- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Gençler hızlıben de ona sasirdim 22 yas 3 coxuk 15inde evlendi zaar
Allah bağışlasın bacım :)niye sasirdinki cevrem 22 yasinda olupta dorduncuyu doguran var bu arada benm dw 3 tane
allah razi olsun canimAllah bağışlasın bacım :)
Böyle bir Türk filmi vardı Yeşilçam. Biraz diziden biraz filmden esintiler esiyor1 yıllık evliyim
Eski nisanlim beni tehdit etti ya benimle ilişkiye girersin yada......bende kocama söyleyemedim korktum istemedim yapamazsın dedim kocam işteyken eve geldi zorla birlikte oldu kocam da eve erken geldi o gün gördü bizi olayı anlattım ama bana inanmadı
Ağzın burnun kayacak.Olay gercek yemin ederim
Cok güldün sana süper bir teshis vallaNe diyelim ki? Şikayet edin desek seviyorsunuz. Bosanin desek olmaz. E böyle bir hayvan uzmana gitmez. Geriye kalan tek şey yakın dövüş eğitimi alın. Siz de dövün demek.
ya ben bunu okumamistim. Bu kadar yalan fazla bence seni karakola degil de bakirkoye ihbar etmek lazim. Delidir yakalayin diyelim hepbirlikte.1 yıllık evliyim
Eski nisanlim beni tehdit etti ya benimle ilişkiye girersin yada......bende kocama söyleyemedim korktum istemedim yapamazsın dedim kocam işteyken eve geldi zorla birlikte oldu kocam da eve erken geldi o gün gördü bizi olayı anlattım ama bana inanmadı
Oy yeni üye ve %100 fake.Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
1 yıllık evliyim
Ya tamam itiraf ediyorum bu benim bir arkadaşımın yaşadığı olaylar bende kendim yaşamış gibi anlattım ben sormaya utanıyorum sen kendi adına sorarmısın diye rica etti bende sordum kusura bakmayın
Ya hayır gerçekten arkadaşım yaşıyor bu olayları o kendinden sor sen yaşamışsın diye bunun görümcesi de buraya üye zaten benide tanıyor görür falan diye kendim yaşamıştım gibi anlattım
Bu siteye ilk kez konu actigim için biraz acemiyim dayak da yemedim hiç bir zaman arkadaşım için sordum tekrardan kusura bakmayın
Allah yardımcın olsun((Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?