- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Gebelikte zararı varmı bilmiyorum ama bende hamile oldugumu ögrenince daha yapmadımTatlım gebelikte zararı yoktur dimi
Bende özellikle gebelikten sonra yapma isteği geldi çünkü gebelikten dolayı dökülme var bu aralarGebelikte rmı bilmiyorum ama bende hamile oldugumu ögrenince daha yapmadım
merhaba kızlar şu saç uzatan sinameki kürünü bende denedim ve bir ayda saçlarım nasıl uzamış sizlerlede paylaşmak istedimyorumlarınızı bekliyorum hanımlar Eki Görüntüle 1333665 Eki Görüntüle 1333667
aynen bende pek inanmıyorum dökülmeyen saçları avuç avuç döktüğüne şahit oldumya ben nedense sinameki kürüne inanmıyorum
ya ben nedense sinameki kürüne inanmıyorum
aynen bende pek inanmıyorum dökülmeyen saçları avuç avuç döktüğüne şahit oldum
merhaba ben 3 .kürümü yaptım geerçekten uzadı 3 santim falan kırık hiç yok sacıma elidorun onarıcı spreyı var onuda kullandım onunda faydası var diye düşünüyorum gercekten uzamış çok mutluyum devam edicem 8. haftaya kadar :)
ayrıca dökülmemesi için kürün içine lavanta ekledim normal bir dökülmesi oldu sadece kokuyuda bastırdı birazcık :) tavsiye ederim
üşenmedim kalktım çektim :) kıramadım ehehe :) neyse iyi geceler 2 hafta sonra tekrar atarım görüşmek üzere :)
hemen yazdım tarıfı ilk fırsaatta alıcam hafta sonu ve baslıcak kolaymıs hafta bırgun olmasıda rahat ctsı yarım gun calışıorum cok rahatyaparım bunu ayy cok heyecan yaptım :=))
üşenmedim kalktım çektim :) kıramadım ehehe :) neyse iyi geceler 2 hafta sonra tekrar atarım görüşmek üzere :)
gerçekten güsel uzamış.bırakmak yokk aynen devam.tmm canım bende 10 gün snra atıcam foto grşmek üzere mutlu günler)
Woww ne güzel uzamıs 3 haftadaa.
Cnm senin fotonuda merakla bekliyorum.
Ben bugun 8. Kürümü yaptım. Yarın bir foto çeker atarım buraya. 2 hafta sonra tekrar foto atarım bakalım bu bekleme sürecinde neler olacak.
Koku meselesine gelince ben rahatsız olmuyorum ama eşim bu küre başladığimdan belli koku dan rahatsiz oluyor yıkamama rağmen
şampuani min için cam terebenti yagi ekledim kokusunu bastırįr diye yok adam hala bemiks in kokusunu alıyor. Sidik gibi kokuyor diyor Bende az kaldı kurumun bitmesine biraz daha dayan diyip durdum. Bu iki hafta bekleme sürecinde uzama olursa devam edeceğim yoksa ılık kurune başlamayı düşünüyorum Bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?