Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

slm kızlar.nasılsınız ??? kürler nasıl gidiyo.bende dün akşam 15 günlük molamı bitirdim ve 3.turumun 1 kürüne başladım.bu son tur olacak bakalım...foto yüklememe az kaldı fark nasıl olacak çok sabırsızlanıyorumm

ya ben nedense sinameki kürüne inanmıyorum

aynen bende pek inanmıyorum dökülmeyen saçları avuç avuç döktüğüne şahit oldum

bu küre başlarken önce inanmak lazım.psikolojık destekte çokönemli.ama bende işe yaradı ve bir çok kişide.ewet başlarda dökülme yapıyo ama sabır.şimdi dökülen saçlarım kat kat geri döndü.gürleşti.fotolardan da görüldüğü üzere işe yarıyo.düzenli yapmakta şart tabi.her ay ölçüm yapıyorum ve 4 cm lik bir uzama elde ediyorum :)))

merhaba ben 3 .kürümü yaptım geerçekten uzadı 3 santim falan kırık hiç yok sacıma elidorun onarıcı spreyı var onuda kullandım onunda faydası var diye düşünüyorum gercekten uzamış çok mutluyum devam edicem 8. haftaya kadar :)

ayrıca dökülmemesi için kürün içine lavanta ekledim normal bir dökülmesi oldu sadece kokuyuda bastırdı birazcık :) tavsiye ederim

çok sevindim canım.benimde hemen 3-4.kürümden snra uzama başladı.bazı kişilerde 1 aydan snra uzama başlıyo bu konuda şanslıyız

ayrıca dökülmemesi için kürün içine lavanta ekledim normal bir dökülmesi oldu sadece kokuyuda bastırdı birazcık :) tavsiye ederim

bende dökülme ilk ayda oldu snrasında kesildi şimdi neredeyse hiç dökülmüyor sadece bi kaç tel.kokusunada alıştım ben yinede tavsiyen için tşk ederim canım.foto atarsan gelişmeleri bizde görelim

ewet canım fark görülüyo....yaza rapunzel saçlarla giricez inş.ama fotolarda aynı badiyi yada çizgili bir badi giyersen daha net anlarız ne kdr uzadığını bende ayın 11 inde foto koyucam tekrardan bakalım :)

aklıma geldi canım aynı badıyı giymek ama degiştirmeye üşendim digerlerinde artık aynı giyerim :)

üşenmedim kalktım çektim :) kıramadım ehehe :) neyse iyi geceler 2 hafta sonra tekrar atarım görüşmek üzere :)

Eklentiler

• WP_20150302_001.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 370
üşenmedim kalktım çektim :) kıramadım ehehe :) neyse iyi geceler 2 hafta sonra tekrar atarım görüşmek üzere :)

gerçekten güsel uzamış.bırakmak yokk aynen devam.tmm canım bende 10 gün snra atıcam foto grşmek üzere mutlu günler )

hemen yazdım tarıfı ilk fırsaatta alıcam hafta sonu ve baslıcak kolaymıs hafta bırgun olmasıda rahat ctsı yarım gun calışıorum cok rahatyaparım bunu ayy cok heyecan yaptım :=))

hemen yazdım tarıfı ilk fırsaatta alıcam hafta sonu ve baslıcak kolaymıs hafta bırgun olmasıda rahat ctsı yarım gun calışıorum cok rahatyaparım bunu ayy cok heyecan yaptım :=))

öncelikle hoşgeldin canım...ewet yapmasıda uygulamasıda çok kolay ve rahatsız edicideğil.ben gündüzleri yapıyorum akşama kdr geziyorum evde işlerimi hallediyorum uzadığını gördükçe daha heyecan yapıyor insan :)

Woww ne güzel uzamıs 3 haftadaa.

gerçekten güsel uzamış.bırakmak yokk aynen devam.tmm canım bende 10 gün snra atıcam foto grşmek üzere mutlu günler )

Cnm senin fotonuda merakla bekliyorum.
Ben bugun 8. Kürümü yaptım. Yarın bir foto çeker atarım buraya. 2 hafta sonra tekrar foto atarım bakalım bu bekleme sürecinde neler olacak.
Koku meselesine gelince ben rahatsız olmuyorum ama eşim bu küre başladığimdan belli koku dan rahatsiz oluyor yıkamama rağmen
şampuani min için cam terebenti yagi ekledim kokusunu bastırįr diye yok adam hala bemiks in kokusunu alıyor. Sidik gibi kokuyor diyor Bende az kaldı kurumun bitmesine biraz daha dayan diyip durdum. Bu iki hafta bekleme sürecinde uzama olursa devam edeceğim yoksa ılık kurune başlamayı düşünüyorum Bakalım

valla ne yalan söyliyim bende merak ediyorum ama dayanıyorum tam sonuç için hehehe ewet benim eşimde öyle diyor.ilk yaptığımda yanına yaklaştırmıyordu ama alıştı galiba bu aralar demez oldu.hele bir keresinde dışarıda yağmura yakalandım dolmuşa bindiğimde kokuyu tahmin bile edemezsin :))) ama napalım az kaldı sonuçlar olumlu olunca katlanıyoruz.tmm canım yarın fotonu bekliyorum bu arada ilik kürünü bende düşündüm.ama saçta donup kaldığını ve durulanmasının zor olduğunu duydum vazgeçtim canım.

İşte bugün Çektirdigim foto. Dün 8. Kürümü yaptım bundan sonra bu bluzu giyinceğim uzama daha net anlaşılır.
2 hafta sonra tekrar bir foto atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…