kocam beni arzulamıyor...(

bana da bana da

Konu sahibi, sana şimdi olacakları söylüyorum. İlerde eşinle ilgili güzel bir konu açtığında seni birileri vurmak istediği zaman,sırf konu başlığına bakarak ""Aaaa ama senin eşin seni arzulamıyor ki. Tüü kakaaa"" gibi şeylerle saldıracaklar :))Halbuki hergün cinsellik yaşıyorsunuz. Benim de bu tarz bir konum var da,(ben olur olmadık zamanlarda istiyorum libido tavan malesef) birisi bana aynısını söylemişti,senin de başına gelirse şaşma diye söylüyorum

her gün yapma meselesine herkes şaşırmış böyle bir tepki beklemiyordum yeni evli olduğum için heralde normal gibi geliyordu... kızlar işin sırrı bol bol meyve ve kuruyemiş sanırım her akşam eşinizi bunlarla besleyin

yani benim eşimin dediğine göre öyle yoksa bu kadar enerjik olamam diyor..

analiz yapacam kaçılıın;

bence çok sık cinsel ilişki,
kadının libidosunu artırırken erkeğinkini düşürüyor.

goha dediydi dersiniz, deneyin bakayım.
evet doğru teşhis ben onaylıyorum.peki erkeğinki nasıl artıcak bari onuda teşhis et

evet doğru teşhis ben onaylıyorum.peki erkeğinki nasıl artıcak bari onuda teşhis et
beslenme ve seksi seksi dolaşmak evde goha doğru demiş..konu sahibi fırsat vermemişsin adam..bi de bu baskın olmakla da alakalı sanki..baskın ya da girişken olan hangisi ise o daha atılgan olabilir. bir de yorgun olunca gerçekten vücut tepki vermiyor, kendimden biliyorum. istiyorum ama vücut, beyin o kadar yorgun oluyor ki geçiş yapamıyorum kafa olarak da. bi psikolog seks yemek gibidir yedikçe yersin yemezsen aramazsın gibi birşey söylemişti. hak veriyorum, sevişmedikçe unutuyorsun o hazzı bir de vücut, kaslar da uzaklaşıyor olaydan. mesela ben 5 günden fazla ara verince vücuduma dokunulmasından bile aşırı huylanıyorum, kaslarım tembelleşiyor. kendi vücudunuzu tanıyın, eşlerinizinkini de. bir de fit olmak da çok daha zevkli kılıyor bence olayı. daha kolay pozisyon değiştirip, daha aktif olunca daha çok keyif alıyor insan bence..daha anlatmayım

hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor

iyide adamı bırak biraz dinlensin bu ne yaaa hergun bazen gün aşırı
yazıyı 3 kere okudum , yanlışmı okuyorum acaba diye , herkes sabah aksam yapıyor falan zannediyorsun herhalde ,
yok bacım yalan haber onlar

bi de nişanlılık döneminde adam sürekli 'gör bak neler olacak' gibisinden sürekli ateşlemiş seni. aslında sen masumsun konu sahibi:) bunun çok muhabbetini yapmak da icraat olarak tersini sergiletebiliyor insana. bunu da kendimden biliyorumbi ara hep konuşur konuşur fantazi anlatırdım eşime eve gidince yatışşş sonra da zavallı kocam benim harladığım kendi ateşinde yanmadan köz oluveriyordu

Kiz kardesimin nisanlisi hergun bize gelirdi Rahmetli babam bir gun sakayla karisik dediki oglum hergun burdasin bir firsat verde bizde size gelelim sizinkide o hesap gunasiri yada hergun iliski var ama ben isteyince oluyor demissiniz bir firsat verin bakalim adama nefes alsin o istemesine zamani olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…