- 17 Temmuz 2018
- 4.185
- 19.398
- 208
nasıl sana annene ? eh çocuğu döver.Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
Bi mahkememiz var zaten. Pandemiden dolayı ertelendi. Darp raporu almıştım. Ama ben bıçak çektiğim için ben suçlu duruma düştüm. Bu yüzden ikimiz de ilk duruşmada geri çektik. Kamu davası görülecek. Ama durum benim aleyhime döndü. Kendimi korumak istemiştim sadece. Bir de hamileliğimin ilk zamanlarıydı çok gergindim. Yaptığım yanlıştı biliyorum
Yeni üyesiniz umarım konunuz gerçek değildir,zira böyle bir adama yorum dahi yazamayacagimMerhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Evet seviyorum diye diye gözümü kör ettim. Suç bende. Hiç güzel şeyler yaşayamadım hep içimde kaldı. Bu psikolojiyi yaşamayan bilemez. Elinde değil hırs yapıyorsun ama her şey daha çıkmaza giriyor.
Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Ben buraya bunu yazacağıma o adamı savcılığa şikayet etmiş tekmeyi basmıştım ,sen kimsin .... anneme vurursunMerhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Hayret edici durum benim olsa kolumdan tutar götürür o evdennasıl sana annene ? eh çocuğu döver.
yarı kırkı ne ayrıca çıkın gidin annenizde tuhaf dayak yedi hala o evde mi?
Kanamam var ve 1200 km araç kullanmam gerekecek açıkçası çaresizim
Bir de öğretmen olucak!!! El iyisidir bunlar dışarda temiz ahlaklı düzgün görünürler birde.Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Yere batsin onun ogretmenligi karisina vuran elin cocuga acirmi ?bu simdi kadina siddettinde karsisindadir adam sayip veliler emaneet ediyor cocuklariniMeslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?