- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
ay hadi hayırlısı olsun hepimiz için...bir de şark süreleri değişti yeniden tercih yapılabilir yazmışlar bikaç yere de, yok artık diye okuyorum yorumları... ama sanki bugün açıklanacak hissediyorumBende ankaradayım açıklanırsa dönmem burda ev işini hallederim yoksa batmana dönmem lazım bi belirsizlik bi daralma sorma gitsin
böyle konular acanlara verılıyor.Hanımlar konu kapanacak dendi ama ödül bile aldım nasıl oluyor bu iş?.. İçerik prensesi yazıyor... İlk defa başıma geldi.
ay hadi hayırlısı olsun hepimiz için...bir de şark süreleri değişti yeniden tercih yapılabilir yazmışlar bikaç yere de, yok artık diye okuyorum yorumları... ama sanki bugün açıklanacak hissediyorum
ödülün açıklamasına bakın 1000 mesaj yazdığınız için veriliyor konuyu modlar kapatıyor yeterince kiblenmemişsinizdir ya da daha modlar görmemiştir.Yasak olduğu için illa ki kapanacak bu konu.Hanımlar konu kapanacak dendi ama ödül bile aldım nasıl oluyor bu iş?.. İçerik prensesi yazıyor... İlk defa başıma geldi.
bi de aklıma gelmişken yazıyım şunu.
bi konu açıldığında hemen kendini göstermeye çalışanlar da var.
atıyorum eşim bana "salak" dedi diye konu açmış biri.
hemen diğerleri gelip aaa öyle evlilik mi olur biz on yıldır evliyiz bi kere kırmadık birbirimizi.
şöyle mükemmeliz böyle kusursuz çiftiz ohhh çok şükür bana salak diyen yok
dese hemen boşarım sen ne gurursuzsun
bak benim mükemmelliğimden örnek al ezik anlamına gelen ego tatmini içeren yorumlar da var.
Bu saatten sonra kapansa da geçmiş olsun herkes döktü içini..ödülün açıklamasına bakın 1000 mesaj yazdığınız için veriliyor konuyu modlar kapatıyor yeterince kiblenmemişsinizdir ya da daha modlar görmemiştir.Yasak olduğu için illa ki kapanacak bu konu.
a yoo gelmedibanlandığında mesaj geliyo sebebini söylüyolar.
sana gelmedi mi?
yani orası öyle tabi.Bu saatten sonra kapansa da geçmiş olsun herkes döktü içini..
Bir de senin gibi provakatörler var... Deminden beri cevap yazmamaya çalışıyorum ama sen kışkırtmak için kaç tane yorum yapıyorsun.. Hala da yapıyorsun :))
Yüzde 25 i seviyesizse yüzde 25 i de hakkettiği cevabı vermek için seviyesizleşenler bence... yani bazen zorla seviyesizleştiriyorlar...
O.değilde bizim tayinler neden açıklanmıyo
Hepimiz aldık o ödülü.1000 mesajı olan herkese veriyorlar.Hanımlar konu kapanacak dendi ama ödül bile aldım nasıl oluyor bu iş?.. İçerik prensesi yazıyor... İlk defa başıma geldi.
resmi gazetede dün yayınlandı ama, şu anki atamalarda da doğuya gidecek olanların başlayış tarihi bu açıklamadan sonra olduğu için yeni süreler geçerli olacak denmiş, hatta 2. şarkı da yapmak isteyip kabul edilenlerin de yeni yayınlanan sürelerde olacak denmiş. şarkla batı tercihleri birlikte açıklanacak ya , batıdan şarka giderek ayrılan sayısı, batıya gidecek olanın sayısını belirleyeceği için bence eğer yeniden tercih yapılacak denirse doğu batı hepsi yeniden tercih yapar.Ama.o bizi bağlamaz ki hem batı tercihi bizimki hem de bu seneye isletmezler süre değişse bile
Teşekkür ederim :)böyle durumlarda kk dan yakın olduğun arkadaşlarınla özelden dertleşebilirsin tatlım üzme kendini benle bil konuşabilirsin canın sıkkın olduğunda hiç çekinme tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?