- Konu Sahibi SekerAnnee
-
senhergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
sen hergün istersen adama fırsat kalmazki bekle birazcık:)hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Hakkat o neye benziyormuş,şekli L miymiş de adı viblatörmüşyatak odasına renk getiren viblatörü unutmuş değilim hala
Konu sahibi viblator diye acmistida konuyu sen once dogru sole die yazmislardibu viblatör olayını anlamadım ben.. vibratör değil mi doğrusu
dün yanaşmadım bakalım bugün de dayanabilirsen hiç oralı bile olmıcamSen yanaş canım ne var bunda, sevişmenin gururu olmaz Ayrıca gün aşırı yapmak da pek sık geldi bana, 3-5 gün özlet kendini,
Tuhhh baya eglenceli konuyu kacirmisim valla ama yetistim konu sahibem valla bende senin gibi libido tavann 3.5 yillik evliyim hic azalma yok ayni tempo devam ediyoruz genellikle ben ilk adimi atarim esimde adet bitimlerin dr genellikle yanasir
Yanasmasida aynen soyle
Sisssssst kiz yaramazlik yapalim mi ?
Biktim bu sozden azcik gel op kokla yok
Yaramazliktan bugun ceza alicaz valla normal yani birak kendi haline
Seni arzulamasa sen yanastiginda da sana karsilik vermez
dün yanaşmadım bakalım bugün de dayanabilirsen hiç oralı bile olmıcam
hadı bakalım ınsallah kız tabı dayanabılırsen :) dun gece sarılıp uyuduydun... gercı bu gece senı aramızda gormezsek anlarız kı adamın ustune atladın
yoo çıplak bile geziliyo evde rahat ol :)
zaten neden seni görmesin ki. ya da sen onu neden görmeyesin?
sabah seksinin yeri ayrı gece seksinin ayrı
yatak odasndaki ayrı duştaki ayrı
örnekleri çoğaltabilirim
eşimi nerdeyse 20 gündür görmüyorum kusura kalmayın en iyisi susayım ben
yok ya valla bugün kararlıyım uslu durucamvallaa hiç sanmıyorum sen bu gece aramızda yoksun gıbı
yok ya valla bugün kararlıyım uslu durucam
Valla yaramaz cocuk gibi hissetmiyo degilim bazenhaa haa yaramazlık guzelmıs :) benım kı de gel senınle bır yatak odasına gıdelım dıyor
Kiyamam uzaklarda mi kocan bende uc gundur bulamiyorum herifi simdi karsimda da mubarek gece yaramazlik olmaz diyorumbende kocamı ozledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?