- 31 Mart 2015
- 88
- 16
- 13
- 38
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Baska bir konuda başardım :)telefondan mı paylaşmaya çalışıyorsun olmuyor geneldetelde nedense
ama senin saçların maşaaallah tam benim istediğim boy olmuş ne kullandın bu kürü mü kullandın yoksa başka bir kür mü eBaska bir konuda başardım :)
Aslinda ekstra bisi yapmadim kurleri uygulamaya yeni başladım sinameki kürüne.. daha onceden yaptigim ekstra bisi olmadi sadece yaptiklarimi biraktim.. maşa yapmayi duzlestirmeyi spreyleri biraktim hergün yikamaya çalışıyorum bide durulama suyuna elma sirkesi koydum kimyasal sampuanimdan vazgectim .. şuan da da bitkisel sampuanima çam terebenti koyuyorum.. sacim 3 yil once ensemdeydi bir kac kere kırık aldirdim. Ama agustostan beri 15 cm uzama oldu canım.ama senin saçların maşaaallah tam benim istediğim boy olmuş ne kullandın bu kürü mü kullandın yoksa başka bir kür mü e
ayy MaşaAllah bizimde öyleolur inşallah ama ben düzleştiriyorum ya biryere giderken falan... saçlarım röfleli e biryeregiderlende osaçlarbakımsızoluuyor neyse 3 yıl sonra bakalm belki benimkide öyle zar.. :) ağustostan beri 15cm ayda 18mm falan uzuyor.. hım sabır sabırAslinda ekstra bisi yapmadim kurleri uygulamaya yeni başladım sinameki kürüne.. daha onceden yaptigim ekstra bisi olmadi sadece yaptiklarimi biraktim.. maşa yapmayi duzlestirmeyi spreyleri biraktim hergün yikamaya çalışıyorum bide durulama suyuna elma sirkesi koydum kimyasal sampuanimdan vazgectim .. şuan da da bitkisel sampuanima çam terebenti koyuyorum.. sacim 3 yil once ensemdeydi bir kac kere kırık aldirdim. Ama agustostan beri 15 cm uzama oldu canım.
ayy MaşaAllah bizimde öyleolur inşallah ama ben düzleştiriyorum ya biryere giderken falan... saçlarım röfleli e biryeregiderlende osaçlarbakımsızoluuyor neyse 3 yıl sonra bakalm belki benimkide öyle zar.. :) ağustostan beri 15cm ayda 18mm falan uzuyor.. hım sabır sabır
Bende fon çekiyorum duzlestiriciden daha az zarar veriyorayy MaşaAllah bizimde öyleolur inşallah ama ben düzleştiriyorum ya biryere giderken falan... saçlarım röfleli e biryeregiderlende osaçlarbakımsızoluuyor neyse 3 yıl sonra bakalm belki benimkide öyle zar.. :) ağustostan beri 15cm ayda 18mm falan uzuyor.. hım sabır sabır
Evet canım duzlestirici kullanirken benim de saçlarımda cok kırık oluyordu.. uzamasada saglikli gür ve parlak olsunlar en azindan bu kulandiklarimla bunu basarabildimfönü beceremiyorum ya birde ben yülsek ısıyla yapmıyorum ama yaptığım zamanlar oldu ve uçları yanıyor aman ya neyse
Hosbulduk canım. . O zaman bidahaki uygulamada diger ampulleri kiriyim.. evet elma sirkesi zaten sac derisini temizledigi kepekleri arindirdigi için saclar rahatliyor hizli uzuyor diye duymustum.. başladık bakalim siz faydasini gormussunuz umarım bende görürüm bende sacimin foto cekip atmayi dusunuyorum birazdan simdi daha yeni yikadim sacimi kuruyunca aticam bende
Baska bir konuda başardım :)
pazartesi yapmama gereken 3.üncü kürü bıgün yapabildim bir badem yağı almak nasip olanadı yaa eczaneden aldım ne kadar zam gelmiş birde eskiden cam şişedeydi plastik şişeye koymuşlar ya
Teşekkür ederim inşallah daha guzel olcak :)inş.canım faydalarını hepbirlikte görürürz.saçların çok güzel maşallah bu arada
Ben de daha bu gun aldım aktardan cam sisede 4.bucuk liraya aldim. Zam gelmis dedin sen kac liraya aldin canimpazartesi yapmama gereken 3.üncü kürü bıgün yapabildim bir badem yağı almak nasip olanadı yaa eczaneden aldım ne kadar zam gelmiş birde eskiden cam şişedeydi plastik şişeye koymuşlar ya
Evet canım faydasi var.. ben hemsireyim zaten bende surubunu deil ama tablet olarak kullanıyorum. . Birde benexol tablet kullaniyorumMerhaba arkadaşlar çinko şurup içeniniz var mı aranızda o da saç uzatmada yardımcı.. çinko saçların uzamasına yardımcı. günde 30mg geçmemek kaydı ile kullanbilirsiniz.. bir doktor arkadaşım demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?