Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

tşkler canım bu tk dediğin tatlı kaşığımı ???fazla olmaz mı acaba ?? bide haftada 3 kez bana çok geldi yafff :)
tatlı kaşığı evet sanırım bayağa fazla oluyor geçenlerde biryerde bu dozu artırıp 6 ay giden kür yapmışlar bir ara bulup paylaşırım şu an bakamıyorum geceye doğru atarım

Kizlar ben 2.kurumu bugun yaptim da buz hazrladigimiz sinameki kurunu sadece diplere uyguluyruz degil mi

evet tatlım sadece diplere uyguluyormuşuz. Bende dün yaptım ilk kürü. Pek uzamıyor saçlarım her yolu denedim, bir bu kalmıştı, bunu da yaptım, eksik kalmasın diye. Haydi bismillah

Selamlar

Benim 2 hafta ara verme süresi bitti. bu sürede pek uzama fark etmedim ama küre başlamadan önce ve dün çektiğim bir fotoyu kiyaslayinca uzuma görünüyor ama toplamda 10 hafta bir süreç için bence normal bir uzama yani sinemakinin etkisi çok olduğunu düşünmüyorum bu yüzden de emin değilim devam etsem mi 2. tura etmesemmi...
sizde bakın bi fotolara ne derseniz devam etmelimiyim?

İlk foto küre başlamadan önce 2. ise dün çekilen foto

Eowynn_arwn sen ne durumdasın canım ?

Küre yeni başlayan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz :)

hoşbulduk bende geçen bir kaç ay önce denefim bukadar uzamıştı benşmde sınra hevesim kırıldı bıraktım bugün yaptığım ikinci kür ikinci haftam bu sefer yine üşenmezsem yaza kadar devamedeceğim bence sizde devam edin birlikte gşdelim nasıl olsa istenilen sonuç olmasa bile saç kökleri sağlıklı oluyor

Ampul kırmasak sadece bakım yağlarından koysak işe yaramazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…