- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Bizde care tukenmez :-D
Canım kaynak hiç tavsiye etmiyorum yaptirdim kullandim biliyorum.. bit hafta zor durdum ne yatarken ne yıkarken rahat edememistim.. ve kendi saclarina zarar :) uzamiyo kaynakla çıkarırken de saclar zarar görüyo bosver zamana birak doğal yontemlerle uzarsa uzasin
bu sinemaki suyunu kafa derime dürüyorum ama durmuyorki neticede su..yağlarla karıştırdım sürdüm yine aktı..merhaba kızlar şu saç uzatan sinameki kürünü bende denedim ve bir ayda saçlarım nasıl uzamış sizlerlede paylaşmak istedimyorumlarınızı bekliyorum hanımlar Eki Görüntüle 1333665 Eki Görüntüle 1333667
ewt bu gün son gün atması lazımBugün son halini atacakmısınn
Bugün son halini atacakmısınn
Simdi disardayim kizlar eve gidince aticam bnde cok merak ediyorum :)ewt bu gün son gün atması lazım
Ewet canim saclari gurlestiriyo...hala yeni cikanlarim devam ediyo :))))Kizlar sinemaki de 4.haftamdayim. uzattimi suan anlamiyorum tabikide yani normal uzama disinda bir uzama gerceklestigini anlamiyorum. Ama suna inanamadim. Hani saclari cok olanlar ara makas attirir ya onun gibi oldu sacim acayip bi sac cikmaya basladi bende kucuk küçük saclar cikmaya basladi
4cm ya bildiğin 4 cm maşallahSinameki kuru yolculuğun tam alto ay surdu ayda 4 cm olmak üzere toplam 24 cm uzattim.sabredin kizlar oluyor :) simdi de karisik yaglari kullanicam bakalim ayni etkiyi gostericek mi
yine 4 cm uzamışsüper canım ya böyle uzğını görünce ben mutlu oluyorum resmen
yine 4 cm uzamışsüper canım ya böyle uzadığını görünce ben muya
u oluyorum resmen
Cokkk tsk ederim canim.ins sizlerinde boyle uzar seviyorum sizleri :*4cm ya bildiğin 4 cm maşallahallahım banada bi 2 - 2,5 cm uzayan saçlar nasip eyle o bile yeter bana
Tebrik ediyorum seni valla 24 cm süper sonuç. Canım 3. Kürümü yaptım sende ilk haftalardan itibaren sonuc verdimi.. yoksa benmi biyerde yanlis yapiyorum.. iki haftada yarim cm uzamis. Normal hizda uzuyo sanirim.. sogan suyuna başladım ek olarakCokkk tsk ederim canim.ins sizlerinde boyle uzar seviyorum sizleri :*
Cokkkk tsk
Canım kaynak hiç tavsiye etmiyorum yaptirdim kullandim biliyorum.. bit hafta zor durdum ne yatarken ne yıkarken rahat edememistim.. ve kendi saclarina zarar :) uzamiyo kaynakla çıkarırken de saclar zarar görüyo bosver zamana birak doğal yontemlerle uzarsa uzasin
Tebrik ediyorum seni valla 24 cm süper sonuç. Canım 3. Kürümü yaptım sende ilk haftalardan itibaren sonuc verdimi.. yoksa benmi biyerde yanlis yapiyorum.. iki haftada yarim cm uzamis. Normal hizda uzuyo sanirim.. sogan suyuna başladım ek olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?