Sen kendini ne sanıyorsun burda sacma sapan boş işlerle uğrası olan fake olan olmayan hesapların ızlenimi halıne gelmiş bir olayda kaos yaratıcak seyler yazıyorsun. Bıçakladın ve ya bıçaklamadın bu senin sorunun sen buraya post acarsan herkes yorumunu yazar yönetim adı altında bırıleri tutup insanları suçluyor sacma sapan yorumlar yazıyor yok anayasada şu anayasada bu senin aklında boyle bişey yapmak varsa kardesim gelip burda fikrini sormıycam milletin bu kadar acizmisiniz be aç boşanma davanı bitti gitti ne diye ortalığı ayağa kaldırıcak seyler yazıp duruyorsunuz
hepiniz hastasınız ya kadın cinnet geçirdim diyor burda birilerini zan altında bırakıyorsnz bu hesaplarn hepsi fake kıme ne ınanyorz mantıklı bi site değil zaten kesinlikle bu kdnlr kulubu kapatılmalı bu yazan kadında başına gelrse ne yapcagno yazmş boş ınsanlarsınz evde oturup kaos yaratıcak konular yazmaktan başka hiç bi işe yaramıyorsunuz oturun evde kocalarınıza çoluk çocuklarınıza bakın be boşanmaların artıl sebebi işte bu boş işsiz evde oturmuş kadınlar yüzünden oluyor emınımki bu konu da fake maksat hepiniz kendinze oyuncak edicek se
Senin bir önceki konunu da okudum sacma sapan şeyler yazıp burda ınsanlara kaos yarattrma. 2. Ci bir diğeri polisler içinde kaldım eşim sormadı. Polislerin içinde kaldım nedir yaaaaaa... polis ayrıca sana o kelimeyi kullanmaz benim eşimde asayişte ve bu senin yazmış oldugun kadar basıt olmuş olsaydı benim bugum kocam dısarda degıl yanı dizimin dibinde otururdu ulan bı en ufak olayda bıle sorustma günler sürüyor hepiniz hastasınız ya ayrıca sen cinnet geçirdim diyorsn burda Cahil cahil kendni bi nimetten sayaN birileri başka Kadınların yorumlrna göre yaptıgını ima ediyor zan altında bırakıyor bu hesaplarn hepsi fake kıme ne ınanyorz mantıklı bi site değil zaten kesinlikle bu kdnlr kulubu kapatılmalı Yorum yazan kadınlar sen boyle sacma bi post actıgın için kendini senn yerine koyark kendi dusuncsmi yazmış seni bu suca suruklememş ne boş ınsanlarsınz evde oturup kaos yaratıcak konular yazmaktan başka hiç bi işe yaramıyorsunuz. Dünyada bi amacınız olsun ya çalışın ekonomık yönden. Yada kırın dizinizi evinizde oturum interneti boş boş şeylere kullanmayın. bu boş işsiz evde oturmuş kadınlar yüzünden Ne oluyorsa oluyor emınımki bu konu da fake maksat hepiniz kendinze oyuncak edicek seyler arıyorsunz dicek bişey bulamıyorm. Tiksiniyorum..... yönetici hanım da milleti azmettirici diye suçluyordunuz ya şu olaya da el atın böyle propagandaya yer vermeyin... hani anayasa maddeleri gereğincee