Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka mı bu konu? Elinizde mesleğiniz var ve siz hala sanırım boşanacağım mı diyorsunuz! Acayip sinirlendim, kadına el kalkmaz onu geçtim anneye hiç kalkmaz, o kalkan el itina ile kırılması lazım, sonra tabiki boşan

Yada konu sahibi bizden sende onun annesine vur dememizi bekliyor sanirim!

saçma sapan bahaneler ileri sürmüş bide.
yarı kırk ne Allah aşkına..
lohusa kanaması da nasıl oluyor bilmiyoruz sanki.
Gitmek isteyen her türlü gider yani gelip alcak babası da mi yok yada taksiye binip gitme imkanı.

Sanırım mı? Gerçek değilsinizdir inşallah. Kendinize yapılanı hazmetmeniz de iyi bir şey değil. Normal olduğunuzu düşünmüyorum. İşiniz gücünüz var. Ha olmasa da olur bu adam çekilir mi? Böyle bir adam öğretmen bir de yazık.

Ben o yaratığı naparım biliyormusun? anneme vurdu ne demek ya. Sanırım boşanacağım diyor bide. Boşanmak kolay değil ama böyle bir yaratıkla da yaşanmaz. Bu yere kadar sen getirmişsin durumu. Her tartışmada anneme küfür ediyor nedir ya. Ben onun anneme vuran elini kırardım oracıkta. Pislik be. Boşan sakın sakin kalma. Haberlerde ki cinayet vakalarından yaşama Allah korusun.

Lohusa kadin 1200 km arac kullanacak yapmayin Allah korusun kaza yapsa.
Babaniz gelsin sizi alsin mumkunse
Kocasına bıçak çekecek kadar psikolojisi çökmüş zaten. Ya kocası yüzünden bebeğini öldürmeye kalkışırsa.

gücün yetmiyor mu hemen polis çağır!
ne demek sanırım boşanmak
Hemen polis çağırın tutanak tutturun kasten yaralamadan işlem yapsınlar

Peki anneniz ne yapti bu durum karşısında gerçekten bu duruma katlanmak istiyor musunuz mesleğiniz var üstelik egitimcisiniz lütfen kendinize ve ailenize eziyet etmeyin birakin ininde kalsın saygısız ve hadsiz adam

Bir tek bebeğinize üzüldüm Allah yardımcısı olsun .

Umarım konu fake'tir.Yoksa siz de eşiniz de nasıl öğretmenlersiniz anlayamadım ben.

Adamdan ayrılmayı düşünmeniz için illa annenizi dövmesi mi gerekiyordu??? Yazık yaa cidden yazık. Okuyup kendi ayaklarının üzerinde durabiliosun ama kafa çalışmıyor.O kadar dayak ye bi de üstüne çocuk yap.Kendinizi koruyamıyorsunuz bari boşanın da çocuğunuzu koruyun.Allah akıl fikir versin

Gitmek isteyen her türlü gider yani gelip alcak babası da mi yok yada taksiye binip gitme imkanı.

yani insan o sinirle çıkar. ana kız tuhaf. adam dövmüş annesi hala adamın evinde aynı çatı altında kalmış.
yarı kırk önemli tabi. dayaktan, gururunun kırılmasından çok daha mühim mesele..

Neden göz yumdun şimdiye kadar hamilesin diye mi? Arkadanda küfür ediyormuş zaten ne bekliyordun ki...Offf Offf bunlar nasıl ailelerde yetişiyor yaaa...

yani insan o sinirle çıkar. ana kız tuhaf. adam dövmüş annesi hala adamın evinde aynı çatı altında kalmış.
yarı kırk önemli tabi. dayaktan, gururunun kırılmasından çok daha mühim mesele..
Güler misin ağlar mısın garip bi durum valla şaştım napcak meraktayım

Annene bunu yaşattığın için sen suçlusun. Böyle bi adama nasıl tahammül edebilirsin. Kendine değer vermiyorsan bile anne baban için kimsenin kılına zarar vermesine izin veremezsin. Susmuş susmuş tepene çıkartmışsın. Çok üzüldüm annene. Ha sen dövmüşsün ha kocana dövdürmüşsün.

Gerceksen Allah sana akıl fikir versin. Sana şiddet uygulayanla evli kaldığın için, hamile kaldığın için, annene vurulmasına göz yumdugun için. Allah akıl fikir versinmne iyi etmişsin de böyle sevgi dolu bir ortama bir de bebek getirmişsin. Bu senin sorumluluğun biliyorsun değil mi?

Ne yalnışı ya yalnış falan değil yaptığın. Hamile kadına şiddet uygulayan hayvana karşı öylece durup bakackmıydın? Bıçak falan girmiş işin içine. Bide hala sanırım boşanacağım nasıl yazabiliyorsun?

Daha neler okuyacağım bugun. Siz zamanında yapmanız gerekeni yapmayınca cesaretlenip o size yapmıs. Derhal evi terkedip mahkemeye vermezseniz yarın annenizin yanına babanizi da ekleyip döver.

Bana öyle geldi ki siz bosanmazsiniz. Diyecek çok şey var ama diyemiyorum. Konu çok sinirlerimi bozdu. Hala da mesleğinde çok iyi bilmem ne diye o yaratığı savunuyorsunuz. Anneye çok ama çok üzüldüm elleri kırılsın pisliğin. Her konuda mesleğin karıştırılmasına ne kadar sinir olsam da olmaz olsun öyle öğretmen yemişim onun öğretmenliğini. Kendini egitememis karaktersiz mi eğitim verecekmiş çocuklara ? Yazıklar olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…