- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
- Konu Sahibi Lebenweise
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz sinmezsiniz merak etmeyin. Arkadaşı bir şey rica edecek karısını çocuğunu emanet edecek o eşinden izin almak için arayacak, eşi bir de telefon falan kıran öfke sorunu olan biri olacak aman Allahım ne korkunç.Aynen öyle böyle yaparak sindirmeye çalışıyorlar bizi. Meselem kıskançlık değil ben o arabayı millete taksilik yapsın diye almadım beni ezip geçemez . Erkek milleti serbest birakmayacaksin . İyi yapmışsın ben de çok ciddi tavrımi koycam gerekirse o kişilerle bile arkadaşlıgimiz bitecek
Bazı merkezi parklar vardır. Çok kompleksli yaşam merkezi gibi düşünün. Mesire alanı, çocuk alanları, spor alanları barındıran merkezler gibi. Bizde öyle yerlere gidebiliyoruz. Belki otobüsle gittiler. Dönüş sorun oldu. Veya uzakta küçük ama mutlu olacakları bir parka gittiler. Çok sorgulanacak bir durum değil yani. Olmamalı. Birde Allah aşkına. Parka çocuk götürmenin neresi keyfiAyrica keyfi bir yerde olabilir. Orda kalmıştır. Dönüş sıkıntıdır. Neden buna bu kadar takıldınız ben anlayamadım.
Bence burda asıl sorun bir kadınla bir erkeğin aynı arabada olmasından dolayı üretilen tehlikeli ve zararlı düşünceler
Yalan devreye girdiği için sırf bu sebepten haklısınMerhaba kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Kısaca anlatayım. Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım tamam gelemeyecegimi söyleyeyim dedi. Sonra geldi bırakmadım sen kızınca dedi. Tabi ertesi gün ben telefondan bıraktığını öğrendim. Yalan söylediğine kızdım telefonunu kırdım çok şiddetli kavga ettik. Bundan önce ben yorgundum birkaç gün önce beni işe bırak dediğimde arabada gaz az diye bırakmadı. Haksızlık değil mi şimdi bu?
Tanımadan kolayca KÖTÜ KALPLİ diyebiliyorsaniz asıl sizin gibilerden korusun Allah. Evet işte herşey burda başlıyor dilerim insanlar hakkındaki iyi düşünceleriniz hiç şaşmasinAllah sizin gibilerden korusun. Allah tan çevremde yok. Kadın çocuklarla kalmış alma demişsiniz. Kötü kalplilikten öte birşey bu.
Kiramadi arkadasinini kesin ondan ama bana söyler herseyini ondan tepkiyi kestiremedimadem kafasına göre davranacaktı, neden sordu? Saçmalamış.
Kiramadi arkadasinini kesin ondan ama bana söyler herseyini ondan tepkiyi kestiremedi
Haklısınız ya benim de tepkilerim çok büyük oluyor bazen.keşke hiç sormayıp, ortalığı bulandırmayıp kendisine uygun olanı yapsaydı. Bazen kendinden emin olmak lazım. Yalana da gerek kalmazdı böylece. Ama bu erkeklerin böyle ufak ama can sıkıcı yalanları bitmiyor malesef. Sizi ikinci plana koyduğunu düşünmüyorum, arkadaşına mahcup olmak da istememiş olabilir. Benim eşim de benden gizli annesi ile konuşmuştu bikeresinde. Annesi ile aram bozuktu. Ben eşime kızarım diye korkmuş saklamış, sorduğumda konuşmadım dedi, sonradan konuştuğu ortaya çıktı. 3 gram akıllarıyla yalan söylüyorlar :) çok dert etmeyin kendinize derim..
1. Yardıma muhtaç İnsana yardımı engellemek, size yapılan yanlışı haklı çıkarmaz. O ayrı bu ayrı.Merhaba kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Kısaca anlatayım. Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım tamam gelemeyecegimi söyleyeyim dedi. Sonra geldi bırakmadım sen kızınca dedi. Tabi ertesi gün ben telefondan bıraktığını öğrendim. Yalan söylediğine kızdım telefonunu kırdım çok şiddetli kavga ettik. Bundan önce ben yorgundum birkaç gün önce beni işe bırak dediğimde arabada gaz az diye bırakmadı. Haksızlık değil mi şimdi bu?