kizlar yardim kalbime engel olamiyorum

cok tesekkur ederim beni biraz olsun anlayan biri cikti benim ona hayranligim var sadece onu karisindan ayirmak gibi bi niyetim yok filim mi cekiyorum ben ne bihterim ne behlülüm
Haklısın ne behlül ne de bihtersin kanka ayağına adamı ayartmaya çalışan hoşlantının arkasına sığınıp kadının sigara içmesiyle kendini kıyaslayan birisin. Aklını başına topla. Kendini o kadının yerine koy. Muhabbetini ve hoşlantını kes. oturup onu hayal edeceğine yaptığının yuva yıkmak olduğunun farkına var.............

Yazılanları fazlaca okumadım ama yaşamadan insanları yargılamak çok kolaydır. Evli bir adamdan da pek ala hoşlanılabilir. O adam da başka bir kadından hoşlanıp , eşinden boşanıp birlikte olabilirler. O şekilde evlenmiş bir akrabam var ve şu anda da çok mutlu. Adam mutsuz bir evlilikten kurtulup gerçek aşkı buldu. Ama evliyken fiziksel bir şekilde başkasıyla aldatmak olmaz. Arkadaş olmanızda sorun yok. Adam bir gün sizden hoşlanıp da size açılırsa ne ala. Ama siz bir hamle yapmamalısınız. Hadi oldu diyelim, bir de bunun mahkemelerde sürünme kısmı, karısıyla olacak olan tartışmaları çekme durumu var. Gönül ferman dinlemiyor ama benim düşünceme göre, uğraşmaya değmez. Alt üst olan psikoloji, çevre tarafından dışlanma, dedikodu malzemesi olma... Her insan iyi gözle bakmıyor gördüğünüz üzere. Bunlara hazırsanız sevmeye devam edin. Ama basit bir hoşlantıysa, emin olun insan tekrar tekrar başkalarına aşık olabiliyor. Başkasını da pek güzel bulup , bu dertleri çekmeden aşkınızı yaşayabilirsiniz. Sizi asla yargılamıyorum. İnsanın başına her şey gelebilir.

aslinda cok dogru söylüyorsunuz belkide evli barkli düzgün bi adam örnegi oldugu icin benim bu hayranligim. bakin ben hic böyle dusunmemistim. cunku ben atiyorum biriyle tanisitigm zaman ilk ince iyibir es iyi bir baba olabilirmi diye dusunup süzüyorum karsimdakini...
is arkadasimida buna model olarak secmisim belliki.. arkadaslar lütfen bana yalnis ithamlarda bulunmayin bana yol gösterin benim bi yuva yikmak gibi bi niyetim yok allah korusun ben öyle biri degilim bunun adina hic bi zaman ask demedim dememde bu sADECE bi hayranlik.. ben yalnizim ve zamaninda üzücü kalp kirici seyler yasadim bu yüzden dünyada düzgün efendi adamlarin olduguna inancim bile kalmadi.. bu arkadasta yeni geldi ve ben ona sadece hayranlik duyuyorum.. kurdugum hayaller beynimden asla cikmayacak seyler bu bile hos degil biliyorum öyle oldugunu bildigim icin sizinle paylastim yol gösterin diye. beni anlamayi deneyin bana olmadigim biri gibi cepe almayin lütfen daha cok üzüldüm

cok tesekkur ederim beni biraz olsun anlayan biri cikti benim ona hayranligim var sadece onu karisindan ayirmak gibi bi niyetim yok filim mi cekiyorum ben ne bihterim ne behlülüm

Size şöyle bir tavsiye vereyim o zaman..

- En kısa zamanda onunla birlikte olma sürelerinizi azaltın hatta yok edin, iş ortamı nasıl olur bilemiyorum ama normal bir şekilde bile konuşmayın.

- Eşiyle de samimi olmayın, arkadaş olmayın, gerek yok.. Boşuna daha da yakınlaşmayın bu aileyle..

- Ona karısıyla ve çocuklarıyla mutlu bir evlilik için, ve kendinize doğru kişiyle karşılaşmak için dua edin.

- Bu duyguyu aşk olarak nitelendirmeyin. Bu sizin kafanızdaki olan bir düşünce, keşke böyle biri olsa diye başlayan bir şey, ve sizin silip kökünden atabileceğiniz bir şey.

Biz kadınlar kendimize saygı duyarsak önce, diğer kadınların ve çocukların da canı bir kadın yüzünden yanmaz..

Allah herkesi eşiyle evlatlarıyla mutlu etsin.

Olmayacak insanlara hayranlık yada hoşlanma duyarsan olmaz zaten. Dürüst olacağım çok saçma adamlarla ilişkilerim oldu, çok kötü şeyler yaşattılar, çok şey geçti başımdan. Ama hep saçma şeyleri kıstas etmişim ondan mutsuzmuşum.
Bunu anladıktan sonra, tecübelerinde sayesinde doğru adamı buldum, sevdim. Eskiden olsa sessiz sakin, konuşmayan, fazla atak olmayan biri der geçerdim. Tanıma fırsatı vermez, içini görmezdim.
Belki ortamda ağzı laf yapmıyor, çok aşırı sosyal çevresi olan, çevrede gözde olan, herkesin vaay diyeceği biri de değil. Ama sevgi dolu, içten samimi, merhametli, okuyan, içten seven bir adamla sevgili oldum.
Bu kadar basit. Aradığın yer ve aradığın kişiler yanlışsa çok evli erkeklere bakaar iç çekersin, yanlış şeyler yaşarsın.

Insanlari hayvanlardan ayiran ozelliklerden biri de irade sahibi olmasidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…