Doğuma Hazırlık kızlarrrr hamilelik nasıl gidiyorrrr hazırlıklar bittimiiiiiii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

karnınız durup dururken serteşiyormu sık sık

• evet

OY: 24 88,9%
  • hayır

OY: 3 11,1%

• Ankete Katılan
    27
Aynen öyle canım yeterki sağlıklı hayırlı olsun :) benimde 29-30 temmuz gibi ama sanki ben biraz daha erken olacakmış gibi hissediyorum ❤ oğlum olacak Allah izin verirse senin minik kız mı erkek mi?

Aynen öyle canım yeterki sağlıklı hayırlı olsun :) benimde 29-30 temmuz gibi ama sanki ben biraz daha erken olacakmış gibi hissediyorum ❤ oğlum olacak Allah izin verirse senin minik kız mı erkek mi?
Ooo geleceğin kaynanalarıyız desene
Biz de oğlumuzu bekliyoruz hayırlısıyla.
Şuanda çevremde herkesten duyduğum erkek bebekler ya 9 ay 10 günde doğuyor ya da erken bekle diyorlar.
O sebeple temmuza girdiğimiz andan itibaren beklemedeyim hatta şuan bile her sabah kalktığımda yatağı kontrol ediyorum suyum gelmiş mi, çamaşırımda nişan belirtisi var mı diye.
Zaman yaklaştıkça en ufak bir bel ya da karın ağrısı 'acaba geliyor mu' diye panik yapıyor insanı, eşim gülmekten bi hal oldu bu hallerime.
Bir gün dalga geçerken çat diye gelecek diye korkuyorum.
Hala birçok eksiğim var, hastane çantam bile hazır değil.
Sanki hazırlayınca doğacak gibi hissettiğimden, geciktirebildiğim kadar geciktiriyorum bu işi.

Ooh hemde ne tatlı kaynanalar oluruz biz her tuvalete gidişte kontrol var bizde de Geçen eşime dedim ben bu gece doğurucam ,hissediyorum garibim beş dakika şoktan çıkamadı:) Bende alışverişimizi tamamladım gibi eksiklerimde var tabii ama elşm bir türlü varmıyor hastane çantasını hazırlamaya:)

Aynı şeyleri düşünüp, yapıyormuşuz.
Halbuki çevremdeki herkes bana kızıyor biran önce hazırlan diye ama dediğin gibi elim gitmiyor bir türlü.
Hastane gecelikleri, hasta kilodu, emzirme sütyeni gibi benimle alakalı hiçbir şeyi almadım daha, bebişinkiler tamam çok şükür.
Minik minik odasına yerleştiriyorum her gün.
Bir de bebeğim 32.haftadaki kontrolümde 1700 grama 38 santimdi.
Doktor çok iyi gelişimi normal dese de bana ve çevremdeki hamile arkadaşlarıma göre çok küçük olduğundan, doğsun istemiyorum.
Sanki her şey biterse hissedip gelecek, minnacık bir şekilde savaş verecek gibi.
Her gün konuşma yapıyorum, büyüyüp abi olmadan gelemezsin, daha zamanı değil diye.
Senin ne kadar kilosu canım?
Ben mi kuruntu yaptım acaba durduk yere?
Her bebek farklıdır deseler de, işte annelik yavaş yavaş geliyor bizlere, evham yapıyoruz böyle.

Evet canım yaa :) Nasılda benziyor düşüncelerimiz... ❤ Bende konuşurken diyorum özledim oğlum çok bekletme sonrada sen dinleme anneyi orada güzel

Orada bir güzel büyü öyle gel Canım benimde 32. Haftada 1.800 ,41 cm di.. Bencede senin minik paşa gayet iyi :) hiç kilosunu falan dert etme içine :) Daha bissürü hafta var önümüzde ,dinler bizim miniklerimiz bizi büyümeden gelmezler yanımıza inşallah:) Biz böyle hazırlamıyoruz aniden sürpriz yaparsa o zaman görürüz tabii

şuan yoksa daha olmaz canım ben bi kere bile kusmadım zaten 3.aya kadar olmazsa yırttın

Hamişlerr nasılsınız ❤ Ben nişanım veya suyum gelecekte anlamayacağım diye çok korkuyorum çooook

Ayu kızlar okuyunca o gunlerim geldi aklıma ... hey gidi su gibi geçmiş günler şimdi bebeğim sağlıkla kucağında çok şükür size tavsiyem sakin bi hamilelik geçirin kendinizi sıkmayın tadını çıkarin ( benim çok çok stresliydi) ve doğumdan sonra coooook saç döktüm bazı kısımlar kel kalacak kadar . Şimdi yeni yeni çıkıyor. Diyorum keşke dünya umrumda olmasaydi dunyam içimdeydi zaten.. çok kızıyorum kendime o yüzden size en büyük tavsiyem sakin bi hamilelik. İnşallah hepiniz sağlık la kucaklarsiniz içinizdeki minik dunyanizi

İnşallah canım:) psikoloji çok önemli değil mi ❤

Senin miniğin kaç aylık oldu canım ❤

Ooy yerim ben onuu maşallah maşallah ❤ Rabbim bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah:)

Ben zaten konu açarak yazdım da kötü geçiyor migde bulantısı özellile germe yüzünden kusuyorum neden böyle anlamıyorum kızlar bnde hazırlanmak istyrum şöyle gözümü kapasam son aylar olsa

Ben zaten konu açarak yazdım da kötü geçiyor migde bulantısı özellile germe yüzünden kusuyorum neden böyle anlamıyorum kızlar bnde hazırlanmak istyrum şöyle gözümü kapasam son aylar olsa
Kaç haftalık bebişin canımm hiç merak etme oyle hızlı geçiyor ki zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…