• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar bakabilir mi

Elfmrsn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
10
1
1
29
Ben klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum

Yok canım baktım
Hayırlısi olsun canım hiç üzülme pozitif düşün olmamasinda da vardır hayır önümüzdeki ay oluverir belki çok düşündüğümüz den olmuyo herhalde biraz unutabilsek daha erken sonuç alacağız da adet bitince diyorum bende artık ne ilişki günü hesaplicam ne yumurtlama gününü hiç bakmicam takvime yada internete hamilelikle ilgili birşey artık

Negatif mi çıktı o zaman sonucun benim de öyle gibi sanki ya belirtim yok saçma bi şeklide aserdigimi sanıyorum bugün çok canım kısır istedi onu yapip yiyene kadar elim ayağım titredi iğnenin etkisi geçmiştir artık demi beynim benimle oynuyo resmen ya
Olabilir canım ama sende olumsuz düşünme dinlememeye çalış sadece kendini belkide tuttu illa belirti olacak diye bir şey yok canım

Hayırlısi olsun canım hiç üzülme pozitif düşün olmamasinda da vardır hayır önümüzdeki ay oluverir belki çok düşündüğümüz den olmuyo herhalde biraz unutabilsek daha erken sonuç alacağız da adet bitince diyorum bende artık ne ilişki günü hesaplicam ne yumurtlama gününü hiç bakmicam takvime yada internete hamilelikle ilgili birşey artık
Aynen öyle bu hafta sonu yeni evimde olucam yeni anılar beni bekler 🥰🥰😍😍🌸🌸🎉🎉

Olmucakmış gibi hissediyorum ben artık ya ne bilim artık hamile kalamazmışım gibi
Bende bazen oyle düşünüyorum bazen Umut dolu oluyorum nasibimiz de vardır inşallah canım kötü düşünme güzel düşün güzel olsun fazla odaklanmamaya rahat olmaya çalışalım genel de unutunca oluyo diyorlar çünkü

Bugün çok ağrım var bel kasık 14. Gün adetim aksamicak sanırım benim belki sen hamilesindir de canım belli mi olur benim umudum yok kendime dair de
Benim hiç bir belirtim yok ki zannetmiyorum da canım çıkardı şimdiye ama senin olma ihtimali var yarın güzel haberini bekliyorum bakalım

Benim hiç bir belirtim yok ki zannetmiyorum da canım çıkardı şimdiye ama senin olma ihtimali var yarın güzel haberini bekliyorum bakalım
Yok canım ya hamilelik benim de yok bu ay içim de inan hiç bı his de yok belirti de yok. Belim de çok ağrı var çatlatma iğnesi yüzünden mi acaba kopacak yerinden nerdeyse adetim baslicak onun ağrılarıni yaşıyorum şuan da 🙂 bu ay olmadı öbür aylar olur inşallah ya artık çok düşünmek istemiyorum düşündükçe olmuyo 😐

Yarın öğlen yapsam test gene doğru sonuç alır mıyım ki yada cuma sabah mi yapsam öğlene anca yapabilirim testi çünkü haber veririm sana sonucu

Back
X