- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
evet ben bekletiyorum.. tvsiye ederim bende bişi olmadı inşallah sizinkide çok çabuk uzarsecilkskn siz bayaa bi bekletiyormussunuz :) renk degisim konusunda ilk kurumde bir problem yok imsallahta olmaz. Masaji ben fisfisbislemi bittikten sonra yaptim sac yikar gibi masajladim.
Merhaba uyeler :) kuru burda okudum arastirdim ve hemen malzemeleri alip bende bugun yaptim. 7senedir uzamayan boyadan, maşadan yipranms bir sacim var. Suan toparlandi uzun suredir ellemiyorum. Bu kür ile de hemen destek vermek istedim. Benim sacim sari rofleli suan renk sorunu yasarmiyim diye korka korka yaptim. Artik bakacagiz.
Ve ben kürü sacimin dipleeine uyguladim fis fis la. Uclarima cok fazla mudahale etmek istemedim. Dustan ciktiktan sonra da tatli badem yagini uclarima sürümdum. Dogrumu yaptim acaba
baobab yağı da çok iyi geliyormuş
secilkskn zaten bagdem yagi yilan yagi gibi yaglara asla inanmiyorum. Kandirmaktan baska birsey degil. Hakiki degil kesinlikle. En iyisi zeytin yagii. siz 6ay oldu demissnz nasil uzadimi bayaa bu surecte
@cerross sana birde çinko şurupları öneririm çinko saçı uzatır. birde benbir küre daha başlıyorum üstte demiştim istersen sana o kürüde atabilirim.. doktor bir hatun ayda 1,5 ile 4 cm garanti diyor kendisinide görsen saçları belindee :O
anladım canım saol.araştırıcam bu yağı :)))Baobab yağı , saç bakımında da bir adım öne çıkmaktadır. Saç ve saçlı deride çabuk ve kolay emilir, açılmış saç pulcuklarını, kırılmış saç köprülerine, güçlü şekilde nem ve elastikiyet kazandırarak saçı ve saçlı deriyi besler. Saç bakımında ise saç kremine eklenmesi özellikle tavsiye edilir. bunu bşr yerde okudum ama doktorlarda tavsiye ediyor... şampuanların içine mutlakaatın diyorlar aktarlarda blabilrsiniz
:))) merakla bekliyorumAyda 4cm iyiymiss :) bakalim bende neler olcakEowynn_arwn
fotolara baktım baktım ve yapmaya karar verdim çünkü saçlarım yıpranmış kestirmeyi düşünüyorum kestirip başlamak istiyorum inş :)
merak ettim canım kürü atarsan sevinirim.çünkü mayıs ayından snra bu kürü bırakmak zorunda kalıcam.malum havalar ısınınca bemiksin kokusu çekilmez olacak.ama ben saçlarıma bakım yapmaya devam etmek istiyorum
Atarim resim before after :):))) merakla bekliyorum
1 TK. ÇÖREK OTU
1 TK. HİNT YAĞI
1 TK. BADEM YAĞI
1 TK. SUSAM YAĞI
1 TK. JOJOBA YAĞI
1 TK. BAOBAB YAĞI
1 TK. SİNAMEKİ EXTRATI (ÖZÜ) yeşil renklidir
2-3 DAMLA PROPOLİS
HEPSİNİ BİR KAPTA İYİCE KARIŞTIR SAÇ DİPLERİNE PARMAKLARINLA MASAJ YAPARAK SÜR EN AZ 3 SAAT BEKLET
BU KARIŞIMI HAFTADA 3 KERE YAP
yalnız ben bgünde başlayamadım çarşıya inemediğim için.. artık yarın :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?