- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
- 43
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Evet canım faydasi var.. ben hemsireyim zaten bende surubunu deil ama tablet olarak kullanıyorum. . Birde benexol tablet kullaniyorum
30 a az kaldi gidiyorum bende 30 a dogru gözümü korkuttun canim.. :-Dvalla ben 30 uma bastım kilo almam normale döndü.. otuzdan sonra hayat değişiyor dedikleri bu olsa gerek
çinko kilo aldırmıyor, genelde tedavi amaçlıdır bazı kronik rahatsızlıklarda yardımcı rolu oynar ben kullanmaya başladım bıgün evde aylardır duruyo baktım son kullanma tarihi geçmemiş işe yarasın bari bu arada büyükler hep derki pirinç yiyin saç uzatırmış
bu arada artık benim sinameki yolculuğumun bitmesine sadace 2 kürüm kaldı :))) yazda geliyor artık sıcaklarda bemiksin kokusu çekilmez hale gelicek.şimdi yağ karışımlarını denicm yağlarımı toplamaya başladım.düzenli uygulandığında o da ayda 4 cm uzama sağlıyormuş))
bişi olmaz30 a az kaldi gidiyorum bende 30 a dogru gözümü korkuttun canim.. :-D
bu arada artık benim sinameki yolculuğumun bitmesine sadace 2 kürüm kaldı :))) yazda geliyor artık sıcaklarda bemiksin kokusu çekilmez hale gelicek.şimdi yağ karışımlarını denicm yağlarımı toplamaya başladım.düzenli uygulandığında o da ayda 4 cm uzama sağlıyormuş))
Annem de benim yaslarimda bendende zayifti ama maşallahi var simdi gene de bıngıl bıngıl deil yani..dikkat ediyorum kendi istegimle 5 kiloyu zor aldim simdidee spora basladim :-D:-Dbişi olmazgenetik yakınlıklarına bak onlarda çok kilo yoksa bişi olmazvarsa biraz dikkat etmen gerekebilir
anne teyze hala bunlarda varsa genetik tehdit ama spor herşeye çare kronik bir hastalığın yoksa hiç korkulacak bir şey yok allah korusunAnnem de benim yaslarimda bendende zayifti ama maşallahi var simdi gene de bıngıl bıngıl deil yani..dikkat ediyorum kendi istegimle 5 kiloyu zor aldim simdidee spora basladim :-D:-D
ben de 4haftayı bugün yaptım acaba uzadımı ölçmek istiyorum ama 4hafta olduğ için acele etmiim diyoumaman yaa
bu araada yağları aktardan mı temin ediyorsn ben internette gittigidiyorda daha uyguna buldm bir aktardan.. sen ne şekilde çözdün..
atıcam canım 4 gün snra tam bir ay dolsun istiyorumFotoğraf atacakmısııın acabaa
Annem de benim yaslarimda bendende zayifti ama maşallahi var simdi gene de bıngıl bıngıl deil yani..dikkat ediyorum kendi istegimle 5 kiloyu zor aldim simdidee spora basladim :-D:-D
Bizde care tukenmez :-Dyağların içine ekleyeceğim bir tek propolis kaldı ama o da çok pahalı.kayınvalidemde toz halinde var.yüzü için kullanıyordu.böle balık yemine benziyor.aktara sordum ezip içine karıştırsam olur mu diye...olur dedi bakalım
Canım kaynak hiç tavsiye etmiyorum yaptirdim kullandim biliyorum.. bit hafta zor durdum ne yatarken ne yıkarken rahat edememistim.. ve kendi saclarina zarar :) uzamiyo kaynakla çıkarırken de saclar zarar görüyo bosver zamana birak doğal yontemlerle uzarsa uzasinama onun içinde başkaşeylerde vardır belki ters teper diğer bitkilerle ne biliyim kimyasallar olabilir.. ben 78tlye hepsini buldum bir yerden ama bir yer daha var orayada soracam :) arkadaş neymiş bu ya en sonunda gideceğim kaynak yaptıracağım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?