- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Hayır yeni konu acın lütfenBaşlık altına ben de derdimi yazabilir miyim
Bir derdim vara tıklayın sağ üst köşede yeni konu aç diye Oray'a basın :)Nasıl acabilecegıme bakayım. Tskler
Kız adama fırsat vermiyon ki hiç..hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Aynen tecrübeyle sabit bak bunlarbelediye musluğumu bu hergün hergünaz arayı aç bak nasıl sitemler gelicek sana ,hiç gelmiyosun hiç istemiyomusun gibi vs.
Öyle genç falanda değilim 35 yaşındayımSorabilirmiyim, ne yiyip ne iciyorsunuz.
Nasil oluyorda bu kadar isteklisiniz?
Offf biraz banada lazim!!
Öyle genç falanda değilim 35 yaşındayımama dediğim gibi ya isteklisindir ya değilsindir karakter meselesi heralde sevişmek candır
Kızlar püf noktası ne bana da söyleyin.. ayda bikaç kere ben sokulurum onun dışında hep eşim geliyo ve adam kedi gibi peşimde fırsat kolluyoArkadası cok ıyı anlıyorum. Ne kadar uzsk dursa da eşinin yanasmama ihtimali yine vardır. Evliliğimin basından beri aynı problemo yasıyorum ve ben yanasıp baslatmaktan bıkmıs bırı olarak bazen bir ay ve hatta ıkıbıcuk ay beklemişliğim var. Belki kendı ıster dıye. Ama tık yok Allah kımsenın basına vermesın. Cok zır bı durum evliliklerde
Daha ne kadar olacak :)hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Hayırlı işler bol yıldızlı geceler cınııımmOf ya iyiki varsınız gece gece guldum sayenizde.neyse beni eşim bekliyor iyi geceler kizlar
slm arkadaşlar belki benim durumumda olan biri vardır dertleşiriz diye içimi dökeyim dedim.. 1 yıla yakındır evliyim, cinsellik konusunda ilk adımı hep ben atıyorum.. yani kocam beni arzulamıyor gibi hissediyorum ben hiç adım atmasam yanaşmasam o aylarca yapmasa durabilir gibi ve bu benim artık canımı sıkmaya başladı sizce ne yapabilirim ben mi abartıyorum
Vıyyy bacim herifin seni özlemesine zaman mi kaliyor masallah eniste saglam bel sahibiymissin biz bebe yaptik malulen emekliligini verecek sandimhergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Sağol ama suan baslamadan bitti yıldızlı gece kızım rüyasında parlak bir böcek görmüş ağlıyorHayırlı işler bol yıldızlı geceler cınııımm
Daha ne kadar olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?