 4 gundur.. birde durumala suyuma elma sirkesi koyuyorum oda uzatiyor diye okumuştum. . Sizce nasıl uygulamalarim uzatirmi bunlar..

slm canım hoşgeldin.tşk ederim :) ewet genelde tarif dediğin gibi.ama biz diğer ampulleride kırıyoruz ki saç daha iyi beslensin yorulmasın diye.malum saç hızlı uzadıkça bi o kadar yorulup yıpranıyo çamterebentin bende denedim ama bende bi faydası olmadı.elma sirkesini de kepeğe ve dökülmelere iyi geldiğini duydum.ha bide parlatıyomuş saçı :))

Hosbulduk canım. . O zaman bidahaki uygulamada diger ampulleri kiriyim.. evet elma sirkesi zaten sac derisini temizledigi kepekleri arindirdigi için saclar rahatliyor hizli uzuyor diye duymustum.. başladık bakalim siz faydasini gormussunuz umarım bende görürüm bende sacimin foto cekip atmayi dusunuyorum birazdan simdi daha yeni yikadim sacimi kuruyunca aticam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…