Ah olur mu kadın yuvanı yıkma diyormuşyemiyecem yedirecem giymeyecek giydirecem tek başıma çocuk büyütecem sonra kocası denen p bana vurmaya kalkacak
kızım o anda bebeğini alıp o evden çıkmayıp beni bırak böyle büyüttüğüm kendine bu muameleyi reva görecek
orda evlatlıktan reddederim
büyük konuşuyorum yaparım
yıkmaz zaten konu sahibi yuvasınıAh olur mu kadın yuvanı yıkma diyormuşbunlar ailecek dayak arsızı olmuş gerçekten sinirden gülüyorum.
Ben yedi kat el olarak o anneye kalkan eli tutar kırardım şahit olsam olaya. Bunun evlatlığını geçtim.
Felaket bir aile yapıları var
ileride bu da kendi Çocuğundan dayağı yer yarabbi şükür der
Yani insan hiç değilse bu adam ileride çocuğuma da vurur diye düşünüp gerekeni yapar. Bu insanı bu kadar vazgeçilmez yapan nedir anlamıyorum? Darp raporu bile almamis. Alıp çalıştığı yere rezil etse az gelir. Kusura bakmasın şimdi evden gider bir süre sonra döner. Sanmıyorum bitireceğini. Ayrıca öğretmenlikle ne alakası var demiş. Ogrenciye yansıtmıyor olabilirsin ama madem çocuk psikolojisinden anlıyorsun önce kendi çocuğunu düşün.Kusura bakmayın ama on aylık evlilikte hamile haliyle devamlı dayak yiyen bir kadın, kendi geliri de varken çekip oturuyorsa eleştiri gelir. Sahipsiz zavallı bir kadındır geliri yoktur, mecburdur anlamaya çalışırsın da öğretmen bir kadın bu kadar aciz olamaz. Üstelik annesi fe bu dayaktan nasibini almış. Boşanacağım demiyor da sanırım diyor. Bu acizliğe maaşlı garanti meslekli bir kadın katlanıyorsa kimse de pışpışlamakk zorunda değil.
Bugüne kadar kendine nasıl yedirdin de durdun o adamın yanında ya? Bi de anneme vurdu diyosun daha akıl mı arıyosun. Yazık gerçekten yazık. O adamı koca diye tutacaksan yanında sana her şey müstehakta anneni bari yolla evineMerhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
O en kolay iş. İptal ettirebilir kartı.Simdi biz size memleketine git falan diyoruzda maas kartin insallah esinde degildir.genelde evlenince kocasina veren kadinlar cok var.ekonomik durumunuz iyiyse diyeyim gidin.boyle yasanmaz be kardesim yazik etme kendine.cocugun buyudugunde babasindan utanacak keske bu adamla evlenmeseydin bile diyecek..raporunu al ve bosan.ya da sessizce bosan esinden korkuyorsan ama orda kalma
Umarım yeni nesil öğretmenlerin hepsi bu çift gibi değildir. Lütfen değil deyin. Kara kara düşünüyorum çocuklarımın beynini kimlere emanet edeceğim diye.Bir de soruyor musunuz?
Allahım bu kkdaki öğretmenler beni benden alıyor. Pes. Bir de eğitimci olacaksınız.
Hemen ilk geceden hamile kalmalar, dayak yiyip sineye çekmeler. Yetiştirdiğiniz kız öğrencilerinize de kocandır çek mi diyorsunuz?
Umarım yeni nesil öğretmenlerin hepsi bu çift gibi değildir. Lütfen değil deyin. Kara kara düşünüyorum çocuklarımın beynini kimlere emanet edeceğim diye.
Kocaniz gibi öfke kontrolu olmayan, anneye saygi göstermeyen, kadinlara siddet gösterecek bi karakteri olan insanin cocuguma asla ogretmenlik yapmasini istemem.Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?