Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmayin! Bunu neden kendinize yapiyorsunuz?
Elin adami anneme sesini yükseltse bile bogarim.

10 aylık evlilik ve 9 aylık bebek.
Ne aceleniz var?
Hemen bir bebek..
En azından 1 yil bekleseydiniz..
Eğitimli bir kadın bile ilk aydan hamile kalıyorsa denecek laf yok.
Böyle bir küfürbaz dayakçı bir pislikle ömür boyu bağınız var artık.
Çocuğunuzun babası böyle biri işte.
O çocuğa çok yazık.

Geçmiş olsun.

Nasıl annenize vurdu?! hem sizde şiddet görüyorsunuz ama bebek yaptınız üstelik ogretmensiniz! Annenize vurdu siz hala aynı evdemisiniz? Aman Allahim aklımı koru bu nasil bir olay

Boyle adamdan olan çocuğa uzuldum...kendin annen ve en onemlisi cocugun icin kurtul o terbiye yoksunu adamdan.kendine yeni hayat kur ayaklarının ustunde dur daha mutlu olursun.sakin kendini de anneni de daha faxla ezdirme. Zamaninda cok taviz vermissin belliki.bu yüzden bu kadar ileri gidebilmis. Bundansonra vermemelisin..hakkinda hayirlisi olsun. Anneye vuran o eli kirilsin o koca musveddesinin

Beddua etmek istemiyorum ama size vuran eli kırılsın pislik terbiyesiz ahlaksız.
Anneniz ne yaptı çok merak etdim ayrılmanız destekler mi?ne düşünüyor ?
Varsayalım ki desteklemedi siz kendinize maddi olarak yetersnz elbet annenizle aranız düzelir böyle şey görülüp duyulmadı pislik anormal yaratık terbiyesiz ahlaksız çok sinirliyim

Arkadaşlar Kadın lohusa daha 20 gün önce doğum yapmış, bu kadar üstüne gidilmezki!
Siz nasıl öğretmensiniz, ne kadar eziksiniz ne kadar acizsiniz falan...
Buraya moral bulmaya yol aramaya gelmiş, milette kadını yerden yere vurmuş, şuan belliki zor bir dönemden geçiyor, ne olur sanki biraz daha yumuşak yorum yapıp yol göstersek... eşi denilen “aciz” fiziksel şiddet uygulamış evet ama burada yorum yapanların bir kısmıda manevi şiddet uyguluyor şuan bu arkadaşa! lütfen bu kadar acımasız sert yorum yapmayalım.

yapılacak şey belli. Lohusa olduğun için sen sağlıklı düşünemiyor olabilirsin.Ama olmaz böyle bir adamla.

allah yardmciniz olsun. esinizi en iyi siz taniyorsunuz. icinizdeki ses artik bu adamla olmayacagini soyluyor sanirim size de. bosan demek bizlere kolay karari vermek size zor ama artik bir cocugunuz var ve onun nasil bir ortamda yetismesini isterseniz ona gore karar verin. Allah yar ve yardimciniz olsun tekrar...

ne zannediyor kendini bu ayı bozuntusu..
şimdiye kadar durmanız hata..
sanırım boşancam ne demek...
çocuk da yapmışsın, kaç kurtar hem kendini hem çocuğunu..

SANIRIM MI?????Sen aklini mi kaybettin?O serseri adam belli ki kafana vurmuş Kendine gel o adamin sana ne getirisi olacak nasil bir gelecek planlıyorsun???Cok üzüldüm annenize cokk

neden bu adamı seçtiniz? neden böyle oldu?
anneniz ya anneniz, yeri göğu nasıl parçalamadınız annenize vururken, öyle uzuldum ki.

Ana kız ne içtiniz de bu kafalara eriştiniz merak ediyorum.

Yok Allahını seversen boşanma daha bütün aileni dövmediGelip buraya yazmak yerine gidip dava açta dava açınca buraya yaz en azından dava açmış diye seviniriz.Şuan siz boşanmadan biz burdan müdahale edemeyiz

Neden kendine yapılanları hazmettin ki ? Öğrencilerini de dövüyor mu acaba bu adam. Şimdi “neden hemen çocuk yaptın”diyenler gelecek. Lütfen demeyin, bayan lohusaymış. Normalde ben de “lohusalık halinde karar vermeyin” derdim ama korkunç şeylerden bahsediyorsunuz. Neden şimdiye kadar katlandınız ki? Ya yumruklardan biri bebeğe gelseydi. Düşünmek bile korkunç. Allah sizi bir an önce bu adamdan kurtarsın. Daha cicim aylarında nasıl bu hale gelebilir bir insan aklım almıyor

Tesekur ederim canım.yine duygusal.animdayim bunuda görünce gözyaşım süzüldü.kizma belki onlarda cesaret bulamıyodur nebilim belki bastırılmıştır . Bende öyleydim biara .bigun eşimle çok kötü kavga etmiştik o gün çok korkmuştum ondan beni öldurucegini düşünmüştum.( Daha önce şiddet uygulamadi bana ama ) Ogün gözü dönmüştu çok ofkeliydi.annemi aradım o dışarı çıkarken .gelin beni alın bu adam bana zarar verebilir cok sinirli korktum dedim .annem bana biz hep senin peşinden mi kocasaz dedi saat gecenin 10 bu 11 .tek başıma da cikip gidemedim.nolucaksa olsun dedim hatta insallah beni oldururde bende kurtulurum dedim.cunku annem zaten o cumlesiule beni diri diri toprağa gömdü .az önce yine kavga ettik .hep ediyoruz zaten.allah bizim sonumuzuda hayır etsin.aile aile olmayınca bı yerde tıkanıyor insan işte.... oyuzden kızamıyorum böyle konularda kimseye belki onunda bı sebebi vardır belki korkuyodur herturlu şey olabilir.beni daha güçlü hissettirdigin için teşekkür ederim buarada Black Wine

Bu arada olayı haber sanmıştım .bazen başkaları yazıyorya böyle böyle olmuş diye.

S snsobe şimdiye kadar seni durduran neydi onuda aciklarmisin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…