- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Ahhh bana göre en iyisi aslinda :)Aynen :) biz napalım haftada 1 iki hafta da bir
Sağol ama suan baslamadan bitti yıldızlı gece kızım rüyasında parlak bir böcek görmüş ağlıyor
Ahhh bana göre en iyisi aslinda :)
Hamileydim Tedirgin oldum 30 gün öyle bebegimin kalbi durdu 15 gün öyle derken ..Talihim yok Bahtım kara böyle hayat Batsın yere diye cigirasim geldi.valla gözüm kalmadı fesatlanmadım bizim de oğluş böyle en can alıcı zamanlarda dikilir tepemize
Nasıl ya bebeğin iyi mi şimdi? Üzüldüm yaHamileydim Tedirgin oldum 30 gün öyle bebegimin kalbi durdu 15 gün öyle derken ..Talihim yok Bahtım kara böyle hayat Batsın yere diye cigirasim geldi.
Bende oleyim ama biz daha istekliyiz onlarin cosmasina firsat vermiyoruz kihergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
İlahi ben de bin türlü bahane ariyorum ara vermek icin bazen arayi baya açtigim oluyo üst üste oldugu zamanlar :)Niyeki
Ben örümcek bağladı artik diyorum kocama çok ara verince
kürtaj oldum canım kendimi toparlamaya çalışıyorum.Nasıl ya bebeğin iyi mi şimdi? Üzüldüm ya
Canım ya kıyamam.. vardır bunda da bi hayır.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.. kızına da sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..kürtaj oldum canım kendimi toparlamaya çalışıyorum.
Sen yorganin altina saklaniyosunda o yorgan nasil duruyo ustunuzde2 buçuk yıllık evliyim hala gündüz yapamam bi acayip oluyorum illa yorgan altına saklancam
Aminn Allah razı olsun canım..Bittercoffee çok teşekkür ederim canım hayırlısı boyleymis diyorum yapacak başka neyim var.Allah seni oğluna da hayırlı uzun ömürler versin. iyi ki burası var işte bu yüzden ...
Cnm gün aşırı demek GündüZ demek değil 2 günde bir demekYahu ARKADAŞLAR... ben de bisey sorabilir miyim ya. ?
Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;
Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarımne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz
slm arkadaşlar belki benim durumumda olan biri vardır dertleşiriz diye içimi dökeyim dedim.. 1 yıla yakındır evliyim, cinsellik konusunda ilk adımı hep ben atıyorum.. yani kocam beni arzulamıyor gibi hissediyorum ben hiç adım atmasam yanaşmasam o aylarca yapmasa durabilir gibi ve bu benim artık canımı sıkmaya başladı sizce ne yapabilirim ben mi abartıyorum
hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?