kocam beni arzulamıyor...(

Benim eşimde aynı.nisanliyken arzu istek tavandi ulaşamadığı için şimdi tabi yanibasindayim canı ne zaman isterse kacmiyoruz ya modunda

vay be buda ayrı bi sorun tabii fazla istekli olsa ayrı dert olmasa ayrı

iyide adamı bırak biraz dinlensin bu ne yaaa hergun bazen gün aşırı
yazıyı 3 kere okudum , yanlışmı okuyorum acaba diye , herkes sabah aksam yapıyor falan zannediyorsun herhalde ,
yok bacım yalan haber onlar
gün aşırı ne demek ?

bir de aslında kızdığım nokta da şu, benşmde bazen aklımda yokken yatmışız uyucaz falan benimle oynaşıyo, oramı buramı okşuyo falan, hazırlıyor beni sonra da uyuyup kalıyo bende öyle sap gibi kalıyorum afedersiniz, buna ne diyeceksiniz

Eşimde sorun yok bende sorun sen ne ile bekleniyorsunuz suyun mu farklı nedir hahah

bence hiç üstüne gitme. o istediği zaman da sende hazır nazır onu bekleme. naza çekmek gerek bence. ben diyorum ama bende yapmıyorum. bende 1 yıllık evliyim bu ayın 24'ünde 1 yıl olacak. biz bi de bebek çalışmalarına başldık. dün yumurtalama günümdü,uyudu :) neymiş, bu işler planla olack şeyler değilmiş. bende o o işin meraklısı değilim zaten. bu ayda geçti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…