- 15 Şubat 2013
- 26.370
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.169
- 798
Anlatacak kimse yok burdan yazınca sanki sıkıntılarım hemen geccicek fazlada üzmuyorum. Rahatlıyorum yazinca . Yoksa icimde tut catliycam . Aglamaktan bu hafta gözümün kapağı sis iyi varsınız ne kadar sitem etseniz yine ben buraya yazacağım sanki karşımda Psikolok var ben konuşuyorum çözüm olmasada rahatlıyorumSen burada yazarak bir şekilde rahatlatiyorsun kendini.içinde oluşan nefreti sogutuyorsun.burda hepimiz kocan için ağır kelimeler kullanıyoruz ya birde sana aciyoruz filan bu sana terapi gibi geliyor değilmi?bir süre böyle ayakta kalıyorsun. Sonra yine başa dönüyorsun. .hayatını hep böylemi geçireceksin sen?çocukların büyüdüğünde belkide sana çok kizacaklar bizi o psikopat baba ile büyüttün diyecekler..hazırmış buna??
Yapıyorum herseyi ben herkesle konusurum gitiskenim neşrliyim . Ne konuşuyor ne gülüyor sadece suratına bakıyor hatta göz bebeğinin icine kadar bakıyor geliyor hizmette kusur etmiyorum bir türlü cozemedimben senin yerinde olsm madem gitmiyorum evden, o kaynanaya yalakalık yaparım, çocuklarımın ruh sağlığı için, kankası olurum, pervanesi olurum
gerçi kişilik olarak ben muhtemelen katil olurum o evde ama madem bu kadar mülayimsin, yerim dayağımı üstüne sofra kurarım diyosun, şu kadınla aranı düzelt
ölümün bu manyak herifin elinden olucak yoksa
Tatlım yaz tabiki buna birşey dediğim yok zaten demeye hakkım da yok.ben sadece bu çözüm değil demek istedim.senin için üzülüyorum çünkü anlıyormusun.sen yazıyorsun biz hiçbirşey yapamıyoruz fiilen..bu beni üzüyor..çekme şu manyak adamı Deffet başından ya..Anlatacak kimse yok burdan yazınca sanki sıkıntılarım hemen geccicek fazlada üzmuyorum. Rahatlıyorum yazinca . Yoksa icimde tut catliycam . Aglamaktan bu hafta gözümün kapağı sis iyi varsınız ne kadar sitem etseniz yine ben buraya yazacağım sanki karşımda Psikolok var ben konuşuyorum çözüm olmasada rahatlıyorum
piknik tüpüyle vur kafasınaa ölsün o zmaan ne diyimYapıyorum herseyi ben herkesle konusurum gitiskenim neşrliyim . Ne konuşuyor ne gülüyor sadece suratına bakıyor hatta göz bebeğinin icine kadar bakıyor geliyor hizmette kusur etmiyorum bir türlü cozemedim
Âmin cnmÜzüldüm çünkü dayak yemek cansu icin gayet rutin bisi.Dayağını yiyor sonra eşine süt al diyor yemek hazırlıyor.Dayak attı küssem mi diyor..
Bu tepkileri veren birinin psikoloji hiç normal diil.Ama o çocuklar..Ah onlar ne yaşıyor kimbilir..
Belki caresizsin bunu anlarım bi nebze ama dayak yemeyi neden bu kadar olagan karşılıyorsun??Sanki ekmek yemek kadar normal bisi bu senin icin..Eşin seni dövüyor ve sen bizle ilgilenmedi diyorsun,yattı uyudu diyorsun böyle alakasız bakıyorsun olaylara...Seni doven esin ileride çocuklarını, o cocuklarda evlenince eşlerini dövücekler...
Hissettiklerimi anlatabildim mi bilmiorum ama içim çok acıdı sizin için,kendinize reva gördüğünüz hayat için..
Allah yar ve yardımcınız olsunn.
acaba sadomazo mu birden sen yazınca aklıma geldiÜzüldüm çünkü dayak yemek cansu icin gayet rutin bisi.Dayağını yiyor sonra eşine süt al diyor yemek hazırlıyor.Dayak attı küssem mi diyor..
Bu tepkileri veren birinin psikoloji hiç normal diil.Ama o çocuklar..Ah onlar ne yaşıyor kimbilir..
Belki caresizsin bunu anlarım bi nebze ama dayak yemeyi neden bu kadar olagan karşılıyorsun??Sanki ekmek yemek kadar normal bisi bu senin icin..Eşin seni dövüyor ve sen bizle ilgilenmedi diyorsun,yattı uyudu diyorsun böyle alakasız bakıyorsun olaylara...Seni doven esin ileride çocuklarını, o cocuklarda evlenince eşlerini dövücekler...
Hissettiklerimi anlatabildim mi bilmiorum ama içim çok acıdı sizin için,kendinize reva gördüğünüz hayat için..
Allah yar ve yardımcınız olsunn.
Ben bu yazıyı okudum hic güleceğim yoktu ama beni güldürdün gece geceYorumunu okudum sonra profilini gördüm istem dışı çok güldüm :)
(O gülüşü bende biliyorum )
Bilmiorum ama yaşadığı hayat içler acısı...Ve o durumun ciddiyetinin farkında değil..acaba sadomazo mu birden sen yazınca aklıma geldi
O nedemekacaba sadomazo mu birden sen yazınca aklıma geldi
Sana senin icin sitem ediyoruzAnlatacak kimse yok burdan yazınca sanki sıkıntılarım hemen geccicek fazlada üzmuyorum. Rahatlıyorum yazinca . Yoksa icimde tut catliycam . Aglamaktan bu hafta gözümün kapağı sis iyi varsınız ne kadar sitem etseniz yine ben buraya yazacağım sanki karşımda Psikolok var ben konuşuyorum çözüm olmasada rahatlıyorum
eşin sadist sen mazoşist gibiO nedemek
cansu insanlar sana yardım etmeye çalışıyo farkında mısn ?
ama kimseye olumlu bişey demeden böyle konu açtıkça yakında seni kimse umursamıycak böyle giderse
yardımı da kabul etmiyosun, dert benimse çekerim modundasın
tamam da niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?