Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yemiyecem yedirecem giymeyecem giydirecem tek başıma çocuk büyütecem sonra kocası denen p bana vurmaya kalkacak
kızım o anda bebeğini alıp o evden çıkmayıp beni bırak böyle büyüttüğüm kendine bu muameleyi reva görecek
orda evlatlıktan reddederim
büyük konuşuyorum yaparım

Son düzenleme:
Ah olur mu kadın yuvanı yıkma diyormuş bunlar ailecek dayak arsızı olmuş gerçekten sinirden gülüyorum.
Ben yedi kat el olarak o anneye kalkan eli tutar kırardım şahit olsam olaya. Bunun evlatlığını geçtim.
Felaket bir aile yapıları var
ileride bu da kendi Çocuğundan dayağı yer yarabbi şükür der

yıkmaz zaten konu sahibi yuvasını
10 aylık evli 20 günlük loğusa hamilelik zaten 9 ay 10 gün
ilk günden yularları verince eline adamlar sizi hayvan sanıyor öyle davranıyor
kadınlara şiddete boyun eğmeyin diyoruz sıra annelere geldi
demek ki neymiş ses etmeyince sıra sana gelirmiş
ama kime anlatacaksın

öğretmenlerle ilgili çok şey yazılmış
allah aşkına insan seçtiği yaptığı meslekten bağımsız düşünülebilir mi
hayat görüşüdür o bi kere ona göre yaşar
şimdi bu adam okul kapısından içeri girince pammığa dönüşüyor düğmesi var basıyor kişilik değiştiriyor öyle mi
çocuğa söyleyen güler şuna

18 yıldır öğretmenlik yapıyorum son 20 yıldaki öğretmenler......
anladınız siz onu

Yani insan hiç değilse bu adam ileride çocuğuma da vurur diye düşünüp gerekeni yapar. Bu insanı bu kadar vazgeçilmez yapan nedir anlamıyorum? Darp raporu bile almamis. Alıp çalıştığı yere rezil etse az gelir. Kusura bakmasın şimdi evden gider bir süre sonra döner. Sanmıyorum bitireceğini. Ayrıca öğretmenlikle ne alakası var demiş. Ogrenciye yansıtmıyor olabilirsin ama madem çocuk psikolojisinden anlıyorsun önce kendi çocuğunu düşün.

Bugüne kadar kendine nasıl yedirdin de durdun o adamın yanında ya? Bi de anneme vurdu diyosun daha akıl mı arıyosun. Yazık gerçekten yazık. O adamı koca diye tutacaksan yanında sana her şey müstehakta anneni bari yolla evine

Toruna bakmaya gitti kizini bosatti geldi diyecekler diye korkuyordur.. dedikoduyu cok yaptiysaniz size de yapilmasindan korktugunuz icindir.. dedikodu sarmalindan uzak biriyse niye korksun cekinsin ki.. kizinin ölmesini mi bekliyor..susup oturmak ancak dedikodu ve namus icerikli tehditler ve cemaat baskilari karsisinda görülür...

[
O en kolay iş. İptal ettirebilir kartı.

Anneme vuran adamin alnini karislarim alnini. O kim kopek de benim anama el kaldiracak. O eli ciktigi yere geri sokarlar valla

Umarım yeni nesil öğretmenlerin hepsi bu çift gibi değildir. Lütfen değil deyin. Kara kara düşünüyorum çocuklarımın beynini kimlere emanet edeceğim diye.

Ayrılın.
O huzursuz ortama gelen bebeğe yazık.
Annenizin ne suçu var hem
Olanlar unutulmaz daha fazla çirkinleşmeden ayrılın derim.

Anneme vuran babam olsa onu parçalarım elin adamı hele bir denesin. Gerçekten hala sanırım boşanacam diyorsanız sizde de psikolojik sıkıntılar var demektir tedavi olun bari o çocugu böyle bir hayata mahkum etmeyin.

Umarım yeni nesil öğretmenlerin hepsi bu çift gibi değildir. Lütfen değil deyin. Kara kara düşünüyorum çocuklarımın beynini kimlere emanet edeceğim diye.

Ben bu kadar aciz, kendini koruyamayan öğretmeni de kkda görüyorum sadece.
Ablalarım ve ben öğretmeniz, eşim öğretmen çevremde bol miktarda öğretmen var. Hepsi gayet normal, düzgün insanlar.
Dayakçı öğretmen, dayağa ses etmeyen öğretmen mi olur

Ya hocam Allah size önce ozguven versin sonra cesaret versin. Ne demek bana vurdu ne demek anneme vurdu. Ya siz neden okudunuz. Böyle bir insanı ömür boyu çekmek için mi. Derhal ayrılın böyle bir insan denen mahlukattan.

Siz öğretmen misiniz cidden?Kınamak haddim değil,kesinlikle kınamıyorum ama kendi ayakları üzerinde duran,davranışlarıyla öğrencilerine örnek olması gereken birinin bu tür muamelelere karşı bu kadar katlanması inanılır gibi değil.Konu şaka olamayacak kadar kötü.10 aydır bu kadar şiddete rağmen cidden şu an aklım almıyor.

Yine bir konuda sinir katsayım tavan yaptığı konudayım !
Hadi kocan dövdü sustun hakaretlerine sustun annene vurdu eee ???
Ben var ya o elini alır bir yerine gerçekten sokarım siz insan olduğunuzu falan unuttunuz sanırım ????

Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
Kocaniz gibi öfke kontrolu olmayan, anneye saygi göstermeyen, kadinlara siddet gösterecek bi karakteri olan insanin cocuguma asla ogretmenlik yapmasini istemem.
Yarin bu adam, cocugum sinir etse ona da vurur.

Annenizin yerinde olsam o adamdan bosanmazsaniz yüzünüze bakmam bidaha. Başına gelen herseyi hakediyosun derim.

Yarı kırkı nedir ya? Hala o evde kalmak için bahane mi uretiyorsunuz?

Annenizi de bebeginizi de alip gidin bi an önce. Hic mi birikmis paranız yok gerekirse bi gece bi otelde kalin oyle gidin.
Yerinizde olsam okuluna da gider herseyi anlatir rezil ederdim onu.

Şimdi sizde öğretmensiniz eşinizde öğretmen öyle mi?
Biz kimlere emanet ediyoruz çocuklarımızı dedirttiniz. Eşini ve eşinin annesini döven bir mahluk öğrencilerine neler yapmaz.
Hakkını savunamayan, kendisinin ve annesinin dövülmesinden sonra bile sanırım boşanacağım diyen bir öğretmen benim çocuğuma ne öğretebilecek.
Birde çocuk yapmışsınız bu adama tam tüy dikmiş. Maşallah diyelim ne diyelim biz.

Sadece basligi okumam yetti bir anda sinir basti urperdim siz hala daha sanirim diyorsunuz insallah hala o evde degilsinizdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…