• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni ikinci plana mı atmış sizce de?

Ben derim sorarım yani. Kadin-erkek ilişkilerinden bagimsiz olarak konuda sacma gelenler arasinda kadinin saat 11' de cocugunu uzak bir parka götürmesi de var çünkü. Ya da erken bir saatte gidip 11' e kadar orada beklemesi.

Bu soru kadinin özgürlüğüne, biricikligine, ahlakina dokunan bir soru degil. Iki gun once sirf kimse yok diye 9 gibi parka gittik cocuklarla ve ciddi bir isi farki vardi gunduz ile arasinda cok kalamadan donduk. Dedim zaten ilk yorumumda eylul bizim burada serin olur sasirdim diye.

Konu izahata cok muhtac. Bir anlik sinirle yazılmış sanki.

Yani arkadaşıyla olan samimiyeti çok önemli ne derecede samimiler. eşimin çok yakın erkek arkadaşları var rica etseler eşimi bırakır mısın dese eşim bırakır başka gözle bakacak kadar karaktersiz biriyle evlenmemişimdir herhalde eşini yalan söylemek zorunda bırakmışsın canım

Aynen öyle böyle yaparak sindirmeye çalışıyorlar bizi. Meselem kıskançlık değil ben o arabayı millete taksilik yapsın diye almadım beni ezip geçemez . Erkek milleti serbest birakmayacaksin . İyi yapmışsın ben de çok ciddi tavrımi koycam gerekirse o kişilerle bile arkadaşlıgimiz bitecek
Siz sinmezsiniz merak etmeyin. Arkadaşı bir şey rica edecek karısını çocuğunu emanet edecek o eşinden izin almak için arayacak, eşi bir de telefon falan kıran öfke sorunu olan biri olacak aman Allahım ne korkunç. 😱

Üstelik böyle yaparsanız sonuç yalan dinlemek olur işte gördünüz.

Ayrıca o telefonu kıran bir erkek olsaydı şimdiye çoktan boşan bu adamdan derdik burada.

Tabi sizi bırakması lazımdı, buna bozulduysanız haklısınız ama çocukları ile birlikte gecenin bir yarısı eşinin ricası üzerine bir kadını çocukları ile sokak ortasında bırakmayıp arabasına alıp eve götürmesinin ne gibi sakıncası olduğunu anlayamadığım için sizin hayır demeniz bana anlamsız geldi. Yalan söylemesi kötü ama belki bu tepkinizi eşiniz de anlamsız bulduğu ve arkadaşına gelemeyeceğini söyleyip kadını çocukları ile sokak ortasında bırakmak istemediği ve sizinle de bu konuda tartışmak istemediği için yalan söyledi.

kocalarin cogu ellere iyi,evindekine kotu ..
evet arkadasi rica etmis ..belki takside cagirabilirlerdi ama gece yarisinda nasil bir insanla karsilasacaginj kimse bilemezki yada guvenemedi ,belki o anda para yoktu neyse bu ayri konu..
esiniz size sormus ,yok demissiniz ama bir kere soz verdi ikilemde kaldi arkadasinin gonlunu ricasini kirmamak adina ,dedigini yapmis..
ustelik kadinin tek degil yaninda colugu cocugu var,bu kadar sorun yapmasaydiniz keske insaniz komsu komsunun yeri gelince kulune muhtac oluyor ama tabiki mesafeyi ayarliyacakda esiniz ..elini veripde kolunu kaptirmasin sonra..
neyse olan oldu colugu cocugu birakmasina degilde,size yalan soylemesine, sizi ise birakmamak icin soyledigi bahaneye takilip kizin bence...

Bazı merkezi parklar vardır. Çok kompleksli yaşam merkezi gibi düşünün. Mesire alanı, çocuk alanları, spor alanları barındıran merkezler gibi. Bizde öyle yerlere gidebiliyoruz. Belki otobüsle gittiler. Dönüş sorun oldu. Veya uzakta küçük ama mutlu olacakları bir parka gittiler. Çok sorgulanacak bir durum değil yani. Olmamalı. Birde Allah aşkına. Parka çocuk götürmenin neresi keyfi😏 Ayrica keyfi bir yerde olabilir. Orda kalmıştır. Dönüş sıkıntıdır. Neden buna bu kadar takıldınız ben anlayamadım.
Bence burda asıl sorun bir kadınla bir erkeğin aynı arabada olmasından dolayı üretilen tehlikeli ve zararlı düşünceler

Bazı merkezi parklar vardır. Çok kompleksli yaşam merkezi gibi düşünün. Mesire alanı, çocuk alanları, spor alanları barındıran merkezler gibi. Bizde öyle yerlere gidebiliyoruz. Belki otobüsle gittiler. Dönüş sorun oldu. Veya uzakta küçük ama mutlu olacakları bir parka gittiler. Çok sorgulanacak bir durum değil yani. Olmamalı. Birde Allah aşkına. Parka çocuk götürmenin neresi keyfi😏 Ayrica keyfi bir yerde olabilir. Orda kalmıştır. Dönüş sıkıntıdır. Neden buna bu kadar takıldınız ben anlayamadım.
Bence burda asıl sorun bir kadınla bir erkeğin aynı arabada olmasından dolayı üretilen tehlikeli ve zararlı düşünceler

Ben bu konuya cok siyah beyaz mantikla bakamadim. Kadin ve erkegin ayni arabada seyahat edememesi elbette ki saglikli bir dusunce degil. Oraya asla lafim yok.

Evliliklerinde de netlige kavuşturulmasi gereken noktalar var.

Park olayina deginenlerden biri benim ya ondan yazdim size. Her iki taraf da sıkintili sanki. Konu sahibine eleştiriyi yeterince yapmislar ama parktaki bayan için de ekstrem bir durum olmali oradan eve donememek.

Yani su korona ortaminda gec saatlere kadar parka gidecek cesaretiniz varsa hic tanımadığınız -ya da az tanidiginiz diyelim- bir kisi ile eve donmek yerine pekala taksiye de binebilirsiniz.

Kadini orada birakmayan es dogru yapmıştır ama dediğim gibi samimiyeti az olan kisiler icin bu istekler de hos degil.

Merhaba kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Kısaca anlatayım. Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım tamam gelemeyecegimi söyleyeyim dedi. Sonra geldi bırakmadım sen kızınca dedi. Tabi ertesi gün ben telefondan bıraktığını öğrendim. Yalan söylediğine kızdım telefonunu kırdım çok şiddetli kavga ettik. Bundan önce ben yorgundum birkaç gün önce beni işe bırak dediğimde arabada gaz az diye bırakmadı. Haksızlık değil mi şimdi bu?
Yalan devreye girdiği için sırf bu sebepten haklısın

Vay arkadaş konu nerelere gelmiş. Arkadaşlar samimi olduğumuz arkadaşlarimiz var aile gibiyiz onlardan biri istese bu durumu hiç bana neden soruyorsun git tabiki derim. Asla da sorun etmem. Tanımıyorum o aileyi birkaç kez denk geldik. Evden çıkan insan dönüşünü düşünür hadi aksilik vs oldu benim kocam olmasa ne olacaktı ? Ben kabul etmiyorum çünkü kimin ne fikirde olduğunu kestiremiyorum. Kadincagiz çocukla sokakta kalmış diyorsunuz da bu kendi kocasının meselesi ! Tepkimde hatalı olduğumun farkındayım fakat sizler de biraz fazla toleranslı değil misiniz ? Taviz tavizi doğuruyor bazen ve insanlar bunu alışkanlık haline getirip eee ne var bunda ya gidiyor bilmiyorum bende var galiba sıkıntı

Allah sizin gibilerden korusun. Allah tan çevremde yok. Kadın çocuklarla kalmış alma demişsiniz. Kötü kalplilikten öte birşey bu.
Tanımadan kolayca KÖTÜ KALPLİ diyebiliyorsaniz asıl sizin gibilerden korusun Allah. Evet işte herşey burda başlıyor dilerim insanlar hakkındaki iyi düşünceleriniz hiç şaşmasin

Kiramadi arkadasinini kesin ondan ama bana söyler herseyini ondan tepkiyi kestiremedi

keşke hiç sormayıp, ortalığı bulandırmayıp kendisine uygun olanı yapsaydı. Bazen kendinden emin olmak lazım. Yalana da gerek kalmazdı böylece. Ama bu erkeklerin böyle ufak ama can sıkıcı yalanları bitmiyor malesef. Sizi ikinci plana koyduğunu düşünmüyorum, arkadaşına mahcup olmak da istememiş olabilir. Benim eşim de benden gizli annesi ile konuşmuştu bikeresinde. Annesi ile aram bozuktu. Ben eşime kızarım diye korkmuş saklamış, sorduğumda konuşmadım dedi, sonradan konuştuğu ortaya çıktı. 3 gram akıllarıyla yalan söylüyorlar :) çok dert etmeyin kendinize derim..

Bu olayın çok yönü var gecenin 12 sinde kadın oradayken geri dönüşünü nasıl ayarlamış önceden haksızsın vicdansızsın diyenler falan varda katılmıyorum acil durum olur hastalık olur yada aniden gelişen durum olur tamam ama öncesinde size yaptığı tutumdan dolayı bende izin vermezdim artı sorduğu halde hayır demişken yalan söylemesine daha fazla sinirlenir bende tartışırdım.
Buna benzer bi durum yaşadım bende eşim arkadaşlarıyla yapılan organizasyonlara ya ben karışık ortamda oturmanızdan hoşlanmıyorum falan diyerek çok dahil etmemeye çalışıyordu (çünkü eşim konuşmaz pek benim muhabbettim de çok iyidir konuşacak bişeyler buluruz hep.) Tamam peki dedim baktım o arkadaş grubundan bi arkadaşıeşimi şuraya bırakırmısın burdan alırmısın eve şunu bırakırmısın bir oldu tamamla iki oldu tamam sonununcusunda ben istemiyorumya rahatsız oluyorum götürmeyeceksin bidaha dedim ya saçmalama ondan neden kıskanıyorsun dedi hayır sen eşiyle aynı ortamda oturmamızdan rahatsız oluyorsun ama kendin karısını arabaya alıp oraya buraya bırakıyorsun dedim bidaha bana o muhabbeti yapmadı. Kuskandığım için değil sırf bana yaptığı için sizin durum da aynı ya hiç sormayıp zordaymış götürcem diyecekti yada size de o kadar vicdanlı olacaktı

keşke hiç sormayıp, ortalığı bulandırmayıp kendisine uygun olanı yapsaydı. Bazen kendinden emin olmak lazım. Yalana da gerek kalmazdı böylece. Ama bu erkeklerin böyle ufak ama can sıkıcı yalanları bitmiyor malesef. Sizi ikinci plana koyduğunu düşünmüyorum, arkadaşına mahcup olmak da istememiş olabilir. Benim eşim de benden gizli annesi ile konuşmuştu bikeresinde. Annesi ile aram bozuktu. Ben eşime kızarım diye korkmuş saklamış, sorduğumda konuşmadım dedi, sonradan konuştuğu ortaya çıktı. 3 gram akıllarıyla yalan söylüyorlar :) çok dert etmeyin kendinize derim..
Haklısınız ya benim de tepkilerim çok büyük oluyor bazen.

Siz eşinizi yalan soylemek durumunda birakmişsiniz cunku arkadasi aradiginda eşime sorayim diyemez evet deyip size haber vermistir.Öyle bir durumda sizin hayir demek yerine o saatten sonra hayir denmeyeceginizi tahmin etmeniz lazimdi.Birakmasina izin verip hesabinizi sonra gormeyi dusunmeniz gerekirdi.

Merhaba kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Kısaca anlatayım. Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım tamam gelemeyecegimi söyleyeyim dedi. Sonra geldi bırakmadım sen kızınca dedi. Tabi ertesi gün ben telefondan bıraktığını öğrendim. Yalan söylediğine kızdım telefonunu kırdım çok şiddetli kavga ettik. Bundan önce ben yorgundum birkaç gün önce beni işe bırak dediğimde arabada gaz az diye bırakmadı. Haksızlık değil mi şimdi bu?
1. Yardıma muhtaç İnsana yardımı engellemek, size yapılan yanlışı haklı çıkarmaz. O ayrı bu ayrı.
2. Çalışan kadının, hatta evde arabası olan kadının kocasına beni bırak demesi de çok garip. Alın Ehliyeti ve istediğiniz yere gidin. Arabayı vermiyor mu? Gidin araba alın. Borcunu ödeyin ve beş kuruş para da vermeyin adama.

Back
X