- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi Ahsennur12
-
Aynen öyle canım yeterki sağlıklı hayırlı olsun :) benimde 29-30 temmuz gibi ama sanki ben biraz daha erken olacakmış gibi hissediyorum ❤ oğlum olacak Allah izin verirse senin minik kız mı erkek mi?Bana da öyle geldi, ne güzel aynı şeyleri aynı anda yaşayıyoruz.
Benim hesaplamamda sıkıntı var zaten, doktorum regl tarihimi 1 hafta sonraya çekti hasta kayıtlarımda.
O tarihe göre 26 27 temmuzda bekliyor, ben ise buradaki girdiğim bilgilerle bekliyorum.
Sağlıkla, hayırla olsun da ne zaman olursa olsun değil mi?
Sizin bebişin cinsiyeti nedir?
Ooo geleceğin kaynanalarıyız deseneAynen öyle canım yeterki sağlıklı hayırlı olsun :) benimde 29-30 temmuz gibi ama sanki ben biraz daha erken olacakmış gibi hissediyorum ❤ oğlum olacak Allah izin verirse senin minik kız mı erkek mi?
Ooh hemde ne tatlı kaynanalar oluruz bizOoo geleceğin kaynanalarıyız desene
Biz de oğlumuzu bekliyoruz hayırlısıyla.
Şuanda çevremde herkesten duyduğum erkek bebekler ya 9 ay 10 günde doğuyor ya da erken bekle diyorlar.
O sebeple temmuza girdiğimiz andan itibaren beklemedeyim hatta şuan bile her sabah kalktığımda yatağı kontrol ediyorum suyum gelmiş mi, çamaşırımda nişan belirtisi var mı diye.
Zaman yaklaştıkça en ufak bir bel ya da karın ağrısı 'acaba geliyor mu' diye panik yapıyor insanı, eşim gülmekten bi hal oldu bu hallerime.
Bir gün dalga geçerken çat diye gelecek diye korkuyorum.
Hala birçok eksiğim var, hastane çantam bile hazır değil.
Sanki hazırlayınca doğacak gibi hissettiğimden, geciktirebildiğim kadar geciktiriyorum bu işi.
Aynı şeyleri düşünüp, yapıyormuşuz.Ooh hemde ne tatlı kaynanalar oluruz bizher tuvalete gidişte kontrol var bizde de Geçen eşime dedim ben bu gece doğurucam ,hissediyorum garibim beş dakika şoktan çıkamadı:) Bende alışverişimizi tamamladım gibi eksiklerimde var tabii ama elşm bir türlü varmıyor hastane çantasını hazırlamaya:)
Evet canım yaa :) Nasılda benziyor düşüncelerimiz... ❤ Bende konuşurken diyorum özledim oğlum çok bekletme sonrada sen dinleme anneyi orada güzelAynı şeyleri düşünüp, yapıyormuşuz.
Halbuki çevremdeki herkes bana kızıyor biran önce hazırlan diye ama dediğin gibi elim gitmiyor bir türlü.
Hastane gecelikleri, hasta kilodu, emzirme sütyeni gibi benimle alakalı hiçbir şeyi almadım daha, bebişinkiler tamam çok şükür.
Minik minik odasına yerleştiriyorum her gün.
Bir de bebeğim 32.haftadaki kontrolümde 1700 grama 38 santimdi.
Doktor çok iyi gelişimi normal dese de bana ve çevremdeki hamile arkadaşlarıma göre çok küçük olduğundan, doğsun istemiyorum.
Sanki her şey biterse hissedip gelecek, minnacık bir şekilde savaş verecek gibi.
Her gün konuşma yapıyorum, büyüyüp abi olmadan gelemezsin, daha zamanı değil diye.
Senin ne kadar kilosu canım?
Ben mi kuruntu yaptım acaba durduk yere?
Her bebek farklıdır deseler de, işte annelik yavaş yavaş geliyor bizlere, evham yapıyoruz böyle.
Orada bir güzel büyü öyle gelAynı şeyleri düşünüp, yapıyormuşuz.
Halbuki çevremdeki herkes bana kızıyor biran önce hazırlan diye ama dediğin gibi elim gitmiyor bir türlü.
Hastane gecelikleri, hasta kilodu, emzirme sütyeni gibi benimle alakalı hiçbir şeyi almadım daha, bebişinkiler tamam çok şükür.
Minik minik odasına yerleştiriyorum her gün.
Bir de bebeğim 32.haftadaki kontrolümde 1700 grama 38 santimdi.
Doktor çok iyi gelişimi normal dese de bana ve çevremdeki hamile arkadaşlarıma göre çok küçük olduğundan, doğsun istemiyorum.
Sanki her şey biterse hissedip gelecek, minnacık bir şekilde savaş verecek gibi.
Her gün konuşma yapıyorum, büyüyüp abi olmadan gelemezsin, daha zamanı değil diye.
Senin ne kadar kilosu canım?
Ben mi kuruntu yaptım acaba durduk yere?
Her bebek farklıdır deseler de, işte annelik yavaş yavaş geliyor bizlere, evham yapıyoruz böyle.
hiç sorma yaaa dengesizliğim başıma belaaHep
Bu hormonlar yüzünden kızlar heepp
şuan yoksa daha olmaz canım ben bi kere bile kusmadım zaten 3.aya kadar olmazsa yırttınHerkese merhabalar kızlar 12+2 günlük hamileyim mide bulantısı hiç yasamadım buna seviniyorum fakat daha sonrada yasanabileceğini söylüyorlar bu beni korkutuyor tecrübeli anne ve anne adaylarından bilgi bekliyorum aklım çok karışık
ayy hemde nasıl öğlene kadar uyuyorum hemdeeeKızlaar :) sizde de bir halsizlik bitkinlik var mıyerimden kalkmak istemiyorum
Benimde canım hep uyumak istiyor heeppayy hemde nasıl öğlene kadar uyuyorum hemdeee
İnşallah canım:) psikoloji çok önemli değil mi ❤Ayu kızlar okuyunca o gunlerim geldi aklıma ... hey gidi su gibi geçmiş günler şimdi bebeğim sağlıkla kucağında çok şükür size tavsiyem sakin bi hamilelik geçirin kendinizi sıkmayın tadını çıkarin ( benim çok çok stresliydi) ve doğumdan sonra coooook saç döktüm bazı kısımlar kel kalacak kadar . Şimdi yeni yeni çıkıyor. Diyorum keşke dünya umrumda olmasaydi dunyam içimdeydi zaten.. çok kızıyorum kendime o yüzden size en büyük tavsiyem sakin bi hamilelik. İnşallah hepiniz sağlık la kucaklarsiniz içinizdeki minik dunyanizi
Senin miniğin kaç aylık oldu canım ❤Ayu kızlar okuyunca o gunlerim geldi aklıma ... hey gidi su gibi geçmiş günler şimdi bebeğim sağlıkla kucağında çok şükür size tavsiyem sakin bi hamilelik geçirin kendinizi sıkmayın tadını çıkarin ( benim çok çok stresliydi) ve doğumdan sonra coooook saç döktüm bazı kısımlar kel kalacak kadar . Şimdi yeni yeni çıkıyor. Diyorum keşke dünya umrumda olmasaydi dunyam içimdeydi zaten.. çok kızıyorum kendime o yüzden size en büyük tavsiyem sakin bi hamilelik. İnşallah hepiniz sağlık la kucaklarsiniz içinizdeki minik dunyanizi
Kaç haftalık bebişin canımm hiç merak etme oyle hızlı geçiyor ki zamanBen zaten konu açarak yazdım da kötü geçiyor migde bulantısı özellile germe yüzünden kusuyorum neden böyle anlamıyorum kızlar bnde hazırlanmak istyrum şöyle gözümü kapasam son aylar olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?