Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

valla ben 30 uma bastım kilo almam normale döndü.. otuzdan sonra hayat değişiyor dedikleri bu olsa gerek
çinko kilo aldırmıyor, genelde tedavi amaçlıdır bazı kronik rahatsızlıklarda yardımcı rolu oynar ben kullanmaya başladım bıgün evde aylardır duruyo baktım son kullanma tarihi geçmemiş işe yarasın bari bu arada büyükler hep derki pirinç yiyin saç uzatırmış

30 a az kaldi gidiyorum bende 30 a dogru gözümü korkuttun canim.. :-D

bu arada artık benim sinameki yolculuğumun bitmesine sadace 2 kürüm kaldı :))) yazda geliyor artık sıcaklarda bemiksin kokusu çekilmez hale gelicek.şimdi yağ karışımlarını denicm yağlarımı toplamaya başladım.düzenli uygulandığında o da ayda 4 cm uzama sağlıyormuş ))

Ben bu gün eczacima sordum bir kac gun sonra saç analizi yapilcak ona göre biseyler vericekler bakalim

ben de 4haftayı bugün yaptım acaba uzadımı ölçmek istiyorum ama 4hafta olduğ için acele etmiim diyoum aman yaa
bu araada yağları aktardan mı temin ediyorsn ben internette gittigidiyorda daha uyguna buldm bir aktardan.. sen ne şekilde çözdün..

Fotoğraf atacakmısııın acabaa

bişi olmaz genetik yakınlıklarına bak onlarda çok kilo yoksa bişi olmazvarsa biraz dikkat etmen gerekebilir
Annem de benim yaslarimda bendende zayifti ama maşallahi var simdi gene de bıngıl bıngıl deil yani..dikkat ediyorum kendi istegimle 5 kiloyu zor aldim simdidee spora basladim :-D:-D

Annem de benim yaslarimda bendende zayifti ama maşallahi var simdi gene de bıngıl bıngıl deil yani..dikkat ediyorum kendi istegimle 5 kiloyu zor aldim simdidee spora basladim :-D:-D
anne teyze hala bunlarda varsa genetik tehdit ama spor herşeye çare kronik bir hastalığın yoksa hiç korkulacak bir şey yok allah korusun

valla canım kiminin 4. haftada kiminin 4.haftadan snra belli oluyor sen hissedersin ztn uzadığını..valla yağların hepsini teker teker almaya kalkarsam 100 tl yi buluyor hatta aşıyor bile.bende mecit efendinin saç bakım yağı vardı bir kere kullanmıştım.içindeki yağlara baktım bizim istediğimiz çoğu yağ içinde mevcut zaten diğer yağları da alıp içine ekledim böle daha ucuza geldi :)

yağların içine ekleyeceğim bir tek propolis kaldı ama o da çok pahalı.kayınvalidemde toz halinde var.yüzü için kullanıyordu.böle balık yemine benziyor.aktara sordum ezip içine karıştırsam olur mu diye...olur dedi bakalım

sporu kendin mi yapıyorsun canım yoksa bi salona mı gidiyorsun.bende 2 haftadır zumbaya başladım çok keyifli ve etkili

Zumbada guzel. Salona gitmek icin vaktim olsa dururmuyum evde kendim yapiyorum egzersizlerimi..çalışıyorum canim ya işten vakit olmuyo gunduz is aksam çocuk

Bizde care tukenmez :-D

ama onun içinde başkaşeylerde vardır belki ters teper diğer bitkilerle ne biliyim kimyasallar olabilir.. ben 78tlye hepsini buldum bir yerden ama bir yer daha var orayada soracam :) arkadaş neymiş bu ya en sonunda gideceğim kaynak yaptıracağım ya

Canım kaynak hiç tavsiye etmiyorum yaptirdim kullandim biliyorum.. bit hafta zor durdum ne yatarken ne yıkarken rahat edememistim.. ve kendi saclarina zarar :) uzamiyo kaynakla çıkarırken de saclar zarar görüyo bosver zamana birak doğal yontemlerle uzarsa uzasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…