- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
kesinlikle haklısın canım bu devirde sadece kendine güveneceksin... insana kendinden başka kimseden fayda yok... Ben zaten babamda kalmayacaktım ev kiralayip sadece manevi desteğe ihtiyacım olduğunu söylemiştim .. Evet biraz birikim yapmalı sonra yolumu cizmeliyim .Teşekkürler ilgine.Eşiniz de boşanma meraklısı demekki, para teklif ettiğine göre.
Bence biraz maddi durumunuzu toparlayın, iş bulun çalışmaya başlayın babanıza güvenmeyin kendinize güvenin. Güvenir güvenmez boşanma davasını açın kızınızla yeni hayat kurun. Uzun bir süreç olabilir elbette, zor da olur ama sonunda hayatınızı kurmuş olursunuz.
Her ay canim 3000 tl ..zaten daha altınlarım var bana olan borçları ve arabanı yarısı da var kendim ve kızım icin bunlari tabiki alırım.Tek seferlik 3 bin mi her ay mı?
kesinlikle haklısın canım bu devirde sadece kendine güveneceksin... insana kendinden başka kimseden fayda yok... Ben zaten babamda kalmayacaktım ev kiralayip sadece manevi desteğe ihtiyacım olduğunu söylemiştim .. Evet biraz birikim yapmalı sonra yolumu cizmeliyim .Teşekkürler ilgine.
Bunlar iyi. Ancak hazira dağ dayanmazHer ay canim 3000 tl ..zaten daha altınlarım var bana olan borçları ve arabanı yarısı da var kendim ve kızım icin bunlari tabiki alırım.
Her ay canim 3000 tl ..zaten daha altınlarım var bana olan borçları ve arabanı yarısı da var kendim ve kızım icin bunlari tabiki alırım.
Ever canım anlasmali boşanma.3 bin aylık nafaka mi? Anlaşmalı bosaniyorsunuz o zaman öyle mı mı?
Malesef evimiz yok bu gidişle de olmaz zannetmiyorum. Evet iyi bir miktar bir de kendim de çalışırım o zaman rahatlarım. Öncelikle iyi bir iş bulmam lazım.3 bin lira gayet iyi bi miktar ancak öyle olur böyle olur..
Para zamanında gelmez, gecikir.. Evet arada çocuk var ama insan çiğ süt emmis, gün gelir vermez. Vermediğini kendine kar görür. Ben nafakaya güvenemem. Öyle bi imkan olsa da eviniz varsa onu sana verse. Ev işini garantiye alacak bi anlaşma olsa hani.
Ben zaten son noktaya geldim yoruldum e bir de aldatildim denilebilir.geri dönüşüm benim için yok.Geri dönüşü yoksa barışmayacaksanız bununla ilgili bir sözleşme imzalatın ve kızınızla bir hayat kurun bence.
Ben zaten son noktaya geldim yoruldum e bir de aldatildim denilebilir.geri dönüşüm benim için yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?