- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
bana da bana daKızlar püf noktası ne bana da söyleyin.. ayda bikaç kere ben sokulurum onun dışında hep eşim geliyo ve adam kedi gibi peşimde fırsat kolluyobana da istek yollayın yaaa lütfen lütfen lütfeeennn piyasada damla mamla bi halt bırakmadım hiçbiri de bi işe yaramıyo faso fiso
Bilmiyorum ki genel tüylüyüm o yüzden alamam da.merak etme bende öyle düşünürdüm ama insanın en yakını kocası oluyor hiç kimsenin hatta annenin yanında rahat olamayacağın kadar kocanın yanında rahat oluyorsun
evet doğru teşhis ben onaylıyorum.peki erkeğinki nasıl artıcak bari onuda teşhis etanaliz yapacam kaçılıın;
bence çok sık cinsel ilişki,
kadının libidosunu artırırken erkeğinkini düşürüyor.
goha dediydi dersiniz, deneyin bakayım.
Su an bekarım ama. Bu yüzden. Sonra sonra acilacam :)niye utanmalı mıyız ? eşin o senin birlikte olduğun en özel şeyleri paylaştığın kişi.
Keçi boynuzu macunu yedir herifeevet doğru teşhis ben onaylıyorum.peki erkeğinki nasıl artıcak bari onuda teşhis et
evet doğru teşhis ben onaylıyorum.peki erkeğinki nasıl artıcak bari onuda teşhis et
amanın valla bir tanıdık da dediydi, iş oraya gelince gözü görmez erkeğin falan diyeoyle dusunme ıste esın seı begendıkten sonra onemı yok hem o sırada kım dusunuyor vucudu utanmayı
Evlenince de bir konu açıyım. Gerçekten öyle oluyormuş falanBöyle diyenleri de gördük evlenince böyle şikayet gelir neden günde 3 kez olmuyor diye
yatak odasına renk getiren viblatörü unutmuş değilim hala
beslenme ve seksi seksi dolaşmak evdeevet doğru teşhis ben onaylıyorum.peki erkeğinki nasıl artıcak bari onuda teşhis et
evet doğru teşhis ben onaylıyorum.peki erkeğinki nasıl artıcak bari onuda teşhis et
Çok komiksin :))))Adamın motor hararet yapıyoraz beklede tabancası dolsun sonra ateş etmek için fellik fellik seni arıicak
hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
yani bende hep hayal ederdim ben kaçayım o peşimden koşsun falan ama benim libidom geçti valla. meğer içimde uyuyan bir canavar varmış :)
Sen adamın teklif etmesine müsade etmiyormuşsun ki zatenhergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?