Koca koca yalanlar ...

Tatilde denk geldim malesef onun da fragmanına. Bir düğünde gelin damat beşiktaş marşı ile çıktı. Gelinin surat beş karıştı.

Belki de dizinin ilk bölümleri bu şekilde kurgulandı ki reklamı olsun herkes merak etsin baksın izlesin. Kaldı ki dizileri geçelim normal hayatlar da bu şekilde artık.Bence duzeltmeye dizilerden değil gerçeklerden başlamalı

Bu ara yabancı dizi arayışındayım. Çocuktan fırsat bulamıyordum ama şimdi zaman yaratacağım inşallah.
O yüzden yeniliklerden koptum..
Ben son bir ayda code black son sezonu bitirdim , instincte yeni basladim , esimle seal team izliyorum , sinner da cok basarili tavsiye ederim

Tlc'de özellikle emlak savaşları ve gösterilen adalardaki evleri harika buluyorum :)
Ağaç evlerde favorimdi mesela.
Adamların ev bakarken ki en begenmedikleri evi bile Tr'de bize verseler koşa koşa atlarim valla.
Adamlar cennet gibi yerlerde yaşıyor.
Ev bahçeleri, yeşillikler, havuzlar felan :))

7 yıllık ilişkide bi direk dansı, bi kucak dansı beklerdim ben de yakıştıramadım en olmadı bachata olsaymış

Flatrate ne tulumbacım seks partysi ortamı mı

Breaking bad diye bir dizi izledik ailece
Dizinin uyuşturucuyu teşvik edici bir tarafı var
Sonu iyi bağlasada dizinin
Bilmiyorum eleştirmenler bu konuda ne diyor lakin böyle kitlelere ulaşabilen diziler neden kaldırılmıyor diyede soramadan edemiyorum kendime

Aynen tüm gün bunları izleyenler de hayattaki en önemli şeyin bunlar olduğunu zannediyor. Diyorum ya bilim, sanat, ilim, vs vs hiç bir şeye ilgisi yok insanların. Kardashianlar da tüm dünya çapında popüler türlü rezillikleriyle hem de. Bence bunun nedeni insanların bu tarz konular için beyinlerini yormamaları, rahatlamaları olabilir. Psikologlar daha iyi bilir tabi.

Yok canim. all inclusiv. mesela geneleve girerken giris parasi ödeniyor sonra icerde caniniz istedigi kadar kalip kadinlarla iliskiye girebiliyorsunuz. bi nebze all inclusiv konzepti
haa bi belgeselde görmüştüm bu olayı okey hatta birinin sahibi de Türk'tü kocaman böyle plaza gibi camlı kocaman binası vardı

Koca Koca Yalanlar'ın rating 1.si olması ile ilgili haber paylaştım nerdesiniz huu rtük'e mi koştunuz - bu diziyi izlemiyorum ben ama ironikliği başarı /eleştiri korelasyonunda-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…