Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

secilkskn siz bayaa bi bekletiyormussunuz :) renk degisim konusunda ilk kurumde bir problem yok imsallahta olmaz. Masaji ben fisfisbislemi bittikten sonra yaptim sac yikar gibi masajladim.

secilkskn siz bayaa bi bekletiyormussunuz :) renk degisim konusunda ilk kurumde bir problem yok imsallahta olmaz. Masaji ben fisfisbislemi bittikten sonra yaptim sac yikar gibi masajladim.
evet ben bekletiyorum.. tvsiye ederim bende bişi olmadı inşallah sizinkide çok çabuk uzar resim koyarsınız bende before after yapmacam çünkü

merhaba hoşgeldin :) bende sarışınım uçlarda röflem var.küre başlayalı 6 ay olucak.renk konusunda hiçbir değişiklik yaşamadım canım.korkmana gerek yok.inş.yarar bu kür ve çabucak uzar saçların

Ve ben kürü sacimin dipleeine uyguladim fis fis la. Uclarima cok fazla mudahale etmek istemedim. Dustan ciktiktan sonra da tatli badem yagini uclarima sürümdum. Dogrumu yaptim acaba

badem yağı saçın diplerine iyi gelir canım.saç ucu yıpranmasına sarı kantoron yağı iyi geliyormuş die duydum

secilkskn zaten bagdem yagi yilan yagi gibi yaglara asla inanmiyorum. Kandirmaktan baska birsey degil. Hakiki degil kesinlikle. En iyisi zeytin yagii. siz 6ay oldu demissnz nasil uzadimi bayaa bu surecte

Baobab yağı , saç bakımında da bir adım öne çıkmaktadır. Saç ve saçlı deride çabuk ve kolay emilir, açılmış saç pulcuklarını, kırılmış saç köprülerine, güçlü şekilde nem ve elastikiyet kazandırarak saçı ve saçlı deriyi besler. Saç bakımında ise saç kremine eklenmesi özellikle tavsiye edilir. bunu bşr yerde okudum ama doktorlarda tavsiye ediyor... şampuanların içine mutlakaatın diyorlar aktarlarda blabilrsiniz

@cerross sana birde çinko şurupları öneririm çinko saçı uzatır. birde benbir küre daha başlıyorum üstte demiştim istersen sana o kürüde atabilirim.. doktor bir hatun ayda 1,5 ile 4 cm garanti diyor kendisinide görsen saçları belindee :O

secilkskn zaten bagdem yagi yilan yagi gibi yaglara asla inanmiyorum. Kandirmaktan baska birsey degil. Hakiki degil kesinlikle. En iyisi zeytin yagii. siz 6ay oldu demissnz nasil uzadimi bayaa bu surecte

yağlar hakkında bişi diyemiyorum canım.bizim kürümüzde en etkili rolü oynayan bemiks ampul.ewet canım saçlarım ensemdeydi ve göğüs hizamdalar şimdi.her ay 4 cm lik bir uzama elde ediyorum bu kür sayesinde.saçımda gürleşmede oldu.ilk sayfalarımda fotolarım var her ay foto çekip koyuyorum buraya

merak ettim canım kürü atarsan sevinirim.çünkü mayıs ayından snra bu kürü bırakmak zorunda kalıcam.malum havalar ısınınca bemiksin kokusu çekilmez olacak.ama ben saçlarıma bakım yapmaya devam etmek istiyorum

anladım canım saol.araştırıcam bu yağı :)))

fotolara baktım baktım ve yapmaya karar verdim çünkü saçlarım yıpranmış kestirmeyi düşünüyorum kestirip başlamak istiyorum inş :)

1 TK. ÇÖREK OTU
1 TK. HİNT YAĞI
1 TK. BADEM YAĞI
1 TK. SUSAM YAĞI
1 TK. JOJOBA YAĞI
1 TK. BAOBAB YAĞI
1 TK. SİNAMEKİ EXTRATI (ÖZÜ) yeşil renklidir
2-3 DAMLA PROPOLİS

HEPSİNİ BİR KAPTA İYİCE KARIŞTIR SAÇ DİPLERİNE PARMAKLARINLA MASAJ YAPARAK SÜR EN AZ 3 SAAT BEKLET
BU KARIŞIMI HAFTADA 3 KERE YAP

yalnız ben bgünde başlayamadım çarşıya inemediğim için.. artık yarın :S

tşkler canım bu tk dediğin tatlı kaşığımı ???fazla olmaz mı acaba ?? bide haftada 3 kez bana çok geldi yafff :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…