Çok üzüldüm. Ama neden?... yani o kadar çok "neden?" sorusu var ki! Artık hazmetmeyin lütfen... size, annenize şiddet uygulayan bebeğinizi mi es geçecek. Yorumlardan çalışan bir kadın olduğunuzu okudum. Bitirin artık. Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Polisi arayıp darp raporu alsaydınız üstüne birde uzaklaştırma kararı çıkartsaydınız sizin için çok iyi olurdu biliyorsunuz temmuzda özür tayinlerimiz var siz bu belgeler ile özel hayatı etkileyen nedenlerden kendi memleketinize tayin isterdiniz ve bu insanla aynı şehirde olmazdınız belki şu halde akıl edememiş olabilirsiniz hatırlatmak istedimHerkese teşekkür ederim. Gerekeni yapacağım Allah’ın da izniyle. Acımasızlaşmaya başladı yorumlar artık. Kaldırabilecek psikolojide değilim. Herkes bana yükleniyor, haklılar da benim suçum çok ama şu an bunları duymayı kaldıramıyorum. Ama lütfen kınamayın büyük konuşmayın. Teşekkür ederim tekrardan.
Allah vesile olsun da sizin gibi öğretmenler çocuklarımızdan uzak dursun banlanmak istemiyorum. Kendinize gelin ya ne demek anneme vurdu nasıl çalışıyor sizdeki beyin merak ediyorum acaba bende mi var sorun diyorum bu tür postları okuyunca ...
Kınamayalım mı niye kocamız anamızı dövüp yüzüne mi tükürür?Herkese teşekkür ederim. Gerekeni yapacağım Allah’ın da izniyle. Acımasızlaşmaya başladı yorumlar artık. Kaldırabilecek psikolojide değilim. Herkes bana yükleniyor, haklılar da benim suçum çok ama şu an bunları duymayı kaldıramıyorum. Ama lütfen kınamayın büyük konuşmayın. Teşekkür ederim tekrardan.
10 aydır evlisiniz ve bu adam bana hep vuruyor demişsiniz yani siz hamile iken sürekli şiddete uğramışsınız. Artı anneniz de uğramış inanamıyorum gerçekten. Sevgiliniz miydi? Evlilik nasıl gerçekleşti bunu merak ettim? . Ve kimseye ihtiyacınız yok mesleğiniz var. Lütfen boşanın, ne olur boşanın. Kendinizi düşünmüyorsunuz Çocuğunuzu düşünün bu adam hamile iken size şiddet uygulamış, yarın çocuğunuza da vurur. İnsanlık namına boşanın bu adamdan.Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Bu hafta içerisinde psikolojik yada fiziksel şidete uğrayan kaçıncı öğretmen konusuBunun öğretmenlikle ne ilgisi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?