Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bugün daha 13. Gundeyim canım yarın 14. Gün olacakHımm anladım canım yok 16. Gün tık yok ama adet günüm gelmedi zaten , sen kaçıncı gündesin
Tekrardan test yapsan doğru sonuç alırsın şuanda var mı bi belirtinHımm anladım canım yok 16. Gün tık yok ama adet günüm gelmedi zaten , sen kaçıncı gündesin
Anladım canım o zaman yarın yap bence aklından çıkarYani bugün daha 13. Gundeyim canım yarın 14. Gün olacak
Yok canım baktımTekrardan test yapsan doğru sonuç alırsın şuanda var mı bi belirtin
İşte yarın öğlen anca alacağım testi perşembe yaparım heralde sabah senin belirtin var mı durumun nasılAnladım canım o zaman yarın yap bence aklından çıkar
Negatif mi çıktı o zaman sonucun benim de öyle gibi sanki ya belirtim yok saçma bi şeklide aserdigimi sanıyorum bugün çok canım kısır istedi onu yapip yiyene kadar elim ayağım titredi iğnenin etkisi geçmiştir artık demi beynim benimle oynuyo resmen yaYok canım baktım
Hayırlısi olsun canım hiç üzülme pozitif düşün olmamasinda da vardır hayır önümüzdeki ay oluverir belki çok düşündüğümüz den olmuyo herhalde biraz unutabilsek daha erken sonuç alacağız da adet bitince diyorum bende artık ne ilişki günü hesaplicam ne yumurtlama gününü hiç bakmicam takvime yada internete hamilelikle ilgili birşey artıkYok canım baktım
Olabilir canım ama sende olumsuz düşünme dinlememeye çalış sadece kendini belkide tuttu illa belirti olacak diye bir şey yok canımNegatif mi çıktı o zaman sonucun benim de öyle gibi sanki ya belirtim yok saçma bi şeklide aserdigimi sanıyorum bugün çok canım kısır istedi onu yapip yiyene kadar elim ayağım titredi iğnenin etkisi geçmiştir artık demi beynim benimle oynuyo resmen ya
Aynen öyle bu hafta sonu yeni evimde olucam yeni anılar beni beklerHayırlısi olsun canım hiç üzülme pozitif düşün olmamasinda da vardır hayır önümüzdeki ay oluverir belki çok düşündüğümüz den olmuyo herhalde biraz unutabilsek daha erken sonuç alacağız da adet bitince diyorum bende artık ne ilişki günü hesaplicam ne yumurtlama gününü hiç bakmicam takvime yada internete hamilelikle ilgili birşey artık
Haklısın canım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz deOlabilir canım ama sende olumsuz düşünme dinlememeye çalış sadece kendini belkide tuttu illa belirti olacak diye bir şey yok canım
Olmucakmış gibi hissediyorum ben artık ya ne bilim artık hamile kalamazmışım gibiHaklısın canım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz desağolasın
Bende bazen oyle düşünüyorum bazen Umut dolu oluyorum nasibimiz de vardır inşallah canım kötü düşünme güzel düşün güzel olsun fazla odaklanmamaya rahat olmaya çalışalım genel de unutunca oluyo diyorlar çünküOlmucakmış gibi hissediyorum ben artık ya ne bilim artık hamile kalamazmışım gibi
Adet gününe var mı daha peki canım bugün 14. Gün benim de bel ve kasık ağrım başladı adet olacakmışim gibi bugün yarın gelecek heralde gününde gelmiş olacak gecikmicek benimOlmucakmış gibi hissediyorum ben artık ya ne bilim artık hamile kalamazmışım gibi
Ay bi unutsam 2 senedir yoruldumBende bazen oyle düşünüyorum bazen Umut dolu oluyorum nasibimiz de vardır inşallah canım kötü düşünme güzel düşün güzel olsun fazla odaklanmamaya rahat olmaya çalışalım genel de unutunca oluyo diyorlar çünkü
Hafta sonu en geç pazartesi Salı olurum yüksek ihtimalle canımAdet gününe var mı daha peki canım bugün 14. Gün benim de bel ve kasık ağrım başladı adet olacakmışim gibi bugün yarın gelecek heralde gününde gelmiş olacak gecikmicek benim
Haklısın canım ya bende aynı 15 ay oldu bu Ayla birlikte çok zor bı süreç canım yaşayanlar anlıyo birbiriniAy bi unutsam 2 senedir yoruldum
Bugün çok ağrım var bel kasık 14. Gün adetim aksamicak sanırım benim belki sen hamilesindir de canım belli mi olur benim umudum yok kendime dair deHafta sonu en geç pazartesi Salı olurum yüksek ihtimalle canım
Benim hiç bir belirtim yok ki zannetmiyorum da canım çıkardı şimdiye ama senin olma ihtimali var yarın güzel haberini bekliyorum bakalımBugün çok ağrım var bel kasık 14. Gün adetim aksamicak sanırım benim belki sen hamilesindir de canım belli mi olur benim umudum yok kendime dair de
Yok canım ya hamilelik benim de yok bu ay içim de inan hiç bı his de yok belirti de yok. Belim de çok ağrı var çatlatma iğnesi yüzünden mi acaba kopacak yerinden nerdeyse adetim baslicak onun ağrılarıni yaşıyorum şuan daBenim hiç bir belirtim yok ki zannetmiyorum da canım çıkardı şimdiye ama senin olma ihtimali var yarın güzel haberini bekliyorum bakalım
Yarın öğlen yapsam test gene doğru sonuç alır mıyım ki yada cuma sabah mi yapsam öğlene anca yapabilirim testi çünkü haber veririm sana sonucuBenim hiç bir belirtim yok ki zannetmiyorum da canım çıkardı şimdiye ama senin olma ihtimali var yarın güzel haberini bekliyorum bakalım