Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yerinizde olsaydım kesinlikle ve kesinlikle kafasında sandalye kırardım. Allah belasını versin bu mahluğun inşallah! 2.çocuğu yapmadan boşan kardeşim sen de döven adamdan çocuk yapmak nedir?!

Çok üzüldüm. Ama neden?... yani o kadar çok "neden?" sorusu var ki! Artık hazmetmeyin lütfen... size, annenize şiddet uygulayan bebeğinizi mi es geçecek. Yorumlardan çalışan bir kadın olduğunuzu okudum. Bitirin artık. Allah yardımcınız olsun

Polisi arayıp darp raporu alsaydınız üstüne birde uzaklaştırma kararı çıkartsaydınız sizin için çok iyi olurdu biliyorsunuz temmuzda özür tayinlerimiz var siz bu belgeler ile özel hayatı etkileyen nedenlerden kendi memleketinize tayin isterdiniz ve bu insanla aynı şehirde olmazdınız belki şu halde akıl edememiş olabilirsiniz hatırlatmak istedim
Bide bıçak çektim ben suçlu oldum şikayet etmek istemiyorum demişsiniz ama o olay başka bu olay başka siz haklısınız ve devlet sizin yanınızda olur
Darptan en azından hem adli hem idari soruşturma da açılırdı eşinize, üstüne de davanızı açardınız çocuğunuzu alıp memleketinize tayin isteyip kendinize yeni bir hayat kurardınız polisi aramayarak çok yanlış yapmışsınız
Şimdi çekip giderseniz evi siz terk etmiş olacaksınız elinizde bir darp raporu olsaydı keşke mahkemede evi terk etmiş olan kusurlu oluyor biliyorsunuzdur sanırım bunu
Şikayetçi olup uzaklaştırma çıkartsaydınız evin kilidini değiştirip yine gitseydiniz sağlıklı düşünmeniz şart ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama

Bizden onay beklemeyin eşinizin yaptığını yenilir yutulur değil
10 aylık evlilik sürekli tartışma psikolojik ve fiziksel şiddet evlilikte olmaması gerekir temelini sarsar
Boşanmanız doğru karar

Dayak yiyip susan eşi gördüm ama kaynana görmedim...muhtemelen de yoktur ... var olduğuna inanarak o anne kucağında torunuyla kızını kolundan tutup götürmediyse yuh diyorum ... annesine vurulmasına rağmen sanırım boşancam diyen size de yazıklar olsun diyorum

Bunun öğretmenlikle ne ilgisi var ?

Kınamayalım mı niye kocamız anamızı dövüp yüzüne mi tükürür?
Sen merak etme kimse senin gibi hayırsız evlat değildir burda Korkma yani :)
Aha benimki içerde yüzüne bağırıyorum suan büyük konuşuyorum suratına da diyorum anneme en ufak bir siddetinde seni mahvederim diye.
Saçmalama istersen diyor bana Kendisi size ve kocişkonuza sövdü de birazcık Bu konularla canımı sıkmama üzüldü canım benim...... :)

Basımıza gelmez yani. Sen değiliz. Hadi eyvallah.

nasıl öğretmen bu herif ya. gerçekten çok üzüldüm çocuk olmasa zaten bir dakika çekilecek adam değil ama neden çocuk yaptınız anlamadım ben de bekarım insanlar neden böyle hatalara yapıyorlar bazen konuları okuyorum insanlar diyor başkasına akıl vermesi kolay kendi başıma gelince yapamıyorum olmuyor diyorlar o hesap sanırım.

Benim annemle asla ana kız ilişkim olmadı sözde anne oldu ama içime kalbime dokunamadı asla. Maddi manevi hep yalnız çabaladım. Evlat ayrımına maruz kaldım itildim kakıldım. 2 yıllık evliyim eşim benim bu dünyadaki mutluluğum oldu. Değil annem bin tane annemden daha iyi davrandı. Büyük konuşmayayım diyeceğim de yemin ederim büyük konuşuyorum. Eşim bana el kaldıracak köpek muamelesi yapacak ölmüşüm ki sesimi çıkarmadım diyelim(kk da alıştık) ama anneme bağırsın itip kalksın onu doğduğuna pişman ederim. Buraya konu açmaz mahkemeye giderim. Siz böyle mi örnek olacaksınız sn meslektaşım. Utandım be yemin ederim utandım evlatlarımız böyle öğretmenlerin elinde heba olmasın. Birde kınamayın başınıza gelir diyor Müge anlı show sanki. Yahu bu kadar akılsız olacaksam benim başıma gelsin zaten gelsin ya. Anneme vurdu diyor ya krize gireceğim anneme vurdu ne yapayım diye konu açıyor kadın

10 aydır evlisiniz ve bu adam bana hep vuruyor demişsiniz yani siz hamile iken sürekli şiddete uğramışsınız. Artı anneniz de uğramış inanamıyorum gerçekten. Sevgiliniz miydi? Evlilik nasıl gerçekleşti bunu merak ettim? . Ve kimseye ihtiyacınız yok mesleğiniz var. Lütfen boşanın, ne olur boşanın. Kendinizi düşünmüyorsunuz Çocuğunuzu düşünün bu adam hamile iken size şiddet uygulamış, yarın çocuğunuza da vurur. İnsanlık namına boşanın bu adamdan.

Çok sinirlendim şuan
Konu inşallah fake'tir ama değilse siz bu adamı bosamakla kalmayıp şiddet uyguladığı için çatır çatır tazminat da almalısınız
Biliyorum boşanmak dile kolay geliyor ama bu durumda evlilik devam etmez sevgili konu sahibi, başka şey olsa zamanla.gecer unutulur vs diyeceğim ama bunun unutulacak yani yok malesef

Sanırım mı? Anneme el kaldıran adamı sonsuza kadar silerim. Öncesinde ben de ona bir güzel patlatırım tabi. Anneme vuracak ha? Çok sinirlendim.

Sanıyorsunuz öyle mi? Yazık ki öğretmensiniz, uzaktan bakan da eğitimli insan der. Daha ilk cümleleri okurken koştur koştur neden çocuk yaptınız diye düşündüm bu forumun yüzde 80’i gibi. Siz üstüne sizi döven adamı baba yapmışsınız. Yarın bir gün çocuğunuzu da dövecek şaşırmayın şimdiden hazırlayın kendinizi. Sadece annenize ve çocuğunuza üzüldüm sizinki bile bile lades.

Bunun öğretmenlikle ne ilgisi var ?
Bu hafta içerisinde psikolojik yada fiziksel şidete uğrayan kaçıncı öğretmen konusu
Belli bir güce sahip olup bu kadar şiddet konusu okuduğum başka bir grup yok
Maddi geliri olmayıp dünya konusunda vizyon sahibi olmayan bir gruptan bahsetmiyoruz bunlar öğretmen
Geçengün yeni doğmuş bebeği ile sıcaktan bunalan kadın öğretmen klimadan bahsetti diye sözlü şiddete mağruz kalmıştı
Eşinin memleketine gitmek istemeyen kadının şiddet konusu vardı
Yada maaşı kocasından alan kadın öğretmen
Bunlar bir tesadüf mü algıda seçicilik mi bilmiyorum ama
Bende bu fikirdeyim
İstisnalar kaideyi bozmaz ama kadın öğretmenler bildiğin aciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…