Koca koca yalanlar ...

Reel hayatta böyle iğrenç karakterler var diye seviyesiz bir diziye tepki gösterince "abartmayın yeaah" deniyor..

Verilen örnekler çok saçma. Halbuki konu saçmasalak bir dizi..
Acun Ilıcalı'yı hala sevmem programlarına ölüp bitmiyorum. İkoncan karısını takip etmiyorum. Takip eden olması, etmeyenleri enterese etmez. "Neden takip ediliyor o zaman" denmesi çok saçma..

Kendini para için aşağılatan kadın/erkek çok var malesef..

Ayy evt ona bende sinir oldum ya kocasnın sevgilisini hastaneye götürüyor bu kadar olmaz ben olsam geber derdim

Kim tanır Ali Ağaoğlu nun sevgilisini?
Bugün var yarın Yok.
Ama milyon takipçisi Şeyma cııım öyle mi?
Genç kızlarımız kendisine özeniyor
Eski metres, yeni evli.
Bugün Miami’de, yarın New York ta.
Ertesi gün hooop Yunan adaları.
Giydiği kıyafetler, taktığı takılar. Her şeyi olay.

Diziler kötü örnek,toplumun ahlak yapısını bozuyor deniliyor ama bizim toplumda maalesef dizilerden alası var. Ben izlemem,sen izleme zaten dizi reyting alamaz ve yayından kaldırılır. Ama ne hikmetse böyle diziler acayip tutuluyor,aile dizileri bir heyecanı yok diye izlenmiyor ömürleri kısa oluyor.
Digitürk'ü olanlara reklam yapmak gibi olmayacaksa Bein kanallarını öneririm herkese yönelik türlü kanal var,kültür sanat,gurme,yabancı-türk filmleri Vs.

esimle izledim, izlerken birbirimizi kiskirtip sakalasirken bi baktim kavga edicez nerdeyse. ustelik ayni fikirde olmamiza ragmen.

umarim aldatilan kadin bosanir. hala kocamda kocam, ahmedimde ahmedim diyor cunku. 'benim kocami benden nasil alabilirmis o' tarzi yorumlar yapiyor. bende sinirler tavan tabi. bekliyorum, dizi ilerleyen bolumlerde baska bir yola adim atacak diye umuyorum.

ayrica konu sahibi, cocuklarin yaninda konusulmasindan bende rahatsiz oldum. metreste metres. tovbe estagfirullah.

Instinct izle , yeni dizi , ben bayildim
Bir de sinner'in yeni sezonu basladi , o da cok guzel

Bu ara yabancı dizi arayışındayım. Çocuktan fırsat bulamıyordum ama şimdi zaman yaratacağım inşallah.
O yüzden yeniliklerden koptum..

Valla o daha iyi bir kanal :) koca koca yalanlar dizinin adı
Tlc'ye bayılıyorum umarım kaldirmazlar :))
Emlak savaşları olsun, ağır yaşamlar olsun, temizlik hastaları felan seviyorum gayet.
Adamlar işi biliyor.
Bizim Türk kanalları da anca saçmalasin.
Inanin sadece eşim akşam işten geldiğinde spor kanalları ve haber kanallarını açar ya da güzel bir film olursa beraber bakarız onun dışında asla açmam Türk kanallarını.

Ben uzun zamandır tlc izliyorum :)
Bu bahsettiğiniz dizinin adı ne ?
Dizi değil aslında ama çok keyifli bir programlar var...
Emlak Avcıları, Kumsal Evi Avcıları vs...
Ev veya ada almak isteyenlere emlakçı 3 alernatif ev yada ada gösteriyor.. Ada ve evleri gezdiriyor.
Ben çok keyif alıyorum :))

evet ben de acun dan hiç hoşlanmıyorum
eşini de bir kere takip etmişliğim yok
umurumda da değil açıkçası aynı fikirdeyim

Aşırı Pintiler ve Kupon Avcıları da benim favorim :))
Noel Hindisi'ne bakamadım yalnız :)) O neydi öyle

ben de alıyordum ancak onlar da sürekli aynı programları veriyor
yeni program yok
artık izlemediğim bölümü kalmadı diyebilirim

İnş kaldırmazlar bende çok izledim bu aralar izleyemiyorum da metin çevirilerim var diye eşim de dmax falan izler:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…