Kocam beni dövüyor?

Ya valla cidden okudukça tahammülüm kalmıyor yine kiblencem konu sahibi ne diyim karşılıklı askiniz daim olsun haa tek eksiğin bi oğlan çocuğu adi da mümkünse yiğit olsun olurmu hadi çüs

Yapıyorum zaten
Yeter artik ya, insanin görebileceği en buyuk hakaretlerden birini burda dalga geçer gibi konu yapamazsin.. O kadar şiddet konusu okuduk, icimiz acıdı, senin tavrin ve cevaplarin yuzunden burda siddet ile alakali espriler yapılmaya başlandı şu an.. Gevsek gevsek cevaplar, nasil siddet magdurlugu bu?
Fake isen var ya, cok cok kotusun..

Tamam madem inanmadık derdini tam yaz ona göre cevaplar gelsin
Kaç yıllık evlisin çocuk varmı (ormantik)kocan niye dövdü yaz bakalım
1 yıllık evliyim
Eski nisanlim beni tehdit etti ya benimle ilişkiye girersin yada......bende kocama söyleyemedim korktum istemedim yapamazsın dedim kocam işteyken eve geldi zorla birlikte oldu kocam da eve erken geldi o gün gördü bizi olayı anlattım ama bana inanmadı

He simdi de tecavuz vakasi, oyle mi?
Sirada ne var?

Yok artıkın!!!!

Neeee? Yeni konu açın orda yeniden yazın.

O
Kapı kilitli nereye koyduysa da bulamıyorum
o zaman ablacım kk olarak ihbarda bulunmamızın zamanı geldi , bu kadar sıkıntının olduğu , bu kadar dayak yiyen bir kadına göz yummamalıyız .. IP adresinden evini bulurlar , yardımcı olucaz ablacım sana merak etme, bir kaç üye polise ihbarda bulunmamız yeterli olur

sadece derdimi anlatıyorum ağlamaktan gözlerim kan çanağı oldu zaten bir yandan da olanları abime anlatıyorum ne yaşadığımı bilmiyorsun neler çektiğimi daha anlatmadığım bir sürü şey var o kadar canım yanarken her yerim mosmorken.....hayattan soğumuşken benden samimi ve içten cevaplar bekleme yoruldum hayattan artık ölmek istiyorum siz böyle inanmadıkça daha da ağlayasım geliyor

celladına aşık... ne bekliyorsun ikna olmak için. seni öldürmesini mi.

Dayak yiyorum ama seviyorum dedin, sonra olayi bambaska bi skandala cevirdin.. Simdi millet mi suclu inanmadigi icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…