- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
İşte bugün Çektirdigim foto. Dün 8. Kürümü yaptım bundan sonra bu bluzu giyinceğim uzama daha net anlaşılır.
2 hafta sonra tekrar bir foto atarım.
Eki Görüntüle 1439361
ewet canım bu bluz daha iyi olmuşbirde önceki foto ile yeni fotoyu yanyana atarsan daha iyi olur bende dayanamayıpbu akşam atabilirim foto 3 hafta oldu ama sabırsızlanıyorum
Cnm ne durumda sin. Ne zaman foto atacaksın?
valla canım sabredip dayanıyorum :)) çarşamba günü kürümü yaptıktan snra atıcam yarından snra tam bir ay olmuş olacak :)) sen ne durumdasın nasıl gidiyo uzama
Eowynn_arwn cnm foton hanii :)
Ayy cnm senin saçların deli gibi uzuyor ( masallahh) yaaa kıskandım simdiii
sinemaki den başka bişi yapıyormusun sen ?
harika uzamışlar ewt saçın 1 ayda 4 cm uzayacağına hayatım boyunca inanmamışımdır şaka gibi(maşallah) ben aylık foto çekiyorum enfazla 1,5 2 cm uzuyo .sinemaki dışına başka özel bi formul buldunda bizemi sölemiyon yoksa
Merhaba arkadaşlar bu sinameki kürünü bir kaç ay önce bende yapmıştım evet uzamıştı ama birinci aydan sonra, öğrenmek istediğim acaba bemix ampulden başka bir vitamin atıyomsunuz yazar mısınız bende deniiim bu hafta başlayıp
Teşekkür ederim bu arada Hoşbulduk iyi güzel haberler vermek dileğiyle o halde
Ben platinde yapmıştım şimdi röfleli yapıyorum yeni başLadım hatta bir Kür daha var onada bu hafta başliicam Başka bir postta okumuştum. Hande Polat'ın saç uzatan kürü diyeMerhaba uyeler :) kuru burda okudum arastirdim ve hemen malzemeleri alip bende bugun yaptim. 7senedir uzamayan boyadan, maşadan yipranms bir sacim var. Suan toparlandi uzun suredir ellemiyorum. Bu kür ile de hemen destek vermek istedim. Benim sacim sari rofleli suan renk sorunu yasarmiyim diye korka korka yaptim. Artik bakacagiz.
secilkskn ... Sarı saclarda rengi kizillastiriyomus diye okudum. Ama goze aldim aşırı bir sekilde inaniyorum bu kür bana yaricak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?