Koca koca yalanlar ...

çünküü Merve çekilmezdi, Oyacık Masum.
Burcu şirret sinsii yılan bir kızdı, Arzu fedakar anne

ee bu dizi de ahlaksız herkes bayılıyor aynen dediğiniz gibi
aynen öyle diyorum ya onun senaristi milletin kanına nasıl gireceğini biliyor :)

Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşınız ama...
İdolüm
demek bdv de geyik yapıyorsun

Kesinlikle haklısınız o dizi de aldı başını gitti yani saçma sapan şeylere saçma şekilde değeri bizim insanımız veriyor, türk dizilerinde adam akıllı bir senaryo yok zaten anca aldatma, birbirinin kuyusunu kazma su bu olsun

İĞRENÇ Bİ DİZİ.
ALDATMAYI KOMİK SEVİMLİ BİŞEY GİBİ GÖSTERİYORLAR.
KADINLAR DA KENDİ ARALARINDA Bİ ANLIK HEVESMİŞ ÖYLE DEMİŞ HEVESTİR YA GEÇER HERKESE OLUR FALAN DİYORLAR.

LEŞ.

ben de sıkı takipçisiyim üstelik, böyle bir durumda var, işin doğruluğunu değiştiriyor mu tabiki hayır.
ama izleniyor mu izleniyor
tek izlediğim diziydi
ama bu dizi gerçekten daha berbat bence

bu arada aşkı memnu ile büyüdük bize bunlar işlemez

TV var ama açıp bakan yok bizde de .
Boşa zaman kaybı gibi geliyor. Evdeyiz çoğu zaman ona rağmen izlemiyoruz.
Çocuklar da zaten birbirlerini yemekten TV ye fırsat kalmıyor

Dizi oralara kadar güzeldi benim için. Oya böyle bir şey yapmayacak biri gibiydi.
Sonra nasıl olduysa hamile bile kaldı. Klasik Türk dizisi oldu dizi. Bir de finalde Serhan-Oya-Merve karşılaşması var tam komedi
Serhan bunları karşısına almış diyor ki "siz neyi paylaşamıyorsunuz"
Salak olduğunu bilirdim de resmen tescilledi
Ay neyse sinirliyim o diziye
İşlediği konuyu rezil etti

Diyalogları hiç dinlemedim ama konuyu beş dk izleyince anladım eşimde bende birdahada açmamak üzere değiştirdik kanalı, bu akıl tutulmasını anlayamıyorum denetleyendemi yok bunlari, buraya yazmayı akıl ettin bizde fikrimizi belirtmiş olduk iğrençlikler normalleşti çocukların TV izleme saatinde yayınlanır oldu sapkın ilişkileri anlatan diziler yazık çok yazık

Toplum yozlaştirildi değer yargıları kayboldu tam Amerikan vari olduk ama bilimde fende değil ahlaksızlık ta hırsızlıkta

Toplum yozlaştirildi değer yargıları kayboldu tam Amerikan vari olduk ama bilimde fende değil ahlaksızlık ta hırsızlıkta
Bu toplumun ne zaman değer yargıları vardı mesela?
Ne zaman doğru, dürüst ve sevgi dolu bir toplumduk ki?
Amerikan dizileri Orta doğu dizileri kadar ahlaksız değil inanın

Ben katılmıyorum.
Aldatmayı işlemek var, işlemek var.
Utc'yi okul yangınına kadar izledim (Ama o sündüre sündüre bol hatalı ve abartı bölümde -öff- deyip kapattım, kapatış o kapatış)

Aldatmayı ciddi, gel gitleriyle, sorgularıyla işlemek; düşünme payı da koyuyor.
Aşk-ı Memnu'da da öyle; mesela tüm o olayların içinde en büyük kurbanın Bihter olduğunu düşünürüm. Eşini aldatmasına rağmen. Psikolojik örüntüleri vs vs... Neyse.

Ama bu bahsedilen diziden, konu ve işleniş olarak, oturup izleme şansım olmamasına karşın, sürekli dönen tanıtımlarından birine zaplarken denk geldiğim için özetçe haberdar oldum. Seçilen müziklerinden tut, olayı basitleştirmesine, erkekleri bilmem ne peşindeki çocuk gibi göstermesinden, kadınların aleni aşağılanmasına ve erkek kadın ilişkisini karı-koca değil, anne-evlat gibi bir düzene itmesine kadar; üzerine bir de bunu güle oynaya, komiklikler olarak vermesi; baştan sona cinsiyetçi ve kadına hakaret bir dizi olduğunu düşünüyorum.
Zerre açıp izleyemem bu aptallığı, vaktime yazık.

Ayırımcılık elbette yapılacak.
İkisi de meyve ama biri elma, öbürü çürük domates.

Bu toplumun ne zaman değer yargıları vardı mesela?
Ne zaman doğru, dürüst ve sevgi dolu bir toplumduk ki?
Amerikan dizileri Orta doğu dizileri kadar ahlaksız değil inanın
Benim küçüklüğümde değer yargılarımız vardı
anneye babaya , büyüğe saygı vardı
çocuk olarak oturduğumuz yerden kalkmazdık annemize babamıza laf gelecek diye
babamızın yanında uzanmazdık bacak bacak üzerine atmazdık
baba gelmeden sofraya oturulmazdı
çocukların yatma saati vardı.
öğretmene , polise, askere , yaşlıya, kadına saygı vardı.
şuanda yok , hepsi eskide kaldı.

Şuanda Türkiye'nin hiçbir yerinde büyüğe saygı yok diyorsunuz. Hangi araştırmanızdan yola çıktınız?

Bence basitleştirmesi iyi çünkü aptallıkları anlayabiliyorsun.
Mesela kadına masa dansı yaptırdılar iğrenç bi yüz ifadesiyle izledi herkes bir kadını nasıl böyle gösterebilirler diye.
Ve metres olan kadının amacını açık açık gösterebiliyorlar.

Utc’de öyle bi duygu sömürüsü, aşk açlığı, hayatta karşına çıkacak tek şans gösteriliyor ki. Bu dizide herkes ortak düşüncede, ama utc’de değil.
Aşklarını izlerken ağlayanlar vardır eminim.

Kesinlikle katılıyorum bende kaç defa reklamda gördüm edepsizlik hayasizligi okadar nornallestiriyorlar ki insanların ahlakını zedeliyorlar aile diye bişey bırakmıyorlar herkes kendi şeyinin derdinde çok tiksindirici inşallah biran önce kalkar gerçi buna benzer birsürü dizi var ama bu baya aşmışlar bizde trt çocuk izliyoruz en güzeli o

Şuanda Türkiye'nin hiçbir yerinde büyüğe saygı yok diyorsunuz. Hangi araştırmanızdan yola çıktınız?
araştırma yapmama gerek yok
eskiden biz otobüse binince bizden 5-6 yaş buyuk biri bile binse kalkar yer verirdik
şimdi bının bakalım
istersenız 90 yasında olun bir kişi kafasını kaldırır yüzünüze bakar mı.

en basit örnek bu.

dısarıda avm de ya da baska bir yerde dolasırken cocukların anneleri - babaları ile nasıl konustuklarına sahıt oluyorum.

ya da sizce şuanda öğretmene saygı var mı
en yakın en sevecen büyüklerimiz onlardı.

siz saygılı bir toplumda oldugumuzu düşünüyorsanız hala ne mutlu size
bizden daha mutlu yasadıgınız kesin . imrendim açıkcası.

Benim yaşadığım yerde yaşlılara hemen yer veriliyor.
Kıstas buysa.
Saygılı bir toplumda yaşadığımızı söylemedim. Şuan belki de en saygısız dönemi yaşıyoruz ama eskiden de ülkenin dört bir yanından pembe balonlar uçmuyordu.
Yine ahlaksızlıklar vardı, cehalet vardı. Yani "amariga bizi yozlaştırdı bizi ahlaksız yaptı" düşüncesine ters düştüm başta. Amerika'nın bize bir şey yaptığı yok, bu coğrafyanın kaderi mutsuzluk.

Niye bir diziyi diğer diziyle kıyaslıyorsunuz ki çoğu değer yargılarımıza tamamen ters. Söyleyen olmuş mu bilmiyorum Kerem Bursin'in bu konular ile alakalı çok güzel bir konuşması vardı. "Sigara ve alkolü özendirmesin diye göstermiyorsunuz aldatmayı, kadına şiddeti neden gösteriyorsunuz "diye

Hangi kanalda ki bu saçmalık.
Televizyon almamakla iyi ettiğimize bir kez daha kanaat getirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…