Ya gerçekten böyle insanlar çıktıkları geri iade edilebilseler dünya daha yaşanabilir bir yer olurdu sanırımDeğil boşamak kendisini annesine iade ederdim
Size katılıyorum,işe gidip çocukların önüne çıktığında evde hamile karısını dövüyor olduğu gerçeği değişmiyorSaka misiniz? Bunca zamandir siddete sustunuz oyle mi? Simdi buraya duyar kasan tayfa gelecek ama ben cocugumuz sizin gibi ogretmeni olsun asla istemiyorum.
is baska ozel baska demeyin. Karakter iste de ayni evde de.
Sende mi sanırım diyorsunYa gerçekten böyle insanlar çıktıkları geri iade edilebilseler dünya daha yaşanabilir bir yer olurdu sanırım
Benim anneme el kaldıracak bende sessiz kalcam o adamın başına yıkarım dünyayı meslek sahibi olmuşsunuz daha neyi bekliyorsunuz boşanmak içinMerhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Sanırım da diyemiyor olucaz sanırım şu konu yüzündenSende mi sanırım diyorsunkesinlikle olurdu
Sevgili hocam, lütfen Bi dik durun önce. Kendinize yapılan şeyi kaldırıp kaldırmamak sizin seçiminiz ancak, annenize vurmak ne demek ya. Rabbim daha neler okucaz. İnan olsun ümüğünü elime alırdım anama vurduğu an.Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Alakasız olcak ama severek mi evlendiniz?Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Babam anneme en ufak ses yükseltse kıyameti kopartıyorum. Kaldı ki biri el kaldıracak o eli kırarım. Hala sanırım diyorsun.Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Kadının kesinlikle psikolojik destek alması gerekiyor ama annesine böyle demenize katılamadım. Her insanın karakteri farklı. Sessiz bir kadın ise olay daha fazla büyümesin diye sakinleştirmek istemiştir. Bilemeyiz onu. Burda konu sahibinin harekete geçmesi gerekiyordu.Anne de anne yani. Adam kızının ağzına ediyor , kadın 'sessiz olun,komşular duyacak' diyor.
Böyle annenin böyle çocuğu olmuş, şaşırmadım.
Sizin çocuğunuz da böyle ezik olsun istemiyorsaniz o adamdan fersah fersah uzak tutun.
(Daha önce dövdü diyorsunuz..bunun daha öncesi yok ki. Evlenip aynı gün hamile kalmışsınız. Yani adam hamile karısını dövmüş. Hamile karısını, bebeğinin ölebilecegi ihtimaline rağmen döven adamdan da annenize merhamet bekliyorsunuz. Çok tuhafsiniz cidden )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?