- 3 Nisan 2014
- 36.486
- 149.218
- 798
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Instinct izle , yeni dizi , ben bayildim
Bir de sinner'in yeni sezonu basladi , o da cok guzel
Ben evde çok az kalabildiğim ve izlediğim için tekrar olmuyor bana...ben de alıyordum ancak onlar da sürekli aynı programları veriyor
yeni program yok
artık izlemediğim bölümü kalmadı diyebilirim
diziyi olumsuz eleştirilerden dolayı bayramda 1 ve 2 bölümünü izledim .günaydın ,
derdin bu mu demeyin ancak dün akşamdan beri gerçekten beni ciddi derecede rahatsız eden bu dizinin konusuna takıldım.
eşimle tavla oynuyorduk ve bu dizi arka fonda açıktı.
duyduğum diyaloglar beni çok rahatsız etti,
adam orta yaş bunalımına giriyor , kendisine emek veren 3 cocuk doğuran kadına aldatarak karsılık veriyor.
en çok yadırgadığım durum ise şu oldu ;
çocuklardan biri annesine diyor ki;
-anne sen metres misin?
diğer kardeşine annesinden bahsederek;
-babam annem, aldatıyormuş biliyor musun, boşanacaklarmış, babam metres tutmuş vs vs.
bir başka kadının kocası onu defalarca aldatmış,hatta karşısına çıkan her kadınla!!!
kadının birinin kocası ölmüş ama başka bir kadından çocuğu olmuş adamın kadın bunu yeni öğreniyor falan.
erkek karakterlerden emlakçı olan , çağkınlığı maddi durum ile bağdaştırıyor(normalleştiriyor)
bu adama göre hayat bir çiçekle sürüp gitmez gibi sanki vurgulanan nokta bu.
eşimle bir saate yakın tavla oynadık ve bu dizideki diyaloglara ister istemez şahit oldum arada zaten belli bir noktandan sonra da dikkatimi çekiti
o aldatılan kadının 3 çocugunun ağızlarında ; metres, boşanma , aldatma kelimelerinin sakız olması beni çok rahatsız etti.
metres olan kadının da , kendisine yağlı kapı aradığı , zengin avcısı olduğu falan vurgulanıyor.
bu durumlar eskiden ayıp sayılırdı, çcoukların yanında konusu olmazdı.
bir adam eşini aldattiği vakit gerekirse o adama tüm mahalle halkı ambargo koyardı
çünkü bu gerçekten ahlaksız bir durumdu
ne oldu da bu olaylar bu kadar normalleşti, okul çağındaki bir çocugun annesine bakarak babam sana metres mi tuttu demesi ne kadar normal.
neden böyle saçmasapan dizilere prim veriliyor .
tv yi açtığımda neden eski diziler gibi konular , ya da eğitici öğretici yayınlar yok artık.
benim evladım yok ancak bir cocugum olsa tv karsısında yayılıp bu berbat diziye kulak misaifiri dahi olsun istemezdim.
sizin fikirleriniz ne yönde?
Bayramda sürekli tekrarı vardı sanırım bu dizinin.. Ne zaman kanal çevirsem denk geldi.. Baktım nedir diye...Esimle izledik bu diziyi. Dizi boyu geyik yapmamiza ragmen ikimizi de sinir basti. En cok barıştırmaya calisan arkadaşlar sinirimi bozdu. Cocuklarin ağzında sakiz gibi metres metres lafinin gezmesi ayri bir rezaletti. Hepsini gectim aldatilan kadinin sadece bir iki kere mi gorustunuz, hani bitmisti deyisleri.
Kisisel sinir olusumu bi kenara bırakırsak rtuk e sikayet etmeyi filan cok uc buluyorum. Bir daha izlemeyecegim sahsen. Herkes aynisini yapsa biraz secici olabilsek sorun kalmayacak zaten.
beni de en çok rahatsız eden çocukların ağzında sürekli dolaşan metres kelimesi olduEsimle izledik bu diziyi. Dizi boyu geyik yapmamiza ragmen ikimizi de sinir basti. En cok barıştırmaya calisan arkadaşlar sinirimi bozdu. Cocuklarin ağzında sakiz gibi metres metres lafinin gezmesi ayri bir rezaletti. Hepsini gectim aldatilan kadinin sadece bir iki kere mi gorustunuz, hani bitmisti deyisleri.
Kisisel sinir olusumu bi kenara bırakırsak rtuk e sikayet etmeyi filan cok uc buluyorum. Bir daha izlemeyecegim sahsen. Herkes aynisini yapsa biraz secici olabilsek sorun kalmayacak zaten.
Swing deyince ben geçen Onedio.com da okudum, Ankarada çok yaygınmış bilmemneymiş resimler falan da vardı bildiğimiz bıyıklı abi göbekli abla tadında insanlar ve şok olmuştum. Onlar kendilerine grup diyor ama bildiğimiz swingerlık işte.
burdada oraya gidenler ayni o tip insanlar. - genelde 40+ yasinda insanlar. cogu evli barkli. bide burda Flatrate cikdi yillar önce. yani girisde 200 euro ödeniyor- icerde yipilanlar limitsiz.
alman TVsinde en son baktigim show, transsexuel bir ergenin dönüsümüydü. yani asla translara karsi bir düsünce beslemedim ama bu derece özel bir durum niye yayinlanir?
Baska bir showda 12 kadin ve bir erkek issiz bir adada cirilciplak geziyorlar. neticede adam kendine kadin seciyor ve her hafta bir kadin eleniyor. iyice civisi cikdi yani. ben kaldirdim TVyi
Tlc'ye bayılıyorum umarım kaldirmazlar :))
Emlak savaşları olsun, ağır yaşamlar olsun, temizlik hastaları felan seviyorum gayet.
Adamlar işi biliyor.
Bizim Türk kanalları da anca saçmalasin.
Inanin sadece eşim akşam işten geldiğinde spor kanalları ve haber kanallarını açar ya da güzel bir film olursa beraber bakarız onun dışında asla açmam Türk kanallarını.
Evlilik programları laneti bitti diye sevinmemek lazımdı
Annem babam hiç izlemez TV. Benimse takip ettiğim 1-2 dizi var belli başlı. Onun dışında hep yabancı diziler.
Ahlaksız batı dedikleri batı dizilerinde bu kadar ahlaksızlık yok
ben de tv acmıyorum ama esım eve gelınce elını yıkadıktan snr ilk işi tv acmaktırDiziden haberim yok. Dolayısıyla bu tür dizilerin çocuğumun ahlakını bozmasına imkan yok. Çünkü akşam TV açmıyorum. TV ile çocuğu yalnız bırakmıyorum. TV izlenmemesi hayatımızda bir eksiklik oluşturmuyor. Hayatımın son 10 yılında TV yok.
Ben de hiç durmadan falan program toplumun ahlakını bozuyor, falan dizi kötü örnek oluyor diyenleri anlamıyorum. Sigara ve içkiye sansür koymak ile aynı kafa bu da. Eğitim ailede başlar dostlar. Kuralları aile belirler. Sınırları aile çizer. Kötü örnekler her yerde var. Okulda, işte, sokakta, ekranda, İnternette. Hepsine sansür koyamayız. En makbulü çocuğu soyutlamak. O kanal ve dizi açılmazsa, çocuklara ve dahi yetişkinlere kötü örnek olmaz.
Benim izlediklerimde hep final yaptı
Ben uzun zamandır tlc izliyorum :)
Bu bahsettiğiniz dizinin adı ne ?
Tahta kimin çıktığının spoiler'ını yemeden bitirin derimBekarken ve çocuktan önce her güne bir yabancı dizim vardı. Oğlum doğunca game of thrones u bile bitiremedim.
Şimdi yeni ne var hangisi izlemelik bilmem..
Bende yeni çıkanları hiç bilmiyorum bakmaya vaktim bile olmuyorBekarken ve çocuktan önce her güne bir yabancı dizim vardı. Oğlum doğunca game of thrones u bile bitiremedim.
Şimdi yeni ne var hangisi izlemelik bilmem..
Tv 8 dede 'bugun dugunumuz var' diye bi program cikmis yeni goruyorum. 5 gune ayri rakip gelin ve dugunleri elestiriyolar. Kadin dioki elestiri amacli.. ilk dans gayet klasikti 7 yillik iliskide fazlasini beklerdim:))) aguhahagu yaw sonra millet niye ozenti niye kiskanc. Aha bu dangalaklar yuzundenOnlar bitti, yeni gelin, gelin evi, gelin kaynana savaşları başladı. Yeni moda bunlar. Hatta yarışma yapmışlar gelin yemek yapıyor kv eleştiriyor puanlıyor allahım saçma sapan.
Şimdi eşime daha da kızdım gitmiş açmış bunları izliyordu adam depresyona girdi sanırım bayramı evde geçirdik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?