Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR...sinameki gerçekten işe yarıyor bir bakın resimli ;)

İşte bugün Çektirdigim foto. Dün 8. Kürümü yaptım bundan sonra bu bluzu giyinceğim uzama daha net anlaşılır.
2 hafta sonra tekrar bir foto atarım.
Eki Görüntüle 1439361

ewet canım bu bluz daha iyi olmuş birde önceki foto ile yeni fotoyu yanyana atarsan daha iyi olur bende dayanamayıpbu akşam atabilirim foto 3 hafta oldu ama sabırsızlanıyorum

ewet canım bu bluz daha iyi olmuş birde önceki foto ile yeni fotoyu yanyana atarsan daha iyi olur bende dayanamayıpbu akşam atabilirim foto 3 hafta oldu ama sabırsızlanıyorum

Cnm ne durumda sin. Ne zaman foto atacaksın?

valla canım sabredip dayanıyorum :)) çarşamba günü kürümü yaptıktan snra atıcam yarından snra tam bir ay olmuş olacak :)) sen ne durumdasın nasıl gidiyo uzama

Cnm valla uzama varmı yok mu bilmiyorum. 2 haftalik aram bitince foto cektirecegim ozaman belli olur. Senin fotonu bekliyorum cnm.

Ayy cnm senin saçların deli gibi uzuyor ( masallahh) yaaa kıskandım simdiii
sinemaki den başka bişi yapıyormusun sen ?

harika uzamışlar ewt saçın 1 ayda 4 cm uzayacağına hayatım boyunca inanmamışımdır şaka gibi(maşallah) ben aylık foto çekiyorum enfazla 1,5 2 cm uzuyo .sinemaki dışına başka özel bi formul buldunda bizemi sölemiyon yoksa

Ayy cnm senin saçların deli gibi uzuyor ( masallahh) yaaa kıskandım simdiii
sinemaki den başka bişi yapıyormusun sen ?

Teşekkür ederim canim... Başka bisey yapmıyorum.sampuanim dove onarıcı bakım keratin destekli acaba onunda faydası oluyor mu ki ????

Tesekkur ederim canim .Valla canım bu kadar sonuç elde edeceğimi bende bilmiyordum tahmin etmezdim.Aşkolsun ek birşeyler yapsam söylemem mi ama saçtan saca farkediyor.

Merhaba arkadaşlar bu sinameki kürünü bir kaç ay önce bende yapmıştım evet uzamıştı ama birinci aydan sonra, öğrenmek istediğim acaba bemix ampulden başka bir vitamin atıyomsunuz yazar mısınız bende deniiim bu hafta başlayıp

merhaba öncelikle hoşgeldin canım :) ewet bemiksin yanına evin ve bepanten ampul de kırıyoruz...saçlarımız sağlıkla ve hızlı uzasın iyi günler :)

Teşekkür ederim bu arada Hoşbulduk iyi güzel haberler vermek dileğiyle o halde

Merhaba uyeler :) kuru burda okudum arastirdim ve hemen malzemeleri alip bende bugun yaptim. 7senedir uzamayan boyadan, maşadan yipranms bir sacim var. Suan toparlandi uzun suredir ellemiyorum. Bu kür ile de hemen destek vermek istedim. Benim sacim sari rofleli suan renk sorunu yasarmiyim diye korka korka yaptim. Artik bakacagiz.

Ben platinde yapmıştım şimdi röfleli yapıyorum yeni başLadım hatta bir Kür daha var onada bu hafta başliicam Başka bir postta okumuştum. Hande Polat'ın saç uzatan kürü diye

Ve ben kürü sacimin dipleeine uyguladim fis fis la. Uclarima cok fazla mudahale etmek istemedim. Dustan ciktiktan sonra da tatli badem yagini uclarima sürümdum. Dogrumu yaptim acaba

secilkskn ... Sarı saclarda rengi kizillastiriyomus diye okudum. Ama goze aldim aşırı bir sekilde inaniyorum bu kür bana yaricak :)

yo bende öyle bişi olmadı bak profilimdeki resimde platindim.. o zamanda yeni kullanmay baaşlamıştım.. bende kızıllaştırma yada boyada akma çıkma olmadı belki saç türü ile alakalıdır genetik yapılar falan filan...
fısfısla bende sürüyorum ama sana tavsiyem püskürttüğün her deriye mutlaka parmak uçlarınla hafif bastırarak masaj yap. dernin altındaki kılcal damarlar harekete geçsin.. bir doktorun tavsiyesiydi.. ben ilk kullandığımda 2cm falan uzamıştı 2. ayın sonunda ... şimdi dün yine başladım ama ben 12 saat falan bekletiyorum.. akşam sürüp ertei günü yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…