kocam beni arzulamıyor...(

Sen biraz fırsat ver hiç yanaşma bak bakalım ne kadar süre sonra gelecek. Kocanın hoşuna gidiyordur senin yanaşman alıştırmışsın . Otomatiğe bağlamışsın kız sen bekle o yanaşana kadar . Seni redetmiyorsa sorun yok . Bekle ha azıtma sakın :)))

hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Bende oleyim ama biz daha istekliyiz onlarin cosmasina firsat vermiyoruz ki ben 3 gun tuttum kendimi yanasmadim aa bi baktim benimki yanasiyo bana:) cok takilma bosver yani sonucta yine yapiyosa sorun yok bence sahsen ben alistim bu duruma:)cunku ben daha cok istekliyim ona gore bende 1 yil olmadi daha evleneli kanimiz deli akiyo demekki:)

Bittercoffee çok teşekkür ederim canım hayırlısı boyleymis diyorum yapacak başka neyim var.Allah seni oğluna da hayırlı uzun ömürler versin. iyi ki burası var işte bu yüzden ...
Aminn Allah razı olsun canım..
Evet ya insanın kafası dağılıyo.. bazen gülmekten sinir minir kalmıyo.. terapi gibi burası.. tüm k.k. ailesi hepiniz süpersiniz..
Bizde 2.bebişi istiyoruz nerdeyse 1 senedir ama tık yok daha demek ki var bi vakti saati, vardır bunda da bi hayır diyorum..

Cnm gün aşırı demek GündüZ demek değil 2 günde bir demek

Bence seni istememekten mi yoksa hormonal yetersizliklerini mi onu araştır. Eğer düzenli mastürbasyon yapıyorsa evlilikten önce alıştığı içindir. Onun için de artık psikolojik bir tedavi. Olayı direk kendine bağlama. Buna benzer konu çok gördüm kk da. Evlenmeden önce karşı tarafı cinsel olarak tanımak önemli işte. Demekki bu rutin de insanlar var. Senle çok alakası yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…