Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

ama senin saçların maşaaallah tam benim istediğim boy olmuş ne kullandın bu kürü mü kullandın yoksa başka bir kür mü e
Aslinda ekstra bisi yapmadim kurleri uygulamaya yeni başladım sinameki kürüne.. daha onceden yaptigim ekstra bisi olmadi sadece yaptiklarimi biraktim.. maşa yapmayi duzlestirmeyi spreyleri biraktim hergün yikamaya çalışıyorum bide durulama suyuna elma sirkesi koydum kimyasal sampuanimdan vazgectim .. şuan da da bitkisel sampuanima çam terebenti koyuyorum.. sacim 3 yil once ensemdeydi bir kac kere kırık aldirdim. Ama agustostan beri 15 cm uzama oldu canım.

ayy MaşaAllah bizimde öyleolur inşallah ama ben düzleştiriyorum ya biryere giderken falan... saçlarım röfleli e biryeregiderlende osaçlarbakımsızoluuyor neyse 3 yıl sonra bakalm belki benimkide öyle zar.. :) ağustostan beri 15cm ayda 18mm falan uzuyor.. hım sabır sabır

Aynen sabır canim ne yapsan sabir.. ama bu kürler ise yaradi sacimi pazartesi boyadim suan dibim cikiyo 3 gunde fena sayilmaz

Bende fon çekiyorum duzlestiriciden daha az zarar veriyor

fönü beceremiyorum ya birde ben yülsek ısıyla yapmıyorum ama yaptığım zamanlar oldu ve uçları yanıyor aman ya neyse

fönü beceremiyorum ya birde ben yülsek ısıyla yapmıyorum ama yaptığım zamanlar oldu ve uçları yanıyor aman ya neyse
Evet canım duzlestirici kullanirken benim de saçlarımda cok kırık oluyordu.. uzamasada saglikli gür ve parlak olsunlar en azindan bu kulandiklarimla bunu basarabildim

Baska bir konuda başardım :)

inş.canım faydalarını hepbirlikte görürürz.saçların çok güzel maşallah bu arada

pazartesi yapmama gereken 3.üncü kürü bıgün yapabildim bir badem yağı almak nasip olanadı yaa eczaneden aldım ne kadar zam gelmiş birde eskiden cam şişedeydi plastik şişeye koymuşlar ya

pazartesi yapmama gereken 3.üncü kürü bıgün yapabildim bir badem yağı almak nasip olanadı yaa eczaneden aldım ne kadar zam gelmiş birde eskiden cam şişedeydi plastik şişeye koymuşlar ya

Aaa ben iki sise almistim daha bitmedi.ewet cam sisedeydi hepsimi oyle acaba.kaca aldin canim ???

Ben de daha bu gun aldım aktardan cam sisede 4.bucuk liraya aldim. Zam gelmis dedin sen kac liraya aldin canim

Resimlere baktım bayağı uzama olmuş, pek de kırık filan yok gibi gayet sağlıklı görünüyor saçların.Çok güzel görünüyor, bende yeni uygulamaya başladım :)) saçlarının son halini merakla bekliyorum, saç uzatma ve sinameki gerçekten sabır gerektiren bi iş tebrik ederim en kısa sürede bekliyorum son halini..

yaaa bak sinir oldum şimdi kazık yemişim geçen pendiğe indim eczanede 6 tl di almadım nasıl olsa var diye evvelsi günü kurtköye indim eczanenin birine girdim 9,50tl ye aldım ofyaa aktarlarda kesin daha ucuzdur 6-7ay önce aktardan almıştım 4,50tl ye kazıklnmışım

Merhaba arkadaşlar çinko şurup içeniniz var mı aranızda o da saç uzatmada yardımcı.. çinko saçların uzamasına yardımcı. günde 30mg geçmemek kaydı ile kullanbilirsiniz.. bir doktor arkadaşım demişti

Eklentiler

• IMG_0782.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 104
Evet canım faydasi var.. ben hemsireyim zaten bende surubunu deil ama tablet olarak kullanıyorum. . Birde benexol tablet kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…