- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Aikca yazicam o Ali Agaoglu denen sonradan gorme adamla para icin yatip kalkan kadinlarda da, yedigi her halta ragmen paraya sebep bosamayan esinde de zerre mide yok. Adam zaten bir rezil, ekranda "bu da bizim ortanca hanim" gibi bir laf etmisti, aldatmayi, cokesliligi paran varsa normal olarak gosteriyor. Adamin tipinde meymenet yok zaten. Rezilligin bu kadar normallestirilmesine karsiyim. Bu herifi su hale getiren para avcisi kadinlar da ayrica midemi bulandiriyor.
Ayy evt ona bende sinir oldum ya kocasnın sevgilisini hastaneye götürüyor bu kadar olmaz ben olsam geber derdimBen de dün zaplarken farkettim
Sanırım sen onu görmedin.
Metres olarak tabir edilen kadın intihar ediyor ve onu adamın kocası hastaneye götürüyor.
Kanki oluyorlar bir bakıma ...
O kadarını izleyebildim gerisini midem kaldırmadı.
Güncel olayları vurgulayıp dikkat çekmek istemişler ama gelecek neslin zihinsel gelişimini ve bilinç altını düşünmemişler.
Asla bir aile dizisi değil.
Ve kadınları son derece aşağılayan bir konu olduğunu düşünüyorum ,sana katılarak.
Aikca yazicam o Ali Agaoglu denen sonradan gorme adamla para icin yatip kalkan kadinlarda da, yedigi her halta ragmen paraya sebep bosamayan esinde de zerre mide yok. Adam zaten bir rezil, ekranda "bu da bizim ortanca hanim" gibi bir laf etmisti, aldatmayi, cokesliligi paran varsa normal olarak gosteriyor. Adamin tipinde meymenet yok zaten. Rezilligin bu kadar normallestirilmesine karsiyim. Bu herifi su hale getiren para avcisi kadinlar da ayrica midemi bulandiriyor.
Instinct izle , yeni dizi , ben bayildimakşam netflix den izleyecek bişe bulamadım mis gibin marco polo mu mali sıkıntı nedeniyle çekmekten vazgeçmişler düdük gibi bıraktılar öyle
Valla o daha iyi bir kanal :) koca koca yalanlar dizinin adıBen uzun zamandır tlc izliyorum :)
Bu bahsettiğiniz dizinin adı ne ?
Instinct izle , yeni dizi , ben bayildim
Bir de sinner'in yeni sezonu basladi , o da cok guzel
Halada tekrarı varBu Ülke ''aşkı memnu''yu bile bağrına bastı, bunlarıda basar
Tlc'ye bayılıyorum umarım kaldirmazlar :))Valla o daha iyi bir kanal :) koca koca yalanlar dizinin adı
Benim izlediklerimde hep final yaptıBu ara yabancı dizi arayışındayım. Çocuktan fırsat bulamıyordum ama şimdi zaman yaratacağım inşallah.
O yüzden yeniliklerden koptum..
Dizi değil aslında ama çok keyifli bir programlar var...Ben uzun zamandır tlc izliyorum :)
evet ben de acun dan hiç hoşlanmıyorumReel hayatta böyle iğrenç karakterler var diye seviyesiz bir diziye tepki gösterince "abartmayın yeaah" deniyor..
Verilen örnekler çok saçma. Halbuki konu saçmasalak bir dizi..
Acun Ilıcalı'yı hala sevmem programlarına ölüp bitmiyorum. İkoncan karısını takip etmiyorum. Takip eden olması, etmeyenleri enterese etmez. "Neden takip ediliyor o zaman" denmesi çok saçma..
Kendini para için aşağılatan kadın/erkek çok var malesef..
dizi adıBen uzun zamandır tlc izliyorum :)
Aşırı Pintiler ve Kupon Avcıları da benim favorim :))Tlc'ye bayılıyorum umarım kaldirmazlar :))
Emlak savaşları olsun, ağır yaşamlar olsun, temizlik hastaları felan seviyorum gayet.
Adamlar işi biliyor.
Bizim Türk kanalları da anca saçmalasin.
Inanin sadece eşim akşam işten geldiğinde spor kanalları ve haber kanallarını açar ya da güzel bir film olursa beraber bakarız onun dışında asla açmam Türk kanallarını.
ben de alıyordum ancak onlar da sürekli aynı programları veriyorDizi değil aslında ama çok keyifli bir programlar var...
Emlak Avcıları, Kumsal Evi Avcıları vs...
Ev veya ada almak isteyenlere emlakçı 3 alernatif ev yada ada gösteriyor.. Ada ve evleri gezdiriyor.
Ben çok keyif alıyorum :))
İnş kaldırmazlar bende çok izledim bu aralar izleyemiyorum da metin çevirilerim var diye eşim de dmax falan izler:).Tlc'ye bayılıyorum umarım kaldirmazlar :))
Emlak savaşları olsun, ağır yaşamlar olsun, temizlik hastaları felan seviyorum gayet.
Adamlar işi biliyor.
Bizim Türk kanalları da anca saçmalasin.
Inanin sadece eşim akşam işten geldiğinde spor kanalları ve haber kanallarını açar ya da güzel bir film olursa beraber bakarız onun dışında asla açmam Türk kanallarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?