- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
tatlı kaşığı evet sanırım bayağa fazla oluyor geçenlerde biryerde bu dozu artırıp 6 ay giden kür yapmışlar bir ara bulup paylaşırım şu an bakamıyorum geceye doğru atarımtşkler canım bu tk dediğin tatlı kaşığımı ???fazla olmaz mı acaba ?? bide haftada 3 kez bana çok geldi yafff :)
Eowynn_arwn canim kacinci kürdesin ne durumdasin foto atacakmisin :)
tatlı kaşığı evet sanırım bayağa fazla oluyor geçenlerde biryerde bu dozu artırıp 6 ay giden kür yapmışlar bir ara bulup paylaşırım şu an bakamıyorum geceye doğru atarım
buldum k.k. da paylaşılmış o sama bardiğim formulde hepsinden 50cc koyuyorsun bir kapta karıştırıyorsun 6 ay gidiyormuş. diye belirtmiştmm canım bekliyorum
Kizlar ben 2.kurumu bugun yaptim da buz hazrladigimiz sinameki kurunu sadece diplere uyguluyruz degil mi
buldum k.k. da paylaşılmış o sama bardiğim formulde hepsinden 50cc koyuyorsun bir kapta karıştırıyorsun 6 ay gidiyormuş. diye belirtmiş
hoşbulduk bende geçen bir kaç ay önce denefim bukadar uzamıştı benşmde sınra hevesim kırıldı bıraktım bugün yaptığım ikinci kür ikinci haftam bu sefer yine üşenmezsem yaza kadar devamedeceğim bence sizde devam edin birlikte gşdelim nasıl olsa istenilen sonuç olmasa bile saç kökleri sağlıklı oluyorSelamlar
Benim 2 hafta ara verme süresi bitti. bu sürede pek uzama fark etmedim ama küre başlamadan önce ve dün çektiğim bir fotoyu kiyaslayinca uzuma görünüyor ama toplamda 10 hafta bir süreç için bence normal bir uzama yani sinemakinin etkisi çok olduğunu düşünmüyorum bu yüzden de emin değilim devam etsem mi 2. tura etmesemmi...
sizde bakın bi fotolara ne derseniz devam etmelimiyim?
Eki Görüntüle 1466513 Eki Görüntüle 1466514
İlk foto küre başlamadan önce 2. ise dün çekilen foto
Eowynn_arwn sen ne durumdasın canım ?
Küre yeni başlayan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz :)
Ampul kırmasak sadece bakım yağlarından koysak işe yaramazmı?çok tşk ederim canım.bi ara bende yapmıştım geçtiğimiz senelerde ama düzensiz ve sadece sinameki bemiksle yapıyodum şimdi başka ampullerde kırıyorum.kurumasını engelliyo.bide büyüyen ay fazında yapmaya dikkat ediyorum.inan ben bile inanamadım.gerçekten 1 ayda çok güzel uzadı yaza kadar inş bu hızda devam ederse belimde olucaklar
o vitamin olan ampuller dipleri besliyor. bu yüzden kırmasan işe yaramayabirAmpul kırmasak sadece bakım yağlarından koysak işe yaramazmı?
bazıları şey yazmış kokuyu gidermek için karışımın içine lavanta yağı atıyorlarmışBemiks kötü kokuyor, kokusunu nasıl gideriyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?