Kızlar sizin eşinizde böyle mi?

Erkekler çok konuşmuyorlar zaten
Biz kadınlar konuşkan bir yapıya sahibiz
Cem yılmaz bunu çok iyi yakalamış
Bunu getirdiniz aklıma
Aynen hele ben aşırı konuşuyorum cem yılmaz haklı

Teşekkür ederim öyle yaparım gerçi öyle yapıyorum fayda etmiyo benim yapım bu diyor ama

Ayy işte ne güzel bende öyle çok konuşmayı sevmem ya dini konular, tarih ya da aşktan bahsetsin yeterli gelir bana aksi halde sıkılırım ...ama size yeterli gelmiyor madem öyle konuşacak içinizi dökecek kız arkadaş edinin esinizlede ortak konuşacağiniz mevzuları konuşun. Ben sorun göremedim evliliğiniz de Allah mutlu etsin.

Aslında değişiyordur. Ancak bu 1 günlük mucize bir değişim olamıyor maalesef.40 yılın balık kokusu 1 günde cıkmıyorama size kıymet veriyorsa azar azar yeni adaptasyonlar sağlayacaktır.Bende de hala goller oluyor hemen alabinde toparlıyoruz ben böyleyim kelimesini kabul etmeyin.ona izah edin. Cocuktuk,büyüdük, ögrenci olduk, yar olduk, es olduk,anne baba olduk, biz hep değişiyoruz ,değişeceğiz. yanınızda iken yasayacagı değişimin,kaybedilince olan değişime yeğ olması gerektiğini acı yol yerine tatlı dille olması gerektiğini acık acık söyleyin

Hanımefendi bu benim eşim çocukluğunda kötü şeyler yaşadıysa anılarını anlatmak istemiyordur biz sevgili iken çok sorduğum için üstü kapalı 2 kelime ile anlatırdı geçmişle ilgili şeyleri ben sonradan öğrendim eşimin çocukluğu çok kötü geçmiş hatırlamak da anlatıp utanmak da istemiyor siz soru sorun sohbet konusu açın çocukluğunda yaramaz mıydın çocukken şunu yapar mıydın vs diye. Ya da eşinize açık açık söyleyin bu durumdan rahatsız olduğunuzu

Amin teşekkür ederim:)

AA öyle yapayım o zaman ama sanmıyorum ya bişey olsaydı söylerdi benimki konuşmayı sevmez pek

AA öyle yapayım o zaman ama sanmıyorum ya bişey olsaydı söylerdi benimki konuşmayı sevmez pek
Konuşmayı sevmeyen biri bişey olsa size niye anlatsın ki. Bence erkekler çekiniyorlar böyle şeylerden çünkü insan geçmişe dönüp duygusallaşabiliyor bunu göstermek istemiyorlar bence. Yani benim eşim böyle çok soru sorup üstelediğimde anlatırken gözleri doluyor. 4 senedir beraberiz hâlâ yeni yeni şeyler öğreniyorum. Niye daha önce söylemedin dediğimde aklıma gelmedi diyor. Oysa ben ilk 1 ayda herşeyimi anlatmışım bazen bir anımı anlatıyorum diyor ki bunu 7. anlatışın sonu böyle olmuştu dimi

biraz eşim de böyle. benim onu açmam gerek her seferinde, bu da bir süre sonra çok yorucu oluyor. aslında keyfi yerindeyken sohbeti iyidir ama genelde yoğun çalıştığı ve kafası sürekli işle dolu olduğu için pek konuşkan değildir.

Aynı benimkide öyle aklıma gelmedi diyor bilmiyorumki o kadar duygusal biri değil benimki. Ama bende biseyi yüz kere anlatıyorum

Yok benimki her zaman öyle tatilinde de öyle

Maşallah bayıldım kızınıza, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

Böyle çok konuşan kız çocukları favorim

Biz konuşuyoruz valla. Konuşmaması daha iyi demem için muhabbetinin sarmıyor olması lazım. Öyle olsa zaten evlenmezdim.

Bir yerde okumuştum. Genclik güzellik gezme tozma gepsi bitecek. Yaslanınca bir hoş sohbet kalacak. Bunyüzden eş secerken sohbet edebildiğinizle evlenin diye. Bence de sohbet çok önemli. Biz sohbet ederiz. Çok severim sohbetini

Bende o düşüncede olduğum için bu durumu kafama takıyorum

Biz eşimle ikimiz de suskun insanlarız, ben de konuşmam, o da sevmez. Ama biraradayken çenemiz düşüyor djfhdjfgh
Ortak zevklerinizi bulmaya çalışın (atıyorum, biz müzikle ilgili sohbet ederken mesela saatler geçer anlamayız).. Birlikte yapabileceğiniz, birlikte zevk alabileceğiniz uğraşlar bulun. Sohbet de kendiliğinden açılır bence.

Benim kizda öyle hic susmaz.su an yüzüyor ve yüzerken bile hic susmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…