Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

[ost: 40365900, member: 439653"]ama onun içinde başkaşeylerde vardır belki ters teper diğer bitkilerle ne biliyim kimyasallar olabilir.. ben 78tlye hepsini buldum bir yerden ama bir yer daha var orayada soracam :) arkadaş neymiş bu ya en sonunda gideceğim kaynak yaptıracağım ya[/QUOTE]

Valla canim yaglarin iiçinde eksradan birkaç yağ var.onlarinda bi zarari olacagini zannetmiyorum.aktarada sordum bi sorun olmazdedi.kaynagi bnde ddüşündüm ama içim kaldirmadi.bide vericegi rahatsizlik vazgecirdi beni o yüzden sabirr

Valla canim icinde

Yarin 3. Kürümü yapicam kizlar pek bir degisiklik olmadi sanirim normal şekilde uzuyor bir buçuk hafta oldu boyayali yarim cm uzamis ilk kürümü boyamadan once ikinci kürümü boyadan sonra yaptim sizce nasil birbucuk haftada yarim cm iyimi ya

Kizlar sinemaki de 4.haftamdayim. uzattimi suan anlamiyorum tabikide yani normal uzama disinda bir uzama gerceklestigini anlamiyorum. Ama suna inanamadim. Hani saclari cok olanlar ara makas attirir ya onun gibi oldu sacim acayip bi sac cikmaya basladi bende kucuk küçük saclar cikmaya basladi

Ewet canim saclari gurlestiriyo...hala yeni cikanlarim devam ediyo :))))

Sinameki kuru yolculuğun tam alto ay surdu ayda 4 cm olmak üzere toplam 24 cm uzattim.sabredin kizlar oluyor :) simdi de karisik yaglari kullanicam bakalim ayni etkiyi gostericek mi

Sinameki kuru yolculuğun tam alto ay surdu ayda 4 cm olmak üzere toplam 24 cm uzattim.sabredin kizlar oluyor :) simdi de karisik yaglari kullanicam bakalim ayni etkiyi gostericek mi
4cm ya bildiğin 4 cm maşallah allahım banada bi 2 - 2,5 cm uzayan saçlar nasip eyle o bile yeter bana

yine 4 cm uzamışsüper canım ya böyle uzğını görünce ben mutlu oluyorum resmen
yine 4 cm uzamışsüper canım ya böyle uzadığını görünce ben muya
u oluyorum resmen

4cm ya bildiğin 4 cm maşallah allahım banada bi 2 - 2,5 cm uzayan saçlar nasip eyle o bile yeter bana
Cokkk tsk ederim canim.ins sizlerinde boyle uzar seviyorum sizleri :*

Cokkkk tsk

Cokkk tsk ederim canim.ins sizlerinde boyle uzar seviyorum sizleri :*

Cokkkk tsk
Tebrik ediyorum seni valla 24 cm süper sonuç. Canım 3. Kürümü yaptım sende ilk haftalardan itibaren sonuc verdimi.. yoksa benmi biyerde yanlis yapiyorum.. iki haftada yarim cm uzamis. Normal hizda uzuyo sanirim.. sogan suyuna başladım ek olarak

ben yıllar nce bekarken mor renkli aralara boncuk kaynak yapmıştım bişi olmamıştı saçlarıma ama çok oynadığım için çıkıyordu birde batma konusunda haklısın ve taranmıyordu neyse cıtcıt falanda var olmadı ama şu anda sabrediyorum büyük bir azimle.. ve sanki fark var gibi

tşk ederim canım darısı seninde başına :) ilk haftalarda pek belli değil değildi 1. aydan snra etkisini net bi şekilde gösterdi.daha yolun başındasın sabret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…