- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Kimdi ya biri burda bi konuda direk dansi videosu paylasmisti :) @GangstaWalk sen olabilir misin o :)7 yıllık ilişkide bi direk dansı, bi kucak dansı beklerdim ben de yakıştıramadım en olmadı bachata olsaymış
Hangi dizi ?aynen cocukların dilinde ve cok normal birşey miş gibi konusuluyor bu kadar yayında kalması bile hata.
Umarım bir an önce biter.
kumandadaki tuşlar seçmemiz için yapılmış bu konuda katılıyorumIzlemeyin yahu. Cok mu zor kanal degistirmek. Kimse izlemezse yayindan kalkar. Ama her yerde boyle konusulunca degere biniyor.
Kimdi ya biri burda bi konuda direk dansi videosu paylasmisti :) @GangstaWalk sen olabilir misin o :)
koca koca yalanlar.Hangi dizi ?
ben de ahlaksız toplum örnekli bir anımı paylaşayım. İngilterede yüksek lisanstayken kütüphanenin bi yerinde ilan panosu var kurs murs. Neyse baktım birileri bi ilanın önünde toplanmış isim yazdırıyor, pole dancing kursu yani direk dansı. Adamlar sanat olarak bakıyor işteKimdi ya biri burda bi konuda direk dansi videosu paylasmisti :) @GangstaWalk sen olabilir misin o :)
direk dansı yapan üye miydi konu neydi :)Ya o ya dalittlewaterspirit miydi gunahlarinida almayim:))
Konunun ismiymiş konu sahibi söyleyince anladımHangi dizi ?
AhahahaahaBende TV açarsam hep o kanaldayım da bazen orada da sinirim bozuluyor..
Millet ada satın alıyor.Haksızlık bu...
Aslinda bencede ole : ) yani bence gayet sexi ve eminim cok guzel kalori yaktiriyodur. :)) birde gorsel olarak benim bile hosuma gidiyoki erkeklerin illa gider:) Burda degilde realdebu dediklerimi bile desem insanimiz bana kotu birsey yapmisim gibi bakar eminim: )ben de ahlaksız toplum örnekli bir anımı paylaşayım. İngilterede yüksek lisanstayken kütüphanenin bi yerinde ilan panosu var kurs murs. Neyse baktım birileri bi ilanın önünde toplanmış isim yazdırıyor, pole dancing kursu yani direk dansı. Adamlar sanat olarak bakıyor işte
Yok bi konuda direk dansi videosu paylasmisti, benim kafa iste hatirlamiyorumdirek dansı yapan üye miydi konu neydi :)
koca koca yalanlar.
Konunun ismiymiş konu sahibi söyleyince anladım
Dizinin ismi konuya bu kadar mı uyar:)))
öyle ya aşırı kalori yaktırıyor ve kas kütlesi de kazandırıyor millet zaten eğlenip spor amaçlı yazdırıyordu ismini. Ama tü kaka işte bakınca dışardanAslinda bencede ole : ) yani bence gayet sexi ve eminim cok guzel kalori yaktiriyodur. :)) birde gorsel olarak benim bile hosuma gidiyoki erkeklerin illa gider:) Burda degilde realdebu dediklerimi bile desem insanimiz bana kotu birsey yapmisim gibi bakar eminim: )
Hayırdır ne olmuş bana yahu ?Ya o ya dalittlewaterspirit miydi gunahlarinida almayim:))
Bi topicte biri direk dansi videosu paylasmisti.. sen degildin dimi?Hayırdır ne olmuş bana yahu ?
Yapsin herkes kocasina sevgilisine:) eve tabii bi direk lazim once:)öyle ya aşırı kalori yaktırıyor ve kas kütlesi de kazandırıyor millet zaten eğlenip spor amaçlı yazdırıyordu ismini. Ama tü kaka işte bakınca dışardan
Çok büyük eksiklik değil heralde:)))Duymadım da, görmedim de :))
şimdi geyiğine baktım internette satıyorlar ahah demek ki pazarda yeri var ülkemizde de satılıyor hahahaYapsin herkes kocasina sevgilisine:) eve tabii bi direk lazim once:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?