- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Tahta kimin çıktığının spoiler'ını yemeden bitirin derim
Tv 8 dede 'bugun dugunumuz var' diye bi program cikmis yeni goruyorum. 5 gune ayri rakip gelin ve dugunleri elestiriyolar. Kadin dioki elestiri amacli.. ilk dans gayet klasikti 7 yillik iliskide fazlasini beklerdim:))) aguhahagu yaw sonra millet niye ozenti niye kiskanc. Aha bu dangalaklar yuzunden
Dizi başlayınca nefes alan spoiler veriyor resmen hava yoluyla yayılıyorSpoiler vereni oyarım hiç acımam
Ya valla duymazdan gelmeye çalışıyorum. İş arkadaşım diyecekti dedirtmedim..
burdada oraya gidenler ayni o tip insanlar. - genelde 40+ yasinda insanlar. cogu evli barkli. bide burda Flatrate cikdi yillar önce. yani girisde 200 euro ödeniyor- icerde yipilanlar limitsiz.
alman TVsinde en son baktigim show, transsexuel bir ergenin dönüsümüydü. yani asla translara karsi bir düsünce beslemedim ama bu derece özel bir durum niye yayinlanir?
Baska bir showda 12 kadin ve bir erkek issiz bir adada cirilciplak geziyorlar. neticede adam kendine kadin seciyor ve her hafta bir kadin eleniyor. iyice civisi cikdi yani. ben kaldirdim TVyi
Dizi başlayınca nefes alan spoiler veriyor resmen hava yoluyla yayılıyor
Çok sinir oluyorum
Ben son bir ayda code black son sezonu bitirdim , instincte yeni basladim , esimle seal team izliyorum , sinner da cok basarili tavsiye ederimBu ara yabancı dizi arayışındayım. Çocuktan fırsat bulamıyordum ama şimdi zaman yaratacağım inşallah.
O yüzden yeniliklerden koptum..
7 yıllık ilişkide bi direk dansı, bi kucak dansı beklerdim ben de yakıştıramadım en olmadı bachata olsaymışTv 8 dede 'bugun dugunumuz var' diye bi program cikmis yeni goruyorum. 5 gune ayri rakip gelin ve dugunleri elestiriyolar. Kadin dioki elestiri amacli.. ilk dans gayet klasikti 7 yillik iliskide fazlasini beklerdim:))) aguhahagu yaw sonra millet niye ozenti niye kiskanc. Aha bu dangalaklar yuzunden
Flatrate ne tulumbacım seks partysi ortamı mıburdada oraya gidenler ayni o tip insanlar. - genelde 40+ yasinda insanlar. cogu evli barkli. bide burda Flatrate cikdi yillar önce. yani girisde 200 euro ödeniyor- icerde yipilanlar limitsiz.
alman TVsinde en son baktigim show, transsexuel bir ergenin dönüsümüydü. yani asla translara karsi bir düsünce beslemedim ama bu derece özel bir durum niye yayinlanir?
Baska bir showda 12 kadin ve bir erkek issiz bir adada cirilciplak geziyorlar. neticede adam kendine kadin seciyor ve her hafta bir kadin eleniyor. iyice civisi cikdi yani. ben kaldirdim TVyi
Ben son bir ayda code black son sezonu bitirdim , instincte yeni basladim , esimle seal team izliyorum , sinner da cok basarili tavsiye ederim
Flatrate ne tulumbacım seks partysi ortamı mı
aynen cocukların dilinde ve cok normal birşey miş gibi konusuluyor bu kadar yayında kalması bile hata.evet metres kelimesi sürekli havada ucusuyor
inşallah kaldırılır nefret ettim çünkü
Tv 8 dede 'bugun dugunumuz var' diye bi program cikmis yeni goruyorum. 5 gune ayri rakip gelin ve dugunleri elestiriyolar. Kadin dioki elestiri amacli.. ilk dans gayet klasikti 7 yillik iliskide fazlasini beklerdim:))) aguhahagu yaw sonra millet niye ozenti niye kiskanc. Aha bu dangalaklar yuzunden
Tatil paketi gibi yani:)Yok canim. all inclusiv. mesela geneleve girerken giris parasi ödeniyor sonra icerde caniniz istedigi kadar kalip kadinlarla iliskiye girebiliyorsunuz. bi nebze all inclusiv konzepti
haaYok canim. all inclusiv. mesela geneleve girerken giris parasi ödeniyor sonra icerde caniniz istedigi kadar kalip kadinlarla iliskiye girebiliyorsunuz. bi nebze all inclusiv konzepti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?