- 12 Haziran 2016
- 55
- 52
- 3
- Konu Sahibi Ahsennur12
-
merhaba kardeş bende hamişim burada dertlesebiliriz,rabbim herkese saglıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin...Ben hiç kimseyle konuşamıyorum bu durumu eşimde pek anlayamıyor bnde dertleşmek isterim duygularım alt üst oluyor
Bende 20 yaşımda 33 haftalık hamileyim ❤ bende sora sora okuya okuya öğrenmeye çalışıyorum işte bir şeylerEvet 19 yaşındayım siz ne kadarlık hamilesiniz bnm ki daha çok küçük biraz da bilgisizim hamilelik konusunda..
Aminnn inşallah canımmm ❤merhaba kardeş bende hamişim burada dertlesebiliriz,rabbim herkese saglıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin...
Bence nasıl başlarsa oyle gidiyorHerkese merhabalar kızlar 12+2 günlük hamileyim mide bulantısı hiç yasamadım buna seviniyorum fakat daha sonrada yasanabileceğini söylüyorlar bu beni korkutuyor tecrübeli anne ve anne adaylarından bilgi bekliyorum aklım çok karışık
Amin inşallah bütün bu şeyi sadece evlatlarımız için çekiyoruz sağ salim kucağımıza aldığımızda hepsi geçecek inşallahmerhaba kardeş bende hamişim burada dertlesebiliriz,rabbim herkese saglıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin...
Benimki 11 haftalık bikaç gün sonra 12 olacak ultrasonda elleri ayakları falan ne zmn belli oluyo?Bende 20 yaşımda 33 haftalık hamileyim ❤ bende sora sora okuya okuya öğrenmeye çalışıyorum işte bir şeylersenin kaç haftalık canım
haftaYa canım mide ekşimem var benim ama herkesin anlattigi o bulantilar yiyeceklerden tiksinmeler hic olmadı aksine kilo alıyorum bu durum hosuma gitsede mide bulantısı gebeligin saglıklı olduğu isaretiymiş diyorlar ister istemez korkuyorum ama azı gitti çogu kaldı bakalım hayirlisi olsunda...
benimde ilk haftalarda hep yemek borusunda yanma hissediyodum yutkunamıyordum sürekli acile gidiyodum iğne yapıyorlardı o ilerdede olur mu acaba?Bence nasıl başlarsa oyle gidiyorbenimde hiç bulantım olmamıştı 33.haftaya geldik hala yok çok şükür :) başta olmazsa somda hiç olmazAllahın izniyle Ama son zamanlarda da mide yanması başlıyor oda ayrı
Bence onun sağlıklı olmasıyla hiç alakası yok canım benimde hiç bulanmadı bu haftalara kadar çok şükür hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım o biraz bünye meselesi benceYa canım mide ekşimem var benim ama herkesin anlattigi o bulantilar yiyeceklerden tiksinmeler hic olmadı aksine kilo alıyorum bu durum hosuma gitsede mide bulantısı gebeligin saglıklı olduğu isaretiymiş diyorlar ister istemez korkuyorum ama azı gitti çogu kaldı bakalım hayirlisi olsunda...
Maşallah ❤ önümüzdeki haftadan itibaren belli olmaya başlar canım:)Benimki 11 haftalık bikaç gün sonra 12 olacak ultrasonda elleri ayakları falan ne zmn belli oluyo?
İlerde bebek büyüyüp mideye çok baskı yaptığı için daha fazla oluyor ama inşallah senin olmazBenimde 4-6
hafta
benimde ilk haftalarda hep yemek borusunda yanma hissediyodum yutkunamıyordum sürekli acile gidiyodum iğne yapıyorlardı o ilerdede olur mu acaba?
İnşallah yaİlerde bebek büyüyüp mideye çok baskı yaptığı için daha fazla oluyor ama inşallah senin olmaz
İnşallah yaİlerde bebek büyüyüp mideye çok baskı yaptığı için daha fazla oluyor ama inşallah senin olmaz
Ayy çok heyecanlıM
Maşallah ❤ önümüzdeki haftadan itibaren belli olmaya başlar canım:)
Endişelenmeyin, mide bulantısını en ufak şekilde yaşamadım.Herkese merhabalar kızlar 12+2 günlük hamileyim mide bulantısı hiç yasamadım buna seviniyorum fakat daha sonrada yasanabileceğini söylüyorlar bu beni korkutuyor tecrübeli anne ve anne adaylarından bilgi bekliyorum aklım çok karışık
Hemde çoookkk ❤❤❤İn
İnşallah ya
Ayy çok heyecanlı
Bende mide yanmasından çok muzdaribimmEndişelenmeyin, mide bulantısını en ufak şekilde yaşamadım.
Şu sıralar en büyük sorunum şişlik ve reflü.
Reflü sebebiyle mide bulantısı hafif oluyor, o da gece yatarken.
İnşallah siz de benim gibi şanslı grupta olup, bulantı nedir bilmeksizin alırsınız kucağınıza bebişinizi.
Hamileliğimin başında vardı ama şuan yaşadığımın binde biri kadardı.Bende mide yanmasından çok muzdaribimmŞu anda sanki yemek borum alev almış gibii
Teşekkür ederim canım:) hemen deniyorum:) aynı benimde öyle işte uyunmuyor kii böyle gerçektenHamileliğimin başında vardı ama şuan yaşadığımın binde biri kadardı.
Doktorum gaviscon şurup verdi, çok da kullanmadan bu zamanlara geldim.
Ama son birkaç haftadır geceleri uykumdan 3-4 defa uyanıyorum, kürek kemiklerimden saplanan ağrı ve ağzıma gelen acı su ile.
Aç yatmayı denedim, tok yatmayı denedim ama hepsinde de oldu.
Çevremin yorumu bebişin iyice saçlanıyor, ondandır diyorlar.
Soğuk bir bardak süt tavsiye ederim, yanmayı hafifletiyor.
Bu sebeple geceleri yanıma süt alıyorum, uyandıkça lıkır lıkır içiyorum, bir daha uyanmıyorum.
Siz de deneyin soğuk sütü, hem bebeklerimize de faydalı.
Allah sabır versin cnm gerçekten çok zor bişeyTeşekkür ederim canım:) hemen deniyorum:) aynı benimde öyle işte uyunmuyor kii böyle gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?