Kızlar sizin eşinizde böyle mi?

aysdmr96

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
180
75
13
Eşim benimle hiç konuşmuyor gün içinde neler yapmış anlatmıyor. Eve bı geliyor sadece telefonla oynuyor. Bana ilgili davranıyor canım cicim vs söyler ama gün içinde yaşadığı şeyleri işi nasıl gidiyor bu ay fatura ne geldi vs sohbet etmiyor anlatmıyor konuşkan değil hep ben konuşuyorum ve sıkılıyorum. Sadece belirli konularda konuşmayı seviyor dini konular, siyaset. Bunun dışında konuşmaz yorgunum diyor. Ama yorgun değilken de konusmuyor mesela çocukluğu ile ilgili de konuşmaz askerlik anısını anlatmaz çok az şey anlatmıştır ağzından cımbızla laf alıyorum. Sohbet edilmeyen evlilik olur mu?

Bazı insanlar konuşmayı sevmez ki adam din ve siyaset konuşuyormuş
Bence siz aynı dili konuşmuyorsunuz
Evlendiğimiz insan ile evlilik öncesi flört önemlidir
Uyumlu olup olmadığınızı anlarsınız eğer uyumlu iseniz bunu kalıcı bir beraberliğe dökmelisiniz
Sohbet edemeyen sevişemeyen insanlar gidip evleniyorlar
Aaa bunun boyu posu mesleği iyi diyerek evlilik mi olur

Erkeklerin az konuşanı makbuldür. Benim 12 yıllık evliliğimde eşim toplasanız 2 yıllık anca konuşmuştur. Oğlum da öyle, nerdeyse hiç konuşmazlar.
Bı kız çocuğu lazım size. kızım ucu kırılmış bir toka için 200 cümle kurabilir
Bazen hiiic susmuyor. Esim, ben, oğlum aynı anda susss diye çığlık atıyoruz

Biz eşimle genelde ekonomi , haberler, eğitimle ilgili gelişmeler hakkında konuşuruz, bazen de öylesine geyik yapar güleriz, ama her günümüz de sohbetli muhabbetli geçmez bazen de köşemize çekilir kendimizle başbaşa takılırız, bence olması gerektiği gibi...

Bu kadar kisitli konuyla nasil evlendiniz?

Genelde o bana telefona çok bakıyorsun diye kızardı.Benim eşim konuşmayi sever kusunce tam küser.

Bu biraz da katakter ile alakalı bir durum sanırım. Benim esimde tam tersidir. Kapıdan cıksa, çıktığını anlatmaya beni arar Almak istediğinden ,icmek istediğine kadar, herseyi bana söyler. Yeni havadis icin beni arar. Kapatır,2 dk sonra tekrar arar. Ben ise daha ketumum.Konu acıldıgında bahsederim ama gün ici aktivitelerimi ‘soyle oldu böyle oldu’ diye anlatmam. Cevreme, aileme karsıda böyleyim. Esim, benim ailemle, benden cok konusur, sürekli arar, havadisleri ondan alırımBazen bu konular ile alakalı kavga ediyoruzHicbirsey anlatmıyorsun diyor, işle alakalı falan konusmak istemiyorum halbuki ama güzel seyleri paylasırım..sizdeki durum daha farklı sanırım. Hıc muhabbet olamaması da pek saglıklı değil . Ailesine, cevresine karsı nasıl?

Meslek boy pos değil mesele biz severek evlendik ama öncesinde flört döneminde sohbet ediyodu ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Aksine çoğu şeyden fedakarlık yapıp evlendik seviyoruz diye

Hahaha evet kızlar çok konuşuyor

Canim senin erkek versiyonun işte çevresine karşı da böyle tek bana Özel değil:)

Benim esim de cogunlukla konuskan degildir ama onluk bi konuysa da konusur
Bazen iste yasadigi bi olayi 1 hafta sonra aklina gelir anlatir
Bende aa seneye anlatsaydin hayatim hemen de soyluyorsun diye dalga gecerim genelde ben konuskanimdir isten gelir nasil gecti diye sorarim sonra kendi anlatacaklarimi anlatirim bazen uzun konusurum o da "anlasildi bugun hic konusmamissin" der genelde geyik yapariz espriler falan
Esimin arkadaslari da cok konuskan kisilerdir onlari dinlemekten bana yer kalmiyor diye dusunurum bazen geveze erkektense az konusan her zaman daha iyi ben alistim sahsen kafa dinliyorum

Ay aynı şekilde benimkide yaşadığı şeyi bile sonradan anlatır anlatırsa. Önemli şeyleri bile sonradan söylüyor hayır arkadaşlariyla da konuşmuyor anlamadimki ne yapalım onlarında huyu işte bazen istiyorum konuşmak ama o dinlemeyi seviyo sadece

Meslek boy pos değil mesele biz severek evlendik ama öncesinde flört döneminde sohbet ediyodu ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Aksine çoğu şeyden fedakarlık yapıp evlendik seviyoruz diye
Erkekler çok konuşmuyorlar zaten
Biz kadınlar konuşkan bir yapıya sahibiz
Cem yılmaz bunu çok iyi yakalamış
Bunu getirdiniz aklıma

Ben elimden geldiğince dikkat etmeye calısıyorum. Mesela eve girer girmez üst değiştirir, ev toplardım. Eşim bu konuda benimle güzel bir konusma yaptı .Halbuki hersey bitsin ona vakit ayırayım diye herseyi halletmeye calısırken aslında onu ikinci plana attıgımı düsünmesine neden oluyordumşimdi ilk ona vakit ayırıırum, sonra işime gücüme bakiyorum.kendinizi ifade edin. Bu sekilde davranıyor olmam eşime olan sevgimi sorgulatacak birsey asla değil.Yıllarca cok bireysel yasadım, hep kendını seven o kadındım, önceliğim hep kendim idi. Aksi nasıl olunur bilmiyordum.ama Onu anladıkca değişiyorum.adapte oluyorum.ama bunu bana cok naif sekilde dile getirir her seferinde.Bende onun icin değişmekten hic gocunmam kendinizi ifade edin lütfen, ama agresif bir sekilde değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…