kocam beni arzulamıyor...(

hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Kız adama fırsat vermiyon ki hiç.. şöyle bi hafta bi çekil onun sokulmasını bekle.. benim de önüme aç mısın diye sormadan habire bi şeyler koysalar yiyip dursam açım diye söylemem.. ama kimse ilgilenmese açım ben diye kendim aranırım

Ya kizlar kirmizi donun modası geçmedimi daha ??
Ben psikolojik oldugunu dusunuyorum...
Don işi doktor işi degil hersey bedende bitiyor..
Ve bu erkeklere ne oluyor bilmiyrum..
Bir tanidigm anlatiyor evlendik ilk 1 sene günde 5-6 oluyordu diyor sonra günde 1 e indirebildim diyo.
Şok oldum kaldim bizde ilk zamanlar 2 gubnde 1 di simdi haftada 1...
Ben yedigimiz hormonlu seylere bagliyorum yoksa bu kadar olamazlar yaniii...

Arkadası cok ıyı anlıyorum. Ne kadar uzsk dursa da eşinin yanasmama ihtimali yine vardır. Evliliğimin basından beri aynı problemo yasıyorum ve ben yanasıp baslatmaktan bıkmıs bırı olarak bazen bir ay ve hatta ıkıbıcuk ay beklemişliğim var. Belki kendı ıster dıye. Ama tık yok Allah kımsenın basına vermesın. Cok zır bı durum evliliklerde

Sayı önemli değil önemli olan verimli ve keyfli olması her gün olursa iyi olacak diye bir şey yok...
Bide adam bu durumu iş gibi görmeye başlamış . Bunu ona siz sezdiriyorsunuz o yatağa girince nasılsa sevişiriz diye kanıksamış
Üstün de durma

Öyle genç falanda değilim 35 yaşındayım ama dediğim gibi ya isteklisindir ya değilsindir karakter meselesi heralde sevişmek candır

Kızlar püf noktası ne bana da söyleyin.. ayda bikaç kere ben sokulurum onun dışında hep eşim geliyo ve adam kedi gibi peşimde fırsat kolluyo bana da istek yollayın yaaa lütfen lütfen lütfeeennn piyasada damla mamla bi halt bırakmadım hiçbiri de bi işe yaramıyo faso fiso

Sende yanaşma

Ben geri vites yaptim o dolaniyor
şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…