Koca koca yalanlar ...

Kimdi ya biri burda bi konuda direk dansi videosu paylasmisti :) @GangstaWalk sen olabilir misin o :)
ben de ahlaksız toplum örnekli bir anımı paylaşayım. İngilterede yüksek lisanstayken kütüphanenin bi yerinde ilan panosu var kurs murs. Neyse baktım birileri bi ilanın önünde toplanmış isim yazdırıyor, pole dancing kursu yani direk dansı. Adamlar sanat olarak bakıyor işte

Aslinda bencede ole : ) yani bence gayet sexi ve eminim cok guzel kalori yaktiriyodur. :)) birde gorsel olarak benim bile hosuma gidiyoki erkeklerin illa gider:) Burda degilde realdebu dediklerimi bile desem insanimiz bana kotu birsey yapmisim gibi bakar eminim: )

öyle ya aşırı kalori yaktırıyor ve kas kütlesi de kazandırıyor millet zaten eğlenip spor amaçlı yazdırıyordu ismini. Ama tü kaka işte bakınca dışardan

Dün o diziye eşimle biz de denk geldik izleyeyim neymiş diye bakayım dedim o çocukların muhabbetini duyunca zaten sinirlerim zıpladı benim de bu kadar da normalleştirilmesi ve bunun dizi yapılması o kadar saçma ki hiç mi şikayet eden yok nasıl bu dizi oynuyor diye düşündüm.

Duymadım da, görmedim de :))
Çok büyük eksiklik değil heralde:)))
Ta 2000 li yıllarda adam ayrılsakta beraberizde oynuyordu janetle sitkom tarzı bir diziydi kalitesi bile bugün yayınlanan dizilerden dahi iyiydi
2007 den beri televizyon yok evimizde hiç güncel değilim bende bu konularda ki olmakta istemiyorum izleyeceğimiz dizi varsa kendi zevkimize beğenilerimize göre izliyoruz internetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…