- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi Ahsennur12
-
Rahatlatıyor tabiiÇok teşekkür ederim cnm böyle konuşabilmek insanı çok rahatlatıyormuş valla
İlaç kullanması yasak olan bir arkadaşıma doktoru önermiş sütü.Teşekkür ederim canım:) hemen deniyorum:) aynı benimde öyle işte uyunmuyor kii böyle gerçekten
Aynen öyle vallaRahatlatıyor tabiibir hamişi en iyi başka bir hamiş anlarr
Başlarda önlem olarak hapını kullandım, kuzenim de iğnesini oluyordu haftada iki kere ama böyle bir şikayeti olmadı.Allah hepimize dayanma gücü versin inşallah bendede düşük tehlikesi var onun için doktor progesteron mudur nedir öyle bi iğne verdi daha bir tanesini yaptırdım iki gündür yataktan kalkamıyorum yürüyemiyorum aranızda bu iğneyi hiç yaptıran var mı alkollü pamukla iğne yapılan bölgeye masaj yap dediler ama geçmiyor bi türlü başka bi yöntem bilen var mı?
Bende hapını kullandım ama yan etkilerini falan okudun mu canım belki ağır gelmiştir bünyeneAllah hepimize dayanma gücü versin inşallah bendede düşük tehlikesi var onun için doktor progesteron mudur nedir öyle bi iğne verdi daha bir tanesini yaptırdım iki gündür yataktan kalkamıyorum yürüyemiyorum aranızda bu iğneyi hiç yaptıran var mı alkollü pamukla iğne yapılan bölgeye masaj yap dediler ama geçmiyor bi türlü başka bi yöntem bilen var mı?
Söyledim nadir görülen bi etkisi dedi iki gün içinde geçer dedi ama ne acısı azalıyor nede geçiyor üç günde bir yaptırcam bide günü geliyor iğnenin daha geçmedi onu da diğer tarafa yapsalar biri geçmeden diğeri valla çok zor olacak hiç hareket edemycem eşimde çalışıyor evde olmuyor bütün öyle tek başıma yatakta yatıyorum iştahımıda kesti hiç bişey yiyemiyorum açım ama yiyemiyorumBaşlarda önlem olarak hapını kullandım, kuzenim de iğnesini oluyordu haftada iki kere ama böyle bir şikayeti olmadı.
Doktorunuza durumu söylediniz mi?
Bu kadar bir etki yaratması çok normal gelmedi bana.
Aynen öyle çoğu bitti azı kaldı çok şükür:) Hayırlıyla şu haftalarda ni geçse de ❤İlaç kullanması yasak olan bir arkadaşıma doktoru önermiş sütü.
Gerçekten işe yarıyor, bu sayede günde 1 lt süt içiyorum.
Gaviscon şurubumdan çok daha etkili diyebilirim.
Azıcık kalmış sizin de, aynı zamanlarda hayırlısıyla kucağımıza alacağız bebişleri.
Biraz daha dişimizi sıkacağız ne yapalım.
Okudum cnm yan etkilerinde ağrı yapar yazıyorBende hapını kullandım ama yan etkilerini falan okudun mu canım belki ağır gelmiştir bünyene
Acaba iğneyi yapan hemşireden kaynaklı olabilir mi?Söyledim nadir görülen bi etkisi dedi iki gün içinde geçer dedi ama ne acısı azalıyor nede geçiyor üç günde bir yaptırcam bide günü geliyor iğnenin daha geçmedi onu da diğer tarafa yapsalar biri geçmeden diğeri valla çok zor olacak hiç hareket edemycem eşimde çalışıyor evde olmuyor bütün öyle tek başıma yatakta yatıyorum iştahımıda kesti hiç bişey yiyemiyorum açım ama yiyemiyorum
Oyyy canım benimSöyledim nadir görülen bi etkisi dedi iki gün içinde geçer dedi ama ne acısı azalıyor nede geçiyor üç günde bir yaptırcam bide günü geliyor iğnenin daha geçmedi onu da diğer tarafa yapsalar biri geçmeden diğeri valla çok zor olacak hiç hareket edemycem eşimde çalışıyor evde olmuyor bütün öyle tek başıma yatakta yatıyorum iştahımıda kesti hiç bişey yiyemiyorum açım ama yiyemiyorum
Olabilir gerçekten hiç aklıma gelmemişti bi deniyim inşallah ikincisi böyle olmazAcaba iğneyi yapan hemşireden kaynaklı olabilir mi?
Hiç bilmem iğne olayını, fobim olduğundan ama kas ya da damara denk gelip ağrı yapmış olabilir.
Ya da düzgün dağılım yapmamıştır, katılaşıp kalmıştır.
Bir dahaki iğnenizi başka yerde yaptırmayı deneyin ve yapan kişiye yaşadığınız sıkıntıyı da açıklayın derim.
İlk gün baya uzun süre bişey yiyemedim ama şimdi kendimi zorlaya zorlaya yemeye çalışıyorum zaten doktor zayıf olduğumu söyledi protein alamamışım iyice zayıflamaktan en kötüsüde bebeğimi kaybetmekten korkuyorumOyyy canım benimyemeyi ihmal etmemeye çalış
Allah korusun, böyle kötü şeyler düşünmeyin.İlk gün baya uzun süre bişey yiyemedim ama şimdi kendimi zorlaya zorlaya yemeye çalışıyorum zaten doktor zayıf olduğumu söyledi protein alamamışım iyice zayıflamaktan en kötüsüde bebeğimi kaybetmekten korkuyorum
Deniyecem çok teşekkür ederim en azından içim biraz olsun rahatladı çok iyi geldi bu konuşmaAllah korusun güzelim ❤ proteinsizlikten falan bir şey olmaz bebişime :) Ama sen arkadaşın dediği gibi yaptır iğneyi olmadı yine doktorunla bir görüşürsün
Çok teşekkür ederim bu söylediklerinizi deneyeceğimAllah korusun, böyle kötü şeyler düşünmeyin.
Siz ne kadar olumlu, rahat ve mutlu bir hamilelik geçirirseniz; bebeğiniz de o denli iyi olacaktır.
İlk aylarda ben hiç kilo alamadım, çoğu gün aç gezdim koku hassasiyetinden ama haplarımı ihmal etmedim.
5.aydan sonra kilo alımım başladı, şuanda da 9 kilo aldım.
Önemli olan zayıflamak ya da kilo almak değil, bebeğinizin ihtiyaç duyduğu besinlere ulaşabilmesi.
Zaten 6.aya kadar sizin depolarınızı kullanacak, yedikleriniz kendi sağlığınız için önemli.
Siz de hiçbir şey yiyemiyorsanız, süt, ayran vb yararlı içeceklerle kendinizi yormadan eşiniz gelene kadar geçiştirin.
Ya da imkan varsa dışarıdan sipariş edin ama asla kötü düşüncelere kapılmayın.
Rica ederizz ❤ Sen moralini bozma mutlu ol yeter :) bence o yemekten daha da etkiliyor miniklerimizi :)Deniyecem çok teşekkür ederim en azından içim biraz olsun rahatladı çok iyi geldi bu konuşma
Bana da öyle geldi, ne güzel aynı şeyleri aynı anda yaşayıyoruz.Filmdelisii ❤ belkide aynı hafta alırız seninle bebişlerimizi kucağımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?