KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Mesela şu an o arkadaşlar burda da kendini belli etti.. Hemen bir açık arama derdindeler.. Hemen ilk iş profile girip inceliyorlar... Sonra "Konu sahibi burada konu silmek yasak, bu arada öyle diyosun ama sende yapmışsın, öyle yapmışsın o yasak"... Biri de yazmış "böyle konu açman komik" Arkadaşım yasaksa gereği yapılır... Komikse sen de yorum yapma.. Sana ne yasak diye mi sordum? Derdin ne? Tanımadıgınız insana bu kadar kin doluysanız, tanıdıklarınızın Allah yardımcısı olsun..

Konu sahibinin o kisiye cevap vermeye calismaktan konusuna cozum bulamamasi veya konunun tartismalar yuzunden kapatilmasi konusunda haklısın..
Ama bazen de bazi yorumlar bazi uyeler insanı cildirtabiliyor.. Hele lafi oraya buraya cekip anlam uretenler..

Kardeş beni 2 senedir sapık gibi takip edip her konumda alakasız da olsa aynı lafı sokan bi kadın var.. Sen ne diyorsun

Şaka bir yana sert yorumlar bazen iyi oluyor. Yani konuya alakasız ama doğru açıdan bakabiliyor o yorumlar. Ha manyak yok mu? Dolu. Emin ol bakkala gittiğimizde de bu tiplerle karşılaşıyoruz. Her yerdeler.

Ben konu açtığımda kötü yerlere gidiyorsa kapattırıyorum. Zaten 7 8 sayfayı geçen konunun suyu çıkmış oluyor genelde.

Boşver sıkma canını. deli her yerde deli.

Uyarı denir buna ne alakası var kinle?
Sık sık vurguladığın gibi seni tanımayan insanlar sana nasıl kin duyacak

Yasaksa gereği yapılır soğukkanlılığını konunda sana "hakaret" eden kişiler için de düşünmelisin, bu çelişki değil mi

Sen kk da şunlar var bunlar var söyle böyle dersen senin eksiğini de elbet birileri söyler

Bir de her kib de de ceza alınmıyor ki..

Almaması normal olan zaten aksi halde birbirine sinir olan her üye zırt pırt kib yapar durur, ben sık sık kiblemem genelde başkalarına hakaret gördüğümde kiblerim,geçen kendim için kib kullandım yaptırımı olmadı,demek ki hakaret olarak görmedi yönetim ne yapabiliriz, ama açık hakaretlerde salak aptal vs gibi kesin ban oluyo

Vallahi bende anlam veremiyorum. Bende gecenlerde bir konu actim. Resmen bazilari suursuzca üstüme yürüdü. Benimle ayni fikirde olmamani cok normal karsiliyorum ama üslup denen birsey var.
Ben normal hayatimdada insanlar ne yasarsa yasasin asla dilimi bozmam.
Hayat kimsenin planlarina kurallarina gore gitmiyor cogu zaman. bizleri insan yapan nezaketimiz ve icimizdeki merhametimiz.
Neticede herkes kendine yakışani yapar.

en en çok açılan konuya alakasız yorum yapanlara sınır oluyorum. hayır begenmıyorsan yorum yapma çek git yanı. her acılan konuya ıllakı yorum yapmam gerek kafasında yaşayanlar var. ( ben ön sıralardan yerımı alıyım durumu ) ve bu yuzden bır cok ınsan konusunu kapattırmak zorunda kalıyor.

böyle yaparak sen de polemiğe davet çıkarıyosun farkındamısın:))
olaylar böyle böyle patlak veriyo işte bdv de.:))

ben de konu açtığımda ana konuya değil hep bir ayrıntıya takılanlar oluyor, konu açamaz oldum kendimi anlatıcam derken derdi unutuyorum bazen iyi oluyor aslında

Bu bana heralde, ben defalarca yazmıştım konunda, ama o detayı konuya yazan da sendin ve detay da değildi bana göre,yorum bu demek zaten sana göre detay bana göre değil

Profile girip bakmak sorun değilki,arada bizlerde yapıyoruz sebebide yanlışa düşmemek adına ..
Konu açıyor eskiden tabiki unutabiliyorsun konusunu neydi diye bakma ihtiyacı düşünüyorsun..
Seni izlemeye alan üyeyi merak ediyorsun kim diye mesela,bir bakıyorsun o an üye olmuş mesajı bile yok..
Acabaya düşüyorsun bu seferde,dışardan takipeden üyeler bunlar çoğunlukla..

Birde bir kelimeyi istediği gibi anlayıp onun üstüne satirlarca yazanlar var
Buraya iyi vakit geçirmek için giriyoruz sirf ego tatmini yapanlari ciddiye bile almayıp cevap vermemenı oneririm azalarak yok olabilirler

Ego mevzusu ve kişilerin fikir-görüş farklılıklarının doğal çatışması. Ancak herkesin ağırlığı, kalitesi ayrı ayrı.
Sizin konu edindiğiniz şu durum inanın bir şey değil; bire bir bilgi ile karşı tarafı sükuna ittim diye bunu kendine yediremeyip eski konularımı deşen kişi oldu burada, üstelik oldukça üstü kapalı aktardığım, alakasız "Hamilelik" konumu.

Böylesi hallerde "Göz ardı et" seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim.
Bunun gibi örnekler haricinde, sert eleştirilere açık olmanız da gerekir, bu da ayrı bir nokta.
Herkesin tarzı aynı yumuşaklıkta olamaz, kimi dil keskindir, o da öyle kabul edilir.

Ay abla çoğu zaman kendileri demiyor mu eski konularıma bak diye ya da direk azar eski konularımı bilmeden yorum yapıyorsunuz bla bla

Baksan bi dert bakmasan bi dert,eski konu da senin hayatın ne sakıncası var anlamıyorum,o konuyu da sen açtın kimse zorlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…