Koca koca yalanlar ...

Esimle izledik bu diziyi. Dizi boyu geyik yapmamiza ragmen ikimizi de sinir basti. En cok barıştırmaya calisan arkadaşlar sinirimi bozdu. Cocuklarin ağzında sakiz gibi metres metres lafinin gezmesi ayri bir rezaletti. Hepsini gectim aldatilan kadinin sadece bir iki kere mi gorustunuz, hani bitmisti deyisleri.
Kisisel sinir olusumu bi kenara bırakırsak rtuk e sikayet etmeyi filan cok uc buluyorum. Bir daha izlemeyecegim sahsen. Herkes aynisini yapsa biraz secici olabilsek sorun kalmayacak zaten.

diziyi olumsuz eleştirilerden dolayı bayramda 1 ve 2 bölümünü izledim .
insanların beynine kodlama yapmanın en kolay yolu diyorum . ilerde olacakların fragmanı

Bayramda sürekli tekrarı vardı sanırım bu dizinin.. Ne zaman kanal çevirsem denk geldi.. Baktım nedir diye...
Kadının kardeşi var, eniştesini sevgilisi ile videoya çekip onu da eniştesinden para almak için kullanan.. Ve parayı alıp videoyu silen.. Yuhhh dedim kapadım..
Neresinden tutulsa elde kalan bir yapım..

beni de en çok rahatsız eden çocukların ağzında sürekli dolaşan metres kelimesi oldu
hiç edep utanma yok
eskiden böyle miydi

burdada oraya gidenler ayni o tip insanlar. - genelde 40+ yasinda insanlar. cogu evli barkli. bide burda Flatrate cikdi yillar önce. yani girisde 200 euro ödeniyor- icerde yipilanlar limitsiz.
alman TVsinde en son baktigim show, transsexuel bir ergenin dönüsümüydü. yani asla translara karsi bir düsünce beslemedim ama bu derece özel bir durum niye yayinlanir?
Baska bir showda 12 kadin ve bir erkek issiz bir adada cirilciplak geziyorlar. neticede adam kendine kadin seciyor ve her hafta bir kadin eleniyor. iyice civisi cikdi yani. ben kaldirdim TVyi

Diziden haberim yok. Dolayısıyla bu tür dizilerin çocuğumun ahlakını bozmasına imkan yok. Çünkü akşam TV açmıyorum. TV ile çocuğu yalnız bırakmıyorum. TV izlenmemesi hayatımızda bir eksiklik oluşturmuyor. Hayatımın son 10 yılında TV yok.

Ben de hiç durmadan falan program toplumun ahlakını bozuyor, falan dizi kötü örnek oluyor diyenleri anlamıyorum. Sigara ve içkiye sansür koymak ile aynı kafa bu da. Eğitim ailede başlar dostlar. Kuralları aile belirler. Sınırları aile çizer. Kötü örnekler her yerde var. Okulda, işte, sokakta, ekranda, İnternette. Hepsine sansür koyamayız. En makbulü çocuğu soyutlamak. O kanal ve dizi açılmazsa, çocuklara ve dahi yetişkinlere kötü örnek olmaz.

Ben de izlemiyorum tv ama mutlaka maruz kalınıyor bir şekilde, konuyu dine getirmek de istemiyorum ama dünyanın çivisi çıkmış. Transeksüel, eşcinsel vs vs kimseyi eleştirmem yargılamam ama bu swing bilmem ne sapıklık resmen ya. Aslında motto klasik hep "Seks satar". Mad Men izler miydiniz 50 lerdi anlattıkları zaman sanırım ve hep bunu söylerdi reklamcılar, yani motto değişmedi, insanlara satacakları şey hala seks. Bir çok kişinin hayvanlarla, açlıkla, yoksullukla, bilimle hiç mi hiç alakası yok. Okumuşu da aynı okumamışı da. Hayvan severleri de "vah vah çocuğu yok kedici kadın olmuş, ay evi pistir onun köpek besliyor" diye yaftalıyorlar.

Evlilik programları laneti bitti diye sevinmemek lazımdı
Annem babam hiç izlemez TV. Benimse takip ettiğim 1-2 dizi var belli başlı. Onun dışında hep yabancı diziler.
Ahlaksız batı dedikleri batı dizilerinde bu kadar ahlaksızlık yok

Biz de böyleyiz ama nedense eşimin açası tuttu diziyi bence sırf meraktan. Baktı ben izlemiyorum, olaylar da gayet saçma, bıraktı izlemeyi. Oynayan başrol itibariyle yahşi cazibe tarzı bir dizi sandı sanırım. Oyuncular da nasıl böyle bir diziyi kabul etmiş ona da şaştım.

Onlar bitti, yeni gelin, gelin evi, gelin kaynana savaşları başladı. Yeni moda bunlar. Hatta yarışma yapmışlar gelin yemek yapıyor kv eleştiriyor puanlıyor allahım saçma sapan.

Şimdi eşime daha da kızdım gitmiş açmış bunları izliyordu adam depresyona girdi sanırım bayramı evde geçirdik diye

ben de tv acmıyorum ama esım eve gelınce elını yıkadıktan snr ilk işi tv acmaktır
o o şekilde bir evde büyümüş ve alılmış dolayısı ile
tv izlenmese dahi eşim için illa açık olacak
ya da onun acısından kafa dagıtma aracı

benim acımdan ise faydasız gereksız bılgiler kutusu

Ben uzun zamandır tlc izliyorum :)
Bu bahsettiğiniz dizinin adı ne ?

Bahsi geçen dizi başlıktaki..

Tlc nin eski adı cnbc-e iken çok dizim vardı. Neredeyse bütün programları izlerdim.

Ama tlc'de de güzel programlar var. Bir tek araç modifiyesini sevmiyorum. Onu da eşim sever :)

Tv 8 dede 'bugun dugunumuz var' diye bi program cikmis yeni goruyorum. 5 gune ayri rakip gelin ve dugunleri elestiriyolar. Kadin dioki elestiri amacli.. ilk dans gayet klasikti 7 yillik iliskide fazlasini beklerdim:))) aguhahagu yaw sonra millet niye ozenti niye kiskanc. Aha bu dangalaklar yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…