kocam beni arzulamıyor...(

adam ne bitsin bildiğini

bitsin de sen de git yanına diye bekliyor

aynen bu knuda erkekler naıl dusunuyor bılmıyorum ama adetlıyken esler ynasmıyor ve sen bıttı adetım deyıp yanasmadan yanasmıyor gercı ben evlenınce bı kere adet gordum sonrası hamılelık ama :) hamıleyken de devam sınır yok

Adam sürekli benim istekli olmamdan bıkar mı sizce biraz kendi haline mi bıraksam, hatta o istediğinde olmaz falan mı desem ne yapsam

ben sizin reyting için açtığınızı düşüneceğim konuyu

adama bir dur demeye nefes almaya zaman yok mu

hiç mi hasta olmuyorsunuz yorgun olmuyorsunuz vs vs

kimi zaman günde 3 olur kimi zaman 3 günde bir bu memuriyet mi her gün her gün

onda bile hafta sonu tatil yani

Valla adamın libidosunun tavan yapması hali adet zamanın sonlarına doğru denk gelmesinde genelde erkek şu cümleyi kurar
Gelir sarılır adetin bitmedi mi hala gız der sende ya tribe girersin ya da hoşuna gider bir an önce adetin bitsin diye saat sayarsın :))

severek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki
Benimle birlikte olmak ona yetiyor yazmissiniz bu nasil bir cumledir baska kiminle olacakti

Adam sürekli benim istekli olmamdan bıkar mı sizce biraz kendi haline mi bıraksam, hatta o istediğinde olmaz falan mı desem ne yapsam

canım ısteklı olmandan bıkmaz ama sen adamın ustune sureklı atlarsan yorulabılır yazıık oda ınsan sonucta tamam erkek ama gunah :) arada fırsat ver de dınlensın adamcagız

yok yahu öyle demek istemiyorum. yani böyle sarılarak seni koklayarak yatayım uyuyayım bana yeter diyor.. demek istiyorum

benımle bırlıkte olmak derken cınsel ılıskıye gırıyor bıtıyor dıyor heralde konu sahıbı daha fazlasını ıstyo sanırım
yok yahu öyle demek istemiyorum. yani böyle sarılarak seni koklayarak yatayım uyuyayım bana yeter diyor.. demek istiyorum

ne guzel ıste :) o zaten senın ıstekle yaklastıgını bılıyor ve koca gorevını yerıne getırıyor degıl mı bırak adam senınle uyusun sarılsın opsun koklasın ne guzel ıste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…