Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ellerim titredi basligi gorunce bile hicbir yorumu okumadan yaziyorum.
Koca sifati ile hayatima aldigim kisi benim anneme nasil vurabilir ya? Bu cesareti nasil alabilir? Siz naptiniz ortaligi yikip polis cagirip adami yaka paca evden kovmadiniz mi? Anneniz ne tepki verdi? Nasil bu konuyu acacak kadar sakinsiniz bu kadar mi sindirildiniz inanamiyorum gercekten.

Daha önceleri affetmişsin o yüzden annene de vurma cesareti göstermiş. Mesleği olanlar bile böyle pısıyorsa ev hanımları ne halde dicem ama onlar daha cok kendine güveniyor. O rezil kocanı boşa şiddet kanıtın varsa donuna kadar al. Senin maaşın var kul köle olması gerekirken yaptıgı rezilliğe bak

Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
nasıl sana annene ? eh çocuğu döver.
yarı kırkı ne ayrıca çıkın gidin annenizde tuhaf dayak yedi hala o evde mi?

Yeni üyesiniz umarım konunuz gerçek değildir,zira böyle bir adama yorum dahi yazamayacagim

10 aylık evlisiniz.. Her tartışmada size şiddet uygulayan bir psikopattan çocuk yapmasaydınız keşke
İlk aydan hamile kaldınız galiba?

dayak yediğin adamla aynı yatağa girip sevişmek için kaçıncı seviye hırs lazım cidden merak ettim..

Anneniz özür dilemeli bence. Yüce bir şahsiyeti analı kızlı çileden çıkartmışsınız. Bunun bir bedeli olmalıydı (!)

Anneme vuran eli kirarim ve derhal o insanın soyadından vazgeçerim.

Ben buraya bunu yazacağıma o adamı savcılığa şikayet etmiş tekmeyi basmıştım ,sen kimsin .... anneme vurursun senin o eşin olacak adamı da inşallah ileri de çocuğu döver Amin .

155 kuzum 156 su numaralari aklina kazi of.of o anda arayacaktin hemen.geleceklerdi havanligi ele almis

nasıl sana annene ? eh çocuğu döver.
yarı kırkı ne ayrıca çıkın gidin annenizde tuhaf dayak yedi hala o evde mi?
Hayret edici durum benim olsa kolumdan tutar götürür o evden

Kanamam var ve 1200 km araç kullanmam gerekecek açıkçası çaresizim

gidesin yok yani.
neyse anneni tembihle o zaman karışmasın bir daha siz kavga ederken.
sizde yiyin sopanızı oturun.
bahaneler arkasına sığınmayın.
neticede herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.

Bir de öğretmen olucak!!! El iyisidir bunlar dışarda temiz ahlaklı düzgün görünürler birde.

Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
Yere batsin onun ogretmenligi karisina vuran elin cocuga acirmi ?bu simdi kadina siddettinde karsisindadir adam sayip veliler emaneet ediyor cocuklarini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…