- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşınız ama...haters gonna hate
aynen öyle diyorum ya onun senaristi milletin kanına nasıl gireceğini biliyor :)çünküü Merve çekilmezdi, Oyacık Masum.
Burcu şirret sinsii yılan bir kızdı, Arzu fedakar anne
ee bu dizi de ahlaksız herkes bayılıyor aynen dediğiniz gibi
demek bdv de geyik yapıyorsunTabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşınız ama...
İdolüm
Kesinlikle haklısınız o dizi de aldı başını gitti yani saçma sapan şeylere saçma şekilde değeri bizim insanımız veriyor, türk dizilerinde adam akıllı bir senaryo yok zaten anca aldatma, birbirinin kuyusunu kazma su bu olsundizinin konusu hoş değil, ama ayrımcılık yaptığımız kesin.
mesela utc bayıla bayıla izlendi.
orda da evlilik dışı ilişki hatta yeni sezonda bebek bile var.
reyting aldı başını gitti.
aralarındaki tek fark işleniş farklılığı
herkes Burcuya küfür ederken Serhan Oya aşkını bayıla bayıla izledi valla
ben de sıkı takipçisiyim üstelik, böyle bir durumda var, işin doğruluğunu değiştiriyor mu tabiki hayır.Kesinlikle haklısınız o dizi de aldı başını gitti yani saçma sapan şeylere saçma şekilde değeri bizim insanımız veriyor, türk dizilerinde adam akıllı bir senaryo yok zaten anca aldatma, birbirinin kuyusunu kazma su bu olsun
Çok büyük eksiklik değil heralde:)))
Ta 2000 li yıllarda adam ayrılsakta beraberizde oynuyordu janetle sitkom tarzı bir diziydi kalitesi bile bugün yayınlanan dizilerden dahi iyiydi
2007 den beri televizyon yok evimizde hiç güncel değilim bende bu konularda ki olmakta istemiyorum izleyeceğimiz dizi varsa kendi zevkimize beğenilerimize göre izliyoruz internetten
Dizi oralara kadar güzeldi benim için. Oya böyle bir şey yapmayacak biri gibiydi.dizinin konusu hoş değil, ama ayrımcılık yaptığımız kesin.
Bu toplumun ne zaman değer yargıları vardı mesela?Toplum yozlaştirildi değer yargıları kayboldu tam Amerikan vari olduk ama bilimde fende değil ahlaksızlık ta hırsızlıkta
dizinin konusu hoş değil, ama ayrımcılık yaptığımız kesin.
Benim küçüklüğümde değer yargılarımız vardıBu toplumun ne zaman değer yargıları vardı mesela?
Ne zaman doğru, dürüst ve sevgi dolu bir toplumduk ki?
Amerikan dizileri Orta doğu dizileri kadar ahlaksız değil inanın
Şuanda Türkiye'nin hiçbir yerinde büyüğe saygı yok diyorsunuz. Hangi araştırmanızdan yola çıktınız?Benim küçüklüğümde değer yargılarımız vardı
anneye babaya , büyüğe saygı vardı
çocuk olarak oturduğumuz yerden kalkmazdık annemize babamıza laf gelecek diye
babamızın yanında uzanmazdık bacak bacak üzerine atmazdık
baba gelmeden sofraya oturulmazdı
çocukların yatma saati vardı.
öğretmene , polise, askere , yaşlıya, kadına saygı vardı.
şuanda yok , hepsi eskide kaldı.
Bence basitleştirmesi iyi çünkü aptallıkları anlayabiliyorsun.Ben katılmıyorum.
Aldatmayı işlemek var, işlemek var.
Utc'yi okul yangınına kadar izledim (Ama o sündüre sündüre bol hatalı ve abartı bölümde -öff- deyip kapattım, kapatış o kapatış)
Aldatmayı ciddi, gel gitleriyle, sorgularıyla işlemek; düşünme payı da koyuyor.
Aşk-ı Memnu'da da öyle; mesela tüm o olayların içinde en büyük kurbanın Bihter olduğunu düşünürüm. Eşini aldatmasına rağmen. Psikolojik örüntüleri vs vs... Neyse.
Ama bu bahsedilen diziden, konu ve işleniş olarak, oturup izleme şansım olmamasına karşın, sürekli dönen tanıtımlarından birine zaplarken denk geldiğim için özetçe haberdar oldum. Seçilen müziklerinden tut, olayı basitleştirmesine, erkekleri bilmem ne peşindeki çocuk gibi göstermesinden, kadınların aleni aşağılanmasına ve erkek kadın ilişkisini karı-koca değil, anne-evlat gibi bir düzene itmesine kadar; üzerine bir de bunu güle oynaya, komiklikler olarak vermesine kadar; baştan sona cinsiyetçi ve kadına hakaret bir dizi olduğunu düşünüyorum.
Zerre açıp izleyemem bu aptallığı, vaktime yazık.
Ayırımcılık elbette yapılacak.
İkisi de meyve ama biri elma, öbürü çürük domates.
araştırma yapmama gerek yokŞuanda Türkiye'nin hiçbir yerinde büyüğe saygı yok diyorsunuz. Hangi araştırmanızdan yola çıktınız?
Benim yaşadığım yerde yaşlılara hemen yer veriliyor.araştırma yapmama gerek yok
eskiden biz otobüse binince bizden 5-6 yaş buyuk biri bile binse kalkar yer verirdik
şimdi bının bakalım
istersenız 90 yasında olun bir kişi kafasını kaldırır yüzünüze bakar mı.
en basit örnek bu.
dısarıda avm de ya da baska bir yerde dolasırken cocukların anneleri - babaları ile nasıl konustuklarına sahıt oluyorum.
ya da sizce şuanda öğretmene saygı var mı
en yakın en sevecen büyüklerimiz onlardı.
siz saygılı bir toplumda oldugumuzu düşünüyorsanız hala ne mutlu size
bizden daha mutlu yasadıgınız kesin . imrendim açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?