- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Sorabilirmiyim, ne yiyip ne iciyorsunuz.Burda kimse benim libidomla yarışamazda karşı tarafa bağlı bu işlerbana kalsa günde 3 öğün olsun ama haftada 2 ye fitiz en az
bende ki bu libidoyu evlenip bu zevki tattıktan sonra keşfettim :)Sorabilirmiyim, ne yiyip ne iciyorsunuz.
Nasil oluyorda bu kadar isteklisiniz?
Offf biraz banada lazim!!
Canım işte asıl sevgi aşk bu azgın bi adam olsaydı Allah korusun başınıza birşey gelseydi yetemeseydiniz başka kadınlara hoplardı en azından kocanıza güvenebileceğiniz bir nokta var yani uçukuruna düşkün değil..yok yahu öyle demek istemiyorum. yani böyle sarılarak seni koklayarak yatayım uyuyayım bana yeter diyor.. demek istiyorum
Ama vücuduma güvenemiyorum yaa. Ondan birazda. Hemde utanırım ya.HE YAA essah tabı :) evlenınce bak nasıl bakıyon nasıl görüyon tatlımbak mesela benım esım sureklı gunduzlerı yapmayı seven bırı o ısteyınce sende ıstıyosun sonucta
merak etme bende öyle düşünürdüm ama insanın en yakını kocası oluyor hiç kimsenin hatta annenin yanında rahat olamayacağın kadar kocanın yanında rahat oluyorsunAma vücuduma güvenemiyorum yaa. Ondan birazda. Hemde utanırım ya.
kocan seni arzuluyor sen farkında değilsin. eger sen istemesen o yanaşmıyorsa, bekleyeceksin. o sana el attığında sen karşılık vereceksin. okudum hergun yada gun aşırı oluor gibi bir şey yazmışsın..iyi de bir bırakın bakalım teklif edecek mi
her gün gelene ben ne zaman teklif edeyim der adam yani
ben de 10 gün adam gelmedi sandım
Böyle diyenleri de gördük evlenince böyle şikayet gelir neden günde 3 kez olmuyor diyeEssah mi giben diyorum ki bakamam bu diyor evlenince görürsün. Görmek isteyen kim anam ben korkarım. Gündüz neyde duramam öyle.
Ama vücuduma güvenemiyorum yaa. Ondan birazda. Hemde utanırım ya.
niye utanmalı mıyız ? eşin o senin birlikte olduğun en özel şeyleri paylaştığın kişi.Yahu ARKADAŞLAR... ben de bisey sorabilir miyim ya. ?
Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;
Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarımne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz
niye utanmalı mıyız ? eşin o senin birlikte olduğun en özel şeyleri paylaştığın kişi.
yorumlar çok iyi geldi arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ediyorum. az öncede aynı durumu yaşadım eşimle bende kızdım salona geçtim buraya döktüm içimi ana yazdıklarınızla biraz aklımı topladım şimdi sadece sarılıyorum eşime o da mışıl mışıl uyuyor aşkım benim ya :)
uyku tutmuyor ki işte burda takılıyorum kocama sarılarak :)sen kocana sarıldın ama burda ne ısın var gıt yat zıbar kız kocanla
arzulu olunması kötü degilde adama azgın teke neden değilsin demen garip.sanırım ben biraz fazla arzuluyum
Zaten adamın istemeye vakti kalmiyormuşhergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?