kocam beni arzulamıyor...(

Sonra beyim beni neden aldattı diye konu açmayasın buraya, dikkat et. Gündüz vakti striptiz yapan hatun bulursa yandın sen
Benimkide konu sahibi gibi :) ilk zamanlar bende her gün istiodum meğersem adamların mekanizması bizimki gibi değilmiş bana diodu nasıl yoruluyorum sen bilio musun sen anca yat gel kocacım gel de diodu haklıymışta biz belimizi onlar kadar oynatmıyoruz yat aşşağa gitsin hep

yani bazen düşünüyorum dur biraz bekleyeyim de o gelsin falan diye ama yine ben dayanamıyorum yapışıyorum hemen

hee sen adama fırsat vermeden yapış sonra esım benı arzulamıyor de bı on dakıka beklesen belkı adam ataack adımı ama senden fırat bulamıyordur baksana

haklısın aalında bu işin sonucunda kolunu kaldıracak dermanı kalmıyor zaten hemen uyuyakalıyor

Anam bi de hep yatıyor musun öyle. Kesin aldatır kesin

Evirim çevirmek lazım

Adam sürekli benim istekli olmamdan bıkar mı sizce biraz kendi haline mi bıraksam, hatta o istediğinde olmaz falan mı desem ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…