Koca koca yalanlar ...

E o zaman hiç dizi film izlemeyelim boşuna +7 +13 +18 falan olmuyor bi zahmet yetişkinlerde etkilenmesin
Ha ben dizi izliyor muyum evet yabancı diziler onları izleyince özenti diyorlar bizim dizilerde malum ama aşkı memnuma laf söyletmem

Kimdi ya biri burda bi konuda direk dansi videosu paylasmisti :) Yokuspokus sen olabilir misin o :)

Yok ben yapmam öyle şeyler uslu kızım ben Yokuspokus olabilir ama sitenin yaramaz kızı , huysuz ve tatlı kadını o

Direk sporu ve egzotik danslar diyelim ona kibarca biz.
Çünkü artık bir spor dalı olarak kabul ediliyor, ciddi bişi bu

evet eşimde bana aynısını soyledı ne kadarda iğrenç bır dızı dıye.aynı şekılde butun dızılerın hepsı aynı bu yonde .zaten dızı ızlemıyoruz artık.bakılmıyor bıle tv ye eskısı kadar.

Yaa evet bende izledim dun aksam ve inanilmaz sacma buldum insanlara asiladiklari seylere bak hele hele kucucuk cocuklara.. rtuk okadar seye sessiz kalmiyoken bu diziyi nasil yayinlamalarina izin veriyor anlamiyorum.. resmen aldatmanin normal bisey oldugunu erkeklerin dogasinda oldugunu anlatiyo bu dizi pess yanii pess..!! sonra ulkemiz de niye bazi seyler duzelmiyo diyoruz bunlar yuzunden iste..!!!

Hiç kimse izlemezse zaten maksimum 8-10 bölüme yayından kaldırılır.
İzleyen olursa devam eder. Ne diyebiliriz ki?

dizinin konusu hoş değil, ama ayrımcılık yaptığımız kesin.
mesela utc bayıla bayıla izlendi.
orda da evlilik dışı ilişki hatta yeni sezonda bebek bile var.
reyting aldı başını gitti.
aralarındaki tek fark işleniş farklılığı

herkes Burcuya küfür ederken Serhan Oya aşkını bayıla bayıla izledi valla

ben bu diziyi nerelere şikayet etsem diye düşünüyordum 2-3 gündür
neden aldatan kadın tekrar elde etmeye çalışan erkek dizisi yok eğer bu çok normalse.
bi adamı paylaşamayan 2 kadın olması çok mu komik
rtüke yazıcam kaldırsınlar bu kadınları aşağılayan diziyi
ota b.ka sansür koyuyorlar bunun gibi yapımlar topluma sunuluyor

ben de yazdım sabah
umarım faydası olur

çünküü Merve çekilmezdi, Oyacık Masum.
Burcu şirret sinsii yılan bir kızdı, Arzu fedakar anne

ee bu dizi de ahlaksız herkes bayılıyor aynen dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…