- 8 Mart 2016
- 428
- 324
- 103
- 34
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Ay her gördüğümde içimden bir hasbinallah çektiğim üye kendisi
Mesela şu an o arkadaşlar burda da kendini belli etti.. Hemen bir açık arama derdindeler.. Hemen ilk iş profile girip inceliyorlar... Sonra "Konu sahibi burada konu silmek yasak, bu arada öyle diyosun ama sende yapmışsın, öyle yapmışsın o yasak"... Biri de yazmış "böyle konu açman komik" Arkadaşım yasaksa gereği yapılır... Komikse sen de yorum yapma.. Sana ne yasak diye mi sordum? Derdin ne? Tanımadıgınız insana bu kadar kin doluysanız, tanıdıklarınızın Allah yardımcısı olsun..
Bir de her kib de de ceza alınmıyor ki..
Kim kiz oAy her gördüğümde içimden bir hasbinallah çektiğim üye kendisi
böyle yaparak sen de polemiğe davet çıkarıyosun farkındamısın:))Mesela şu an o arkadaşlar burda da kendini belli etti.. Hemen bir açık arama derdindeler.. Hemen ilk iş profile girip inceliyorlar... Sonra "Konu sahibi burada konu silmek yasak, bu arada öyle diyosun ama sende yapmışsın, öyle yapmışsın o yasak"... Biri de yazmış "böyle konu açman komik" Arkadaşım yasaksa gereği yapılır... Komikse sen de yorum yapma.. Sana ne yasak diye mi sordum? Derdin ne? Tanımadıgınız insana bu kadar kin doluysanız, tanıdıklarınızın Allah yardımcısı olsun..
ben de konu açtığımda ana konuya değil hep bir ayrıntıya takılanlar oluyor, konu açamaz oldum kendimi anlatıcam derken derdi unutuyorum bazeniyi oluyor aslında
Mesela şu an o arkadaşlar burda da kendini belli etti.. Hemen bir açık arama derdindeler.. Hemen ilk iş profile girip inceliyorlar... Sonra "Konu sahibi burada konu silmek yasak, bu arada öyle diyosun ama sende yapmışsın, öyle yapmışsın o yasak"... Biri de yazmış "böyle konu açman komik" Arkadaşım yasaksa gereği yapılır... Komikse sen de yorum yapma.. Sana ne yasak diye mi sordum? Derdin ne? Tanımadıgınız insana bu kadar kin doluysanız, tanıdıklarınızın Allah yardımcısı olsun..
Profile girip bakmak sorun değilki,arada bizlerde yapıyoruz sebebide yanlışa düşmemek adına ..
Konu açıyor eskiden tabiki unutabiliyorsun konusunu neydi diye bakma ihtiyacı düşünüyorsun..
Seni izlemeye alan üyeyi merak ediyorsun kim diye mesela,bir bakıyorsun o an üye olmuş mesajı bile yok..
Acabaya düşüyorsun bu seferde,dışardan takipeden üyeler bunlar çoğunlukla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?