KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Defalarca bu tarz konular açıldı,sayfalarca yorumlar ve banlar oldu

Sonuca bağlandımı hayır...

Yani demem o ki gereksiz bir konu açmışsın sonuca bağlanamayacak ve kk üyelerini içeren konu açmak yasak diye biliyorum

Hanımlar konu kapanacak dendi ama ödül bile aldım nasıl oluyor bu iş?.. İçerik prensesi yazıyor... İlk defa başıma geldi.

Bende ankaradayım açıklanırsa dönmem burda ev işini hallederim yoksa batmana dönmem lazım bi belirsizlik bi daralma sorma gitsin
ay hadi hayırlısı olsun hepimiz için...bir de şark süreleri değişti yeniden tercih yapılabilir yazmışlar bikaç yere de, yok artık diye okuyorum yorumları... ama sanki bugün açıklanacak hissediyorum

Hem ramazan hem cuma "haksız" yere kalbini kırdığım kim varsa özür dilerim çoğu zaman kadınların ezilmesine karşı içimde oluşan öfkenin dışavurumu oluyo bende, hani kadının kendisine değilde kendisini düşürdüğü duruma ya da çaresizliğine atarlanıyorum derdim zorum kadının değeri yani özünde

ay hadi hayırlısı olsun hepimiz için...bir de şark süreleri değişti yeniden tercih yapılabilir yazmışlar bikaç yere de, yok artık diye okuyorum yorumları... ama sanki bugün açıklanacak hissediyorum

Ama.o bizi bağlamaz ki hem batı tercihi bizimki hem de bu seneye isletmezler süre değişse bile

Hanımlar konu kapanacak dendi ama ödül bile aldım nasıl oluyor bu iş?.. İçerik prensesi yazıyor... İlk defa başıma geldi.
ödülün açıklamasına bakın 1000 mesaj yazdığınız için veriliyor konuyu modlar kapatıyor yeterince kiblenmemişsinizdir ya da daha modlar görmemiştir.Yasak olduğu için illa ki kapanacak bu konu.

ya o benimde dikkatimi çekiyor..
bende sert yorumlar yapıyorum bazen konu sahibi bir silkelensin kendine gelsin istiyorum ama bu benim kocişim şöyle asla yapmaz asla söylemez dünyada bir tane vs tarzı yorumlar beni feci şekilde irite ediyor..

ödülün açıklamasına bakın 1000 mesaj yazdığınız için veriliyor konuyu modlar kapatıyor yeterince kiblenmemişsinizdir ya da daha modlar görmemiştir.Yasak olduğu için illa ki kapanacak bu konu.
Bu saatten sonra kapansa da geçmiş olsun herkes döktü içini..

Bir de senin gibi provakatörler var... Deminden beri cevap yazmamaya çalışıyorum ama sen kışkırtmak için kaç tane yorum yapıyorsun.. Hala da yapıyorsun :))

Senden alıntı yapmadığım hiçbir yorum sana değil senin sorunun bence kendini çok önemsemen

Farkindaysan konunda ikili sohbetler dönüyo esprilerde yapılıyor

Bir konu var ve ben yorum yapıyorum göz ardı et butonu sayfamda sağ üst köşede

Yüzde 25 i seviyesizse yüzde 25 i de hakkettiği cevabı vermek için seviyesizleşenler bence... yani bazen zorla seviyesizleştiriyorlar...

Ama bir de şöyle bir sey var, hepimizin aile yapisi, konusma tarzi, kendini ifade etme bicimi o kadar farkli ki. Bazi durumlarda x sahsin normal konuşma tarzini da cok seviyesiz ya da avam bulabilirsiniz. O zaman o kisiyi tamamen susturmak mi lazim? Ozel olarak saldirganlik yapanlar zaten polemikle beslenip bundan zevk alanlar, sizi sinirlendirmekten zevk aliyorlar. Sinirlenmeyin, don't feed the troll

Yani ozetle seviyesiz buldugunuz yorumlari gormezden gelirseniz, onlari beslemezseniz bir sure kendi kendilerine takilir sonra susarlar. Ha bazen hepimiz can sikintisindan boylelerine laf yetistirmiyor muyuz yapiyoruz o ayri.

Ama.o bizi bağlamaz ki hem batı tercihi bizimki hem de bu seneye isletmezler süre değişse bile
resmi gazetede dün yayınlandı ama, şu anki atamalarda da doğuya gidecek olanların başlayış tarihi bu açıklamadan sonra olduğu için yeni süreler geçerli olacak denmiş, hatta 2. şarkı da yapmak isteyip kabul edilenlerin de yeni yayınlanan sürelerde olacak denmiş. şarkla batı tercihleri birlikte açıklanacak ya , batıdan şarka giderek ayrılan sayısı, batıya gidecek olanın sayısını belirleyeceği için bence eğer yeniden tercih yapılacak denirse doğu batı hepsi yeniden tercih yapar.
ama şark şehirleri değişmemiş sadece süreleri değişmiş olduğu için tercihleri de yeniden yaptırmazlar diyenler olmuş. 233 sayfalık memurlar forumunun özetini çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…