kocam beni arzulamıyor...(

yok yahu öyle demek istemiyorum. yani böyle sarılarak seni koklayarak yatayım uyuyayım bana yeter diyor.. demek istiyorum
Canım işte asıl sevgi aşk bu azgın bi adam olsaydı Allah korusun başınıza birşey gelseydi yetemeseydiniz başka kadınlara hoplardı en azından kocanıza güvenebileceğiniz bir nokta var yani uçukuruna düşkün değil..

HE YAA essah tabı :) evlenınce bak nasıl bakıyon nasıl görüyon tatlım bak mesela benım esım sureklı gunduzlerı yapmayı seven bırı o ısteyınce sende ıstıyosun sonucta
Ama vücuduma güvenemiyorum yaa. Ondan birazda. Hemde utanırım ya.

Ama vücuduma güvenemiyorum yaa. Ondan birazda. Hemde utanırım ya.
merak etme bende öyle düşünürdüm ama insanın en yakını kocası oluyor hiç kimsenin hatta annenin yanında rahat olamayacağın kadar kocanın yanında rahat oluyorsun

iyi de bir bırakın bakalım teklif edecek mi

her gün gelene ben ne zaman teklif edeyim der adam yani

ben de 10 gün adam gelmedi sandım
kocan seni arzuluyor sen farkında değilsin. eger sen istemesen o yanaşmıyorsa, bekleyeceksin. o sana el attığında sen karşılık vereceksin. okudum hergun yada gun aşırı oluor gibi bir şey yazmışsın..
e demek ki adam seni arzuluyor. hadi gel dediğinde gelmessse istemiyorum diyip 2-3 ay birlikte olmadığınız olursa o zaman arzulamıyor diye konu acarsın.
sen adamları azgın teke mi sanıyorsun arkadaşım... ne yapacaklar salyaları aka aka senin peşinden koşacak adamcağız.

niye utanmalı mıyız ? eşin o senin birlikte olduğun en özel şeyleri paylaştığın kişi.

yorumlar çok iyi geldi arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ediyorum. az öncede aynı durumu yaşadım eşimle bende kızdım salona geçtim buraya döktüm içimi ana yazdıklarınızla biraz aklımı topladım şimdi sadece sarılıyorum eşime o da mışıl mışıl uyuyor aşkım benim ya :)

niye utanmalı mıyız ? eşin o senin birlikte olduğun en özel şeyleri paylaştığın kişi.

arkadasa katılıyorum esın senın hayatındakı hersey oluyor yerı gelıyor kocan yerı gelıyor anan baban arkadasın oluyo... yerını hıc bısey dolduramaz en ozel anlar onunla paylasılyor... kızsan aglasanbıle o adama aglıyosun kızıyosun kahrını o cekıyorr.... ahh ahh ben kocamı gormedım ya aşka geldim baya

sen kocana sarıldın ama burda ne ısın var gıt yat zıbar kız kocanla

sanırım ben biraz fazla arzuluyum
arzulu olunması kötü degilde adama azgın teke neden değilsin demen garip.
evlenmeden önce vaatlerde bulunmuş abaza tabii her gun 4 saat ara ile yapmak ister. e doyuncada biraz durmak ister.
bence bu yeni evleneceklere kesinlikle cinsel eğitim ve doğum kont. yöntemleri eğitimi verilmeli.

Adam daha neyapsin yahu

Hergun
yada gun asiri zaten siz istiyormussunuz

Adamda halkalmiyodur belki
yada az rahat etmek istiyordur
yada arkadad hatun az yanasmasada ben onu ozleyip yanassam diyodur.
Az siz arayi acin bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…