Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh artık bunuda mi duyacaktık? Kendine vurulmasını normallestirmissin lütfen annene vurmasi da normal gelmesin

Sessiz karakter mi? Bence çocuğunu savunmayan insan anne değildir.gerek kızı n babasina , gerek konu komşuya,gerek de kızın kocasına karşı.
Anne olmakta ne var? Bugün korunmasiz seviş, uygun gunundeysen 9 ay sonra anne oluyorsun, çok da matah bir şey değil, bütün kadınlar anne zaten.
Bu kadın kızına edilen hakaretleri duyuyor, "komşular duymasın, sessiz olun" diyor. Damattan dayak yiyor, hala kızı ve bebek torunuyla o evde kalıyor, ağlayıp duruyor.
Annelik bu mu ya?
Anasına bak kızını al işte! Öyle anneden böyle çocuk!

Annemiz bu olaydan sonra hala sizi de alıp o evi terk etmedi mi nasıl adam bu sen kimsin ki benim anneme vuruyorsun derdim. Anneniz nasıl buna müsade eder hem lütfen lohusa kızıma vuracak ben o adamı orda rezil eder giderdim ikiniz de çok yumuşak yüzlüsünüz

1 milyon öğretmen var. Haliyle daha çok görürsünüz öğretmenle ilgili şeyleri diğer meslek gruplarına göre.

Benim sorunlarım veya hatalarım yüzünden meslek üzerinden saldırmanız hoş değil. Bir sürü kişi bunu yapmış. Sınıfa girdiğimizde özel hayatımız dışarda kalıyor merak etmeyin. Çocuklarınıza dayak yedim normaldir bunu anlatmıyoruz. Bu benim problemim. Profesyonel olan herkes özel yaşamını dışarda bırakabilir. Ben sınıfıma girdiğimde yüzüme gülümsememi takarım ve müfredatımı işlerim. Gönlünüz rahat olsun çocuğunuzun psikolojisini düşünecek formasyonu alıyoruz. Ruhsal sıkıntım da yok Allah’a şükür. Mağdur olan benim. Hatalarım vardır evet. Ders çıkarıp yoluma bakarım. Bu kadar acımasız olmayın.

Sinirli bir insanın ve üstelik bu erkekse kadından yapı itibariyle güçlü olduğu için kadın o an yatıştırmaya çalışmış. Sonrası için hala o evde kalarak anne kız suçlu ama ilk olarak katılmıyorum. Herkesin olaylar karşısında verdiği tepki farklı diye yargılamamak gerekiyor

Bunun öğretmenlikle ne ilgisi var ?
Lütfen iyi okuyunuz hangi dalda olursa olsun bir eğitimci kadına hele ki anne ye el kaldırmamalı .yaşlı bir kadına el kaldıran eşine şiddet uygulayan birisi öğretmen olmasın benim yavruma başkalarının yavrusuna bu zihniyet bu pasiflik bu şiddet sarmalında sıkışmış bir kişilik kendisine saygısı olmayan insan egitimçi olamazzzz ! Olmamalı size göre normal birşey olabilir.oraya o soru işaretini koyana kadar post u okusaydiniz keşke ...

Bakın ben de öğretmenim. Meslekten vurmak değil bu. Öğretmenlerin belli bir bilinç düzeyinde olması gerekir. Bir nesli yetiştiriyoruz. En önemli mesleklerden. Evde ne yaptığınız değil konu bilinçsizliğiniz.
Ayrıca belli bir maddi güce, güvenceye sahip olup dayak yiyip sinip oturmak benim gücüme gitti siz devam etmişsiniz.
Hepsini geçtim ben kendi oğlumu karısını döven bir maganda tarafından eğitim görmesini istemem. Fiziki şiddete başvuran, hele hele hamile karısına bunu yapan adamın psikolojisi zaten iyi değildir. Artı vereceği eğitime de inanmam. Özel hayat diyip geçilemez bu bazı mesleklerde. Daykaçı koca bir öğretmen olmamalı.

Sizin sapasağlam psikolojiniz olabilir. Lohusauken depresyona girmiş olabilir ki ben doğum depresyonuna girdim. Aklım karışık duygularım karışık çok fena haldeydim.Öğretmenlik demek 100 hergül gücü aydın görüşlü blabla bla ne alaka insan bu yeni doğum yapmış ve beyni bulanmış sağlıklı düşünemiyor demekki sizde siz öğretmensiz ayy inanmıyorum ufkun darrr inanamıyorum m yok ileri görüşlüüü bunları boşverin o önce insana nasihat böyle verilmemeli şaka yapmadım neyse ben düşünce mi söyledim. Böyle destek olmak yerine köstek olan üyeler konu sahibini daha çok örseliyor olan konu sahibine oluyor konuyu uzatmayacağım benim söylecegim bu kadar

Sanırım çok zorlu süreçler sizi yıpratmış. Bunun için polise gidip darp raporlarınızı alın ve hemen boşanmayla ilgili işlemleri yapın. Sanırım bu süreçte sağlıklı düşünemiyorsunuz bir destek almanız sizin ve çocugunuz için daha iyi olacaktır.inşallah doğru kararları verirsiniz. Ben vereceginize inanıyorum sizde kendinize inanın ve bebeginizle güzel bir hayat kurun. Siz güçlü bir annesiniz.

Hiçbir erkek böyle yapmamalı orası net, bunda hemfikiriz Ama bunu yapan erkeklere bakınca her meslekten her kesimden adam var malesef bunu da biliyorsunuz Meslek bundan bağımsız bir şey Hele buna maruz kalan kadına sen ne biçim öğretmensin vs demenin anlamı da faydası da yok

Mesleğiniz işiniz gücünüz var size yardım etmek için gelen annenize ve 20 günlük yeni doğum yapmış bir kadına vuruyor ... E Pes yani bu işin affetmesi olmaz dönüşü asla olmaz kaçın kurtarın kendinizi bu evlilik falan değil . Devam ederseniz bebeğinizi de döver Acilen boşanın .

forumdaki bazı kişiler sanki kendi hayatları çok ideal, mükemmelmiş gibi karşı tarafı anlamadan kırıcı eleştiriler yapıyorlar. genelde okuduklarım hep böyle. insanın mesleği ayrı, kişisel hayatı ayrı, ha onlar bunları birbirinden ayıramıyorsa kendi problemleri. Hangi meslekten olursak olalım hepimiz insanız. Hata yapabiliriz. En mükemmelini yaptığımızı düşünsek bile hatalı olabiliriz. Yanlış seçimler yapmış olabiliriz. önemli olan bunlardan ders almak. Siz üzmeyin kendinizi. insan yaşamayınca anlamaz uzaktan konuşması kolay. Sakin ve düşünerek adımlar atın. Allah kolaylık versin.

İşte bu ya hepimiz insanız ben burada ne hatalar ne günahlar okudum. Bende hata yaptım günah işledim. O öğretmen nasıl böyle yanlış yapar diyenler kimbilir hangi üst düzeyde çalışan okumuş eğitimli kişiler ama ne hataları var. Yok mu yani sütten çıkmış ak kaşıklar mı? Bu onları mesleklerinde yetersiz mi yapar bu ona depresyona girme saçmalama yada hata yapma yasagı mı getiriyor.?valla ben her kesimden yanlış yapan, saçmalayan, dibe vuran gördüm. İnsan olupta mükemmel olanı görmedim. Sayın kk hanımları klavye başından yazmak kolay.

Başka meslek mensubu beni şuan alakadar etmez cocuklarımızı emanet edecegımız güven duydugumuz ögretmenlerimiz .degil şiddet şiddete meyilli dahi olamaz olmamalı uygulayamaz şiddet görmüş bir kadın eyvallah fakat defalarca görmüş ve şiddet annesine kadar ulaşmış ve ne yazık ki hiç birşey yapmamış ve bu bir eğitimci. En önce dur demesi gereken bu yanlış demesi gereken etrafındakilere örnek olması gereken öğretmenimiz şiddete boyun eğmiş yok bunun ötesi ... yok

Diz hamile karısını döven bir öğretmene çocuk emanet ederseniz aynen devam edin. Ama bugün kendi karısını döven kızınca sizin evladınıza da şaplağı yapıştırırz çocuğunun anasına acımayan sizin çocuğunuza hiç acımaz. Ki devamından kendinden büyük yaşlı bir kadına da şiddet uygulamış. Bu nedenle bazı mesleklerde hata kabul edilmez

Yok mu babanız filan, eşiniz dediğiniz yaratığın ağzının ortasına çarpacak
Bir de lütfen böyle psikopatlar öğretmen olmasın lütfen ya.. esine ve annesine bunu yapan, çocuklara neler yapmaz. Düşündükçe sinirlerim bozuldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…