- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 32
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
adam ne bitsin bildiğini
bitsin de sen de git yanına diye bekliyor
Işıklar kapanınca gör bende ki ışığı deeeerrrmisim
Saat 12 ye yaklaşıyor ya ondanbak arkadas bırazcık acılmaya baslad
Adam sürekli benim istekli olmamdan bıkar mı sizce biraz kendi haline mi bıraksam, hatta o istediğinde olmaz falan mı desem ne yapsam
Kapatsak ışıkları bak nasıl açılıyorbak arkadas bırazcık acılmaya baslad
Benimle birlikte olmak ona yetiyor yazmissiniz bu nasil bir cumledir baska kiminle olacaktiseverek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki
Adam sürekli benim istekli olmamdan bıkar mı sizce biraz kendi haline mi bıraksam, hatta o istediğinde olmaz falan mı desem ne yapsam
Benimle birlikte olmak ona yetiyor yazmissiniz bu nasil bir cumledir baska kiminle olacakti
Hee romantik adammisyok yahu öyle demek istemiyorum. yani böyle sarılarak seni koklayarak yatayım uyuyayım bana yeter diyor.. demek istiyorum
yok yahu öyle demek istemiyorum. yani böyle sarılarak seni koklayarak yatayım uyuyayım bana yeter diyor.. demek istiyorumbenımle bırlıkte olmak derken cınsel ılıskıye gırıyor bıtıyor dıyor heralde konu sahıbı daha fazlasını ıstyo sanırım
Libidolu olunmaz libidolu doğulurNeye borçlusunuz ya bende eksik libido var
yok yahu öyle demek istemiyorum. yani böyle sarılarak seni koklayarak yatayım uyuyayım bana yeter diyor.. demek istiyorum
HahahaaaLibidolu olunmaz libidolu doğulur
Muhabbete gel. Yorumlar harika. Hadi herkes kocasinin yanina bi bosanmislarla bekarlar kalsin sitede
Sen kacmiyorsunki kovalasin fitsatt versen belki tavsan kac tazi tut oynardiniz evdeyani bende hep hayal ederdim ben kaçayım o peşimden koşsun falan ama benim libidom geçti valla. meğer içimde uyuyan bir canavar varmış :)
hanı koca nerdee yok kı benım adam gorevde haftada ıkı gun goruym yuzunu :) dusunun yanı gelınce olayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?