- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
Hiçte masum değilsin,bu pozları bırak hadi..Senin aklın beynin yok mu? Nasıl aşık oluyorsunuz şu evli adamlara ya? Adamla yaşadığın hiçbirşey yok,bir ilişkin yok,adam evli,karısını tanıyorsun nasıl aşık oluyorsun bu durumda? Hiç kusura bakma ben senin gibi insanların mantığından şüphe ediyorum..Adama duygularını belli etsen ve o da sana karşılık verse eminim balıklama atlarsın..Biraz kendinizi frenlemeyi bilin ya bu kadar acizmisiniz? Sizin gibiler yüzünden yıkılıyor insanların yuvası,böyle çok masum birşeymiş gibi sadece benim hislerim bunlar,yuva yıkmam masallarını bırak..Adam sana bir gelse öyle bir yıkarsın ki sen!! Biraz hanım olun hanım!
Kalbime söz geçiremedim filan bunlar hikaye bir defa .
İnsanlar uçkurlarını kalp zanneder olmuş (kusura bakmayın)
Ben yorumumu konu sahibine yaptım,siz neden üzerinize alınıyorsunuz yada cevap verme gereği duyuyorsunuz? Bu tarz bir insan yüzünden benim en yakın arkadaşımın evliliği bitti..Çocuğuyla birlikte çektiği herşeye şahit oldum..Sözde böyle masumca başlamıştı herşey o kadındada..Kusura bakmayın ben böyle çirkin duygulara aşk diyerek saygı duyamıyorum,midem kaldırmaz benim..Siz duymak istiyorsanız buyrun..Ama gereksiz kahramanlık yaparak,savunmaya geçmenize gerek yok bence..Düzgün konuşun biraz , hanımlığı öğretmeden önce . Burada o kadar yorum yaptık aşk üstüne . Herkes kendi düşüncesini saygı çerçevesinde söyledi. Beş elin beş parmağı bir değil. Ben de mesela "YAPMAM" diyenden korkarım yani sizin gibilerden. O nolucak ? Ne ayıp ya ... Hanım olmakla alakası yok bu durumun , işi hemen namussuzluğa , ahlaksızlığa vurduruyorsunuz. İnsanın kendi içinde yaşadığı duyguların hesabı kimseyi ilgilendirmez.
Hele imagemaker, sizin söylediğiniz çok daha ayıp ne demek uçkurlarını kalp zannetmek ? Aşk'ın söz dinlemeyeceğini savunanlardan biri de bendim, bizzat üstüme de alınırım. Aşk'ın söz dinlemeyeceğini savundum ama aynı zamanda işi bırakmasını da söyledim ha kaldı ki konusahibindekinin aşk olduğuna inanmıyorum Just'ın söylediği şeyler ondaki.
Ama söylediğiniz ayıp, ille sevişmek için mi aşk diyeceğiz ? Eee ben ayağıma gelen fırsatı hep teptim sevişmedim. Demek ki uçkuruma taktığım isim değilmiş aşk .
Hiçte masum değilsin,bu pozları bırak hadi..Senin aklın beynin yok mu? Nasıl aşık oluyorsunuz şu evli adamlara ya? Adamla yaşadığın hiçbirşey yok,bir ilişkin yok,adam evli,karısını tanıyorsun nasıl aşık oluyorsun bu durumda? Hiç kusura bakma ben senin gibi insanların mantığından şüphe ediyorum..Adama duygularını belli etsen ve o da sana karşılık verse eminim balıklama atlarsın..Biraz kendinizi frenlemeyi bilin ya bu kadar acizmisiniz? Sizin gibiler yüzünden yıkılıyor insanların yuvası,böyle çok masum birşeymiş gibi sadece benim hislerim bunlar,yuva yıkmam masallarını bırak..Adam sana bir gelse öyle bir yıkarsın ki sen!! Biraz hanım olun hanım!
Ben yorumumu konu sahibine yaptım,siz neden üzerinize alınıyorsunuz yada cevap verme gereği duyuyorsunuz? Bu tarz bir insan yüzünden benim en yakın arkadaşımın evliliği bitti..Çocuğuyla birlikte çektiği herşeye şahit oldum..Sözde böyle masumca başlamıştı herşey o kadındada..Kusura bakmayın ben böyle çirkin duygulara aşk diyerek saygı duyamıyorum,midem kaldırmaz benim..Siz duymak istiyorsanız buyrun..Ama gereksiz kahramanlık yaparak,savunmaya geçmenize gerek yok bence..
üstünüze alınıyorsanız alının ne yapabilirim .Düzgün konuşun biraz , hanımlığı öğretmeden önce . Burada o kadar yorum yaptık aşk üstüne . Herkes kendi düşüncesini saygı çerçevesinde söyledi. Beş elin beş parmağı bir değil. Ben de mesela "YAPMAM" diyenden korkarım yani sizin gibilerden. O nolucak ? Ne ayıp ya ... Hanım olmakla alakası yok bu durumun , işi hemen namussuzluğa , ahlaksızlığa vurduruyorsunuz. İnsanın kendi içinde yaşadığı duyguların hesabı kimseyi ilgilendirmez.
Hele imagemaker, sizin söylediğiniz çok daha ayıp ne demek uçkurlarını kalp zannetmek ? Aşk'ın söz dinlemeyeceğini savunanlardan biri de bendim, bizzat üstüme de alınırım. Aşk'ın söz dinlemeyeceğini savundum ama aynı zamanda işi bırakmasını da söyledim ha kaldı ki konusahibindekinin aşk olduğuna inanmıyorum Just'ın söylediği şeyler ondaki.
Ama söylediğiniz ayıp, ille sevişmek için mi aşk diyeceğiz ? Eee ben ayağıma gelen fırsatı hep teptim sevişmedim. Demek ki uçkuruma taktığım isim değilmiş aşk .
üstünüze alınıyorsanız alının ne yapabilirim .
siz de üstünüze alınıyor musunuz alınmıyor musunuz bir karar verin . Bu ne ya .Eleştiri de mi yapamayacağız.Benim fikrim bu .İster beğenin ister beğenmeyin . Hayret birşey ya .Yoo söylediğiniz çok saçma . Öyle olanlar da var ama sizin içine dahil ettiğiniz konu alakasız. O yüzden üstüme alınmıyorum.
Bu tür ilişkiler bitmeye mahkumdur . İstediğinizi savunun aşkmış meşkmiş .Erkekler her halükarda karılarını tercih ediyorlar . Vay aşık oldum vay bilmem ne .Ne derseniz deyin .
Sizin kendi fikriniz, bu da benim kendi fikrim..Arkadaşımın eşine aşık olan kadın,konu sahibi yada X kişi olsun benim için farketmiyor benim düşüncem bu yönde..Siz kendine söz geçiremeyeceğini savunuyorsunuz..Ben aklı,mantığı olan herkesin kendini frenleyebilceğini savunuyorum..Bana göre aşkta mantık,saygı ve ahlak çerçevesinde olmalıdır..Önümüze gelen insana evli,bekar,çocuklu farketmeden aşık olup,sonrada elimde değildi aşk söz dinlemiyor diyerek kılıf uyduramayız..Unutmayın bu tarz ilişki yaşayan herkes (konu sahibi için demiyorum o ilişki yaşamamış) aynı şeyi şeyi savunuyor..Aşık oldu ya birkere söz geçiremedi kendine adam eşinden boşandı,çocuğu ortada kaldı,eşi acı çekti bunların bir önemi yok mu? Aaa ama o aşkı oldu ne yapsın mı demeliyiz? Aşık oldu diye herşey mübah olmuyor bana göre..Biri bir yorum yapmıştı ismini hatrlamıyorum hayata bakış ve seçimler kendi elimizdedir bu adamdan bana hayır gelir mi ? Gelmez..Öyleyse kendi yoluma devam etmeliğim gibi bir yorumdu tam hatırlamıyorum..Aynen öyle bencede insan kendi mantığıyla bazı şeylerin üstesinden gelebilmeli..Siz diyorsunuz ya asla yapmam diyenden korkarım diye korkmayın bizlerden..Emin olun asla yapmam..Bu bir büyük konuşmakta değildir..Kendi iradesine sahip ve ahlaki değerleri olan,bir takım sınırları olan her insanın yapabileceği birşeydir..Konu sahibine saygı duymamı beklemeyin..Duyamam..Ama sizde bence dikkatli yorum yapın çünkü böyle aşk laftan anlamaz,saygı duyulmalı tarzında yorumlar,iyice şaşırtabilir insanı ve onun yanlış düşüncelerini kendi kafasında masumlaştırmasına sebep olabilir...Bir önceki sayfada aşk'ın engellenemeyen bir duygu olduğundan bahsettik. "Ben senin gibilerin mantığı" deyince de çoğul konuşmuş olduğunuza göre üzerime alınabilirim. "AŞIK OLMASININ NORMAL OLABİLECEĞİNİ SAVUNDUĞUMA GÖRE" .
Sizin şahit olduğunuzu ben bizzat yaşadım, eğer böylesine ağır konuşacaksam en çok benim hakkımdır . Ama buraya yorum yapanların çoğu sanki, bu kız kendi kocasını ayartmış gibi ileri geri konuşuyor, kız duygularıma hakim olamıyorum demiş.
Karşılığında işi bırak dedim mesela ben. Kalkıp da işte yok sizin gibiler ! Yok beyin yok mu ?! Hanım ol hanım ! demedim.
Karşınızdaki insanı gram tanımıyorsunuz, ama böyle bir olaya şahit olmuşsunuz ya hemen karşıdaki kız bir anda o olaydaki kötü kadın oluveriyor. Ha kaldı ki gereksiz kahramanlık sizinkisi oluyor bu durumda, "BU KIZ GİBİLER'e" inceden ayar vermişsiniz ya , ulusa sesleniş gibi HANIM OLUN HANIM... Siz yuvası yıkılan kadınların baş kahramanı olacaksınız herhalde.
Olay durum değerlendirmesini konuya göre yaparsa herkes daha mantıklı olur. Kalkıp geçmiş hikayelerdeki kötü karakterlerin intikamını burda almaya kalkarsak iş uzar. Değil mi? Beynimiz var neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?