Aynen hele ben aşırı konuşuyorum cem yılmaz haklıErkekler çok konuşmuyorlar zaten
Biz kadınlar konuşkan bir yapıya sahibiz
Cem yılmaz bunu çok iyi yakalamış
Bunu getirdiniz aklıma
Teşekkür ederim öyle yaparım gerçi öyle yapıyorum fayda etmiyo benim yapım bu diyor amaBen elimden geldiğince dikkat etmeye calısıyorum. Mesela eve girer girmez üst değiştirir, ev toplardım. Eşim bu konuda benimle güzel bir konusma yaptı.Halbuki hersey bitsin ona vakit ayırayım diye herseyi halletmeye calısırken aslında onu ikinci plana attıgımı düsünmesine neden oluyordum şimdi ilk ona vakit ayırıırum, sonra işime gücüme bakiyorum.kendinizi ifade edin. Bu sekilde davranıyor olmam eşime olan sevgimi sorgulatacak birsey asla değil.Yıllarca cok bireysel yasadım, hep kendını seven o kadındım, önceliğim hep kendim idi. Aksi nasıl olunur bilmiyordum.ama Onu anladıkca değişiyorum.adapte oluyorum.ama bunu bana cok naif sekilde dile getirir her seferinde.Bende onun icin değişmekten hic gocunmam kendinizi ifade edin lütfen, ama agresif bir sekilde değil.
Hanımefendi bu benim eşimEşim benimle hiç konuşmuyor gün içinde neler yapmış anlatmıyor. Eve bı geliyor sadece telefonla oynuyor. Bana ilgili davranıyor canım cicim vs söyler ama gün içinde yaşadığı şeyleri işi nasıl gidiyor bu ay fatura ne geldi vs sohbet etmiyor anlatmıyor konuşkan değil hep ben konuşuyorum ve sıkılıyorum. Sadece belirli konularda konuşmayı seviyor dini konular, siyaset. Bunun dışında konuşmaz yorgunum diyor. Ama yorgun değilken de konusmuyor mesela çocukluğu ile ilgili de konuşmaz askerlik anısını anlatmaz çok az şey anlatmıştır ağzından cımbızla laf alıyorum. Sohbet edilmeyen evlilik olur mu?
Amin teşekkür ederim:)Ayy işte ne güzel bende öyle çok konuşmayı sevmem ya dini konular, tarih ya da aşktan bahsetsin yeterli gelir bana aksi halde sıkılırım ...ama size yeterli gelmiyor madem öyle konuşacak içinizi dökecek kız arkadaş edinin esinizlede ortak konuşacağiniz mevzuları konuşun. Ben sorun göremedim evliliğiniz de Allah mutlu etsin.
AA öyle yapayım o zaman ama sanmıyorum ya bişey olsaydı söylerdi benimki konuşmayı sevmez pekHanımefendi bu benim eşimçocukluğunda kötü şeyler yaşadıysa anılarını anlatmak istemiyordur biz sevgili iken çok sorduğum için üstü kapalı 2 kelime ile anlatırdı geçmişle ilgili şeyleri ben sonradan öğrendim eşimin çocukluğu çok kötü geçmiş hatırlamak da anlatıp utanmak da istemiyor siz soru sorun sohbet konusu açın çocukluğunda yaramaz mıydın çocukken şunu yapar mıydın vs diye. Ya da eşinize açık açık söyleyin bu durumdan rahatsız olduğunuzu
Konuşmayı sevmeyen biri bişey olsa size niye anlatsın ki. Bence erkekler çekiniyorlar böyle şeylerden çünkü insan geçmişe dönüp duygusallaşabiliyor bunu göstermek istemiyorlar bence. Yani benim eşim böyle çok soru sorup üstelediğimde anlatırken gözleri doluyor. 4 senedir beraberiz hâlâ yeni yeni şeyler öğreniyorum. Niye daha önce söylemedin dediğimde aklıma gelmedi diyor. Oysa ben ilk 1 ayda herşeyimi anlatmışımAA öyle yapayım o zaman ama sanmıyorum ya bişey olsaydı söylerdi benimki konuşmayı sevmez pek
Aynı benimkide öyle aklıma gelmedi diyor bilmiyorumki o kadar duygusal biri değil benimki. Ama bende biseyi yüz kere anlatıyorumKonuşmayı sevmeyen biri bişey olsa size niye anlatsın ki. Bence erkekler çekiniyorlar böyle şeylerden çünkü insan geçmişe dönüp duygusallaşabiliyor bunu göstermek istemiyorlar bence. Yani benim eşim böyle çok soru sorup üstelediğimde anlatırken gözleri doluyor. 4 senedir beraberiz hâlâ yeni yeni şeyler öğreniyorum. Niye daha önce söylemedin dediğimde aklıma gelmedi diyor. Oysa ben ilk 1 ayda herşeyimi anlatmışımbazen bir anımı anlatıyorum diyor ki bunu 7. anlatışın sonu böyle olmuştu dimi
Yok benimki her zaman öyle tatilinde de öylebiraz eşim de böyle. benim onu açmam gerek her seferinde, bu da bir süre sonra çok yorucu oluyor. aslında keyfi yerindeyken sohbeti iyidir ama genelde yoğun çalıştığı ve kafası sürekli işle dolu olduğu için pek konuşkan değildir.
Erkeklerin az konuşanı makbuldür. Benim 12 yıllık evliliğimde eşim toplasanız 2 yıllık anca konuşmuştur. Oğlum da öyle, nerdeyse hiç konuşmazlar.
Bı kız çocuğu lazım size. kızım ucu kırılmış bir toka için 200 cümle kurabilir
Bazen hiiic susmuyor. Esim, ben, oğlum aynı anda susss diye çığlık atıyoruz
Bir yerde okumuştum. Genclik güzellik gezme tozma gepsi bitecek. Yaslanınca bir hoş sohbet kalacak. Bunyüzden eş secerken sohbet edebildiğinizle evlenin diye. Bence de sohbet çok önemli. Biz sohbet ederiz. Çok severim sohbetiniEşim benimle hiç konuşmuyor gün içinde neler yapmış anlatmıyor. Eve bı geliyor sadece telefonla oynuyor. Bana ilgili davranıyor canım cicim vs söyler ama gün içinde yaşadığı şeyleri işi nasıl gidiyor bu ay fatura ne geldi vs sohbet etmiyor anlatmıyor konuşkan değil hep ben konuşuyorum ve sıkılıyorum. Sadece belirli konularda konuşmayı seviyor dini konular, siyaset. Bunun dışında konuşmaz yorgunum diyor. Ama yorgun değilken de konusmuyor mesela çocukluğu ile ilgili de konuşmaz askerlik anısını anlatmaz çok az şey anlatmıştır ağzından cımbızla laf alıyorum. Sohbet edilmeyen evlilik olur mu?
Bende o düşüncede olduğum için bu durumu kafama takıyorumBir yerde okumuştum. Genclik güzellik gezme tozma gepsi bitecek. Yaslanınca bir hoş sohbet kalacak. Bunyüzden eş secerken sohbet edebildiğinizle evlenin diye. Bence de sohbet çok önemli. Biz sohbet ederiz. Çok severim sohbetini
Benim kizda öyle hic susmaz.su an yüzüyor ve yüzerken bile hic susmuyorErkeklerin az konuşanı makbuldür. Benim 12 yıllık evliliğimde eşim toplasanız 2 yıllık anca konuşmuştur. Oğlum da öyle, nerdeyse hiç konuşmazlar.
Bı kız çocuğu lazım size. kızım ucu kırılmış bir toka için 200 cümle kurabilir
Bazen hiiic susmuyor. Esim, ben, oğlum aynı anda susss diye çığlık atıyoruz
Ayne bazı erkekler de çok konuşuyor o daha sıkıntıBenim eşimde çok konuşuyor bundan şikayetçiyim arada öflüyorum alınıyor bırakın az konuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?